15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker efterårsdekorationer: lav selv smukke dekorationer af stoffer og filt

Efterårstid er kunsthåndværkstid. Vi har allerede vist dig mange ideer med naturlige materialer. I dagens artikel vil vi forklare, hvordan du kan lave en smuk efterårsdekoration af stofrester. Fra søde dyrefigurer til coastere og guirlander: vi har mange DIY -idéer klar, der passer til både syentusiaster og komplette begyndere. Hvis du ikke kan lide at sy, kan du bruge varm lim og fremtrylle smukke efterårskranse, græskar eller stofblomster på ingen tid.

Lav efterårsdekorationer: sy selv stilfulde efterårsdekorationer af stoffer og filt

Lav efterårsdekorationer af stoffer, trykpuder og malingsinstruktioner

Når det bliver koldt udenfor igen, forsøger vi at gøre vores hjem hyggeligt med farverige efterårsdekorationer. Vi tilbyder dig flere projekter, som du kan skabe en glad stemning i dine egne fire vægge på trods af det overskyede vejr. Den første idé er let at implementere: dekorér pudebetræk med muntre efterårsmotiver. Du kan arrangere kastepuderne sammen med græskar og andre sæsonbetonede naturmaterialer på havebænken, på gangen eller på sofaen i stuen. Du har brug for følgende materialer:

 • Pudebetræk, en farve
 • Skabeloner til efterårsblade
 • Klæbemiddel til tekstiler
 • Mod Podge
 • Børste til decoupage
 • saks
 • Rester af stof i almindelige farver
 • Gennemsigtig film

Du skal blot udskrive skabeloner til efterårsblade, klippe dem ud og placere dem på stofresterne. Klip flere efterårsbladmotiver ud af det resterende stof, læg på den gennemsigtige film og pensl med Mod Podge. Læg den derefter på puden, tryk den ned og lad den tørre.

Lav din egen efterårskrans af stof eller filt

Lav din egen efterårskrans af filt uden syvejledning

Den næste efterårsdekoration vil med garanti bringe dig i godt humør. Efterårskransen af ​​filt er ideel som dørdekoration, men skærer også en fin figur som vægdekoration. Lavet af filtplader i jordfarver, det bringer lykke ind i dit hjem. Du har brug for følgende materialer:

 • Filte ark i rød, mursten rød, orange, beige og brun
 • Skabeloner til efterårsblade
 • Håndværkstråd eller blomstertråd
 • Metal krans
 • Valgfrit: løkke lavet af rester af stof

Klip først efterårsbladmotiverne ud af filten, og bind dem derefter til kransen ved hjælp af håndværkstråden. Pynt derefter med buer og, hvis det ønskes, med naturlige materialer.

Tinker efterårsdekorationer: tryk servietter lavet af stof

Trykte stofservietter med efterårsbladmotiver

I det følgende forklarer vi, hvordan du kan udskrive på servietter uden større indsats. Instruktionerne er meget lette og en god idé for familier med små børn. Organiser en tur i skoven og saml grønne blade eller efterårsblade. Læg dem derefter på gennemsigtig film og påfør et tykt lag akryl eller maling ovenpå. Læg papirarkene med den malede side ned på servietterne, læg et stykke køkkenpapir ovenpå, og rul papirhåndklædet op og ned, derefter til højre og venstre. Fjern forsigtigt papirhåndklæder og træblade, forsegl derefter malingen med strygejernet. Du kan vaske kludserviet ved 40 grader Celsius i vaskemaskinen.

Lav efterårsdekorationer: lav dyrefigurer selv af stof eller filt

Lav efterårsdekorationer af filtpindsvin og kaniner og ræve

Bring variation til vuggestuen eller til spisebordet eller til vuggestuen. Pindsvin, ræve, rensdyr, ugler eller kaniner kan sludres på ingen tid. Til dette formål kan du kombinere forskellige stykker uld eller filtstykker for at skære detaljerne til de søde dyr. Du kan også dekorere dyrene med selvklæbende rhinestones. Klip derefter et stykke snor og lim det til filtdyrene.

Lav efterårsdekorationer: sy egern af stoffer

Lav efterårsdekorationer af filt eller stof egern selv

Hvis du ønsker det, kan du også lave større dyr af stof eller filt. Til den næste dekorationside har du brug for følgende materialer:

 • Egern skabelon
 • Orange filt eller rester af stof
 • Filt eller rester af stof i beige
 • Stofmarkører
 • Bomuldsuld eller uldrester
 • Sytråd, orange
 • saks
 • Symaskine eller varm lim

Skær først to egern og to detaljer til hovedet ud af filtstoffet. Lim eller sy dem derefter sammen. Efterlad en lille åbning, og fyld polyfyldet eller den resterende uld i filtdyret. Lim enderne sammen og pral egernet.

Lav efterårskrans selv

Lav efterårsdekorationer af stoffer eller filtkrans med efterårsblade selv

De farverige efterårsblade lavet af stof eller filt giver rummet et stænk af farve og vækker appetitten til den kommende efterårssæson. Til dette formål skal du blot udskrive en skabelon fra papir og klippe 20 detaljer ud af filt. Tråd derefter filtdetaljerne på en snor, knyt enderne og hæng dem på kaminhylden eller vinduet. Vælg filtark eller tekstiler i efterårsfarver: bærrød, brun, gul, orange, grøn og mørkeblå danner et særligt attraktivt efterårsensemble. Guirlanden kan grupperes med stofgræskar eller dyrefigurer.

Lav efterårsdekorationer af stof: blomster

Lav selv efterårsdekorationer af stofblomster selv uden at sy

Stofblomster visner aldrig og ser godt ud som efterårsdekorationer. Skær blot fem cirkler eller trekanter af samme størrelse ud og sy dem sammen. Fortsæt, indtil du har syet dem alle sammen, og træk derefter i sytråden. Du kan eksperimentere med forskellige farver og former. Dempede pastel nuancer skærer en særlig god figur på efterårets bord.

Lav en efterårskrans af stof og naturlige materialer

Tinker efterårskrans lavet af filtideer til farverige efterårsdekorationer

En efterårskrans skærer en fin figur over kaminhylden, på hoveddøren eller på væggen. I det følgende forklarer vi dig, hvordan du kan lave din egen efterårskrans af trægrene og stofblade. Sæt trægrene rundt om en tom trækrans. Pilgrene er for eksempel gode. Derefter fastgøres efterårsfiltblade med varm lim. Eventuelt kan du også vedhæfte bladene med blomstertråd.

Lav din egen efterårskrans af stof i rødt

Den anden idé er til en efterårskrans, der lige er lavet af filtblade. Brug et egetræsblad som skabelon til at skære detaljerne ud af filtplader i nuancer af rødt og pink. Lim dem derefter til et styrofoam -emne. Ombre efterårskransen er færdig, hvor ton-i-ton farvepaletten ser særligt elegant ud.

Lav efterårsdekorationer: sy græskar af stof

Sådan sys græskar ud af stof selv trin for trin instruktioner

Den næste håndværksidé er fantastisk som borddekoration. Sy græskar af stof og fyld dem med rester af uld eller polyfyld. Eksperimenter med forskellige stoffer: Satin og fløjl giver efterårsbordet et strejf af glamour og bomuld og linned tilføjer et naturligt præg til dekorationen i en puristisk stil. Vores tip: Kombiner ægte, malede græskar med stofgræskar og efterårsblade i metalliske farver for at fremkalde en moderne borddekoration.

Lav selv efterårsdekorationer, lav dørkranse af stof

Stofkranse er fantastisk til dekoration om efteråret. Kransene kan variere fra legende til moderne og endda minimalistisk. Vi tilbyder dig en idé til en dørkrans i en moderne livsstil. Bind filtpladerne til en metalkrans med håndværkstråd eller nylontråd for at skabe en farverig dekoration. Hvis du vælger en farvepalet med himmelblå, gul og brun, så kan du forlænge sommeren til efteråret og trylle frem en feriehumør.

Lav coasters med efterårsmotiver

Lav efterårsdekorationer af stoffer og sy dine egne filtunderlag

Efterårsmotiver kan dekorere ikke kun vægge og borde, men også tallerkener og glas. Nu skal vi vise dig to ideer til, hvordan du kan lave dine egne søde coasters og krusbetræk af filt. Fotoinstruktionerne er meget enkle. Du behøver ikke en symaskine, du kan simpelthen sy de enkelte detaljer i hånden. Da håndsømmene er lavet med en sytråd i en kontrastfarve, skal du kunne sy i hånden.

Lav efterårsdekorationer af stoffer og filt

Større detaljer sys på, men mindre kan også fastgøres med lim til tekstiler. Vælg et design, opret en skabelon og klip detaljerne ud fra filt. Du kan også sy et gummibånd til kopdækslerne, så betrækket passer rundt om alle kopper.

Tinker efterårsdekorationer til haven: havernisser

Efterårsdekorationer laver nisser af græskar og hatte

Du kan lave en sød dekoration ikke kun til huset, men også til haven fra rester af stof, dørhåndtag i træ, strikketråd og Hokaido græskar. Sy en dværghat ud af ternet stof. Dørhåndtaget fungerer som en næse, og du kan bruge strikketråden til at lave overskægget. Havedekorationen er klar efter bare et par minutter! Placer havnisserne ved indgangen for at byde dine gæster velkommen på en kreativ måde.

Lav efterårsdekorationer: lav dine egne coasters af stof 

Efterårsdekorationer fra stoffer laver kopunderlag med efterårsmotiver

Med så meget syning og kunsthåndværk er der ofte rester af stof, som du kan bruge til coasters, servietringe eller vedhæng. Kombinationen af ​​ensfarvet stof og farverige efterårsmotiver ser særligt godt ud. Stoffer med en check eller zigzagmønster giver designet et spark.

Brug efterårsblade som skabelon

Lav selv efterårsdekorationer Instruktioner til rutschebaner med efterårsløvmotiver

Trin-for-trin instruktioner til rutsjebaner med efterårsmotiver

Lav efterårsdekorationer, sy dine egne kopunderlag med efterårsmotiver

Linen serviet med stoflomme med rutemønster

Lav din egen efterårsdekoration til bordserviet med taske

Du kan også bruge rester af stof på andre måder: for eksempel ved at sy en lomme på en serviet. Menuen, stedskortet eller små gaver til gæsterne lægges derefter i denne lomme.

Lav din egen agern af stof med et fyld af uldrester

Lav selv agern af stof Instruktioner til efterårsdekorationer

Tinker acorn fra stof uden syning: Instruktioner

Lav dine egne glans af stof - trin for trin instruktioner.

At dekorere med agern er simpelthen en del af efterårets kunsthåndværk. Her er en hurtig trin-for-trin guide til fremstilling af agern lavet af trææg og jute.

Lav efterårsdekorationer, lav din egen krans af stof

Du kan også bruge jute til at lave en efterårskrans i landlig stil. Læg blot jutestoffet rundt om et styrofoam -emne. Du kan også dekorere efterårskransen med efterårsmotiver af filt og sløjfer af satin.

Sy dekorative græskar af rester af stof

Lav efterårsdekorationer af stoffer Lav græskar selv Instruktioner

Du kan sy farverige græskar af rester af stof og vat fra den gamle pude. De dekorative græskar skærer en fin figur på sofabordet, i vindueskarmen eller på sofaen og giver rummet et ekstra strejf af farve.

Lav græskar af stof og snor, og dekorér med efterårsblade

Sådan laver du græskar ud af stof selv Instruktioner

Den næste DIY -idé er for alle, der kan lide at pille i stof, men ikke kan sy. Du skal bruge jutestof, efterårsblade, kastanjer (til påfyldning) og garn. Følg fotoinstruktionerne ovenfor, og lav det dekorative græskar på få trin. I øvrigt kan du også lave et græskar af linnedstof og toiletpapir. Instruktioner kan findes herunder.

Gør græskar af stof og toiletpapir: Instruktioner til efterårspynt uden syning

Lav efterårsdekorationer af stoffer og toiletpapir og kviste for selv at lave græskar

Lav syltetøjsglas af græskar, dekorér låg med stof

Efterårsdekoration laver selv græskar som syltetøjsglas med stoflåg

Sy selv filtdyr: ugler, pindsvin, ræve og egern af filt

Følte dekorationer laver selv ideer til skovdyr

Previous Post
Lav dine egne øreringe: enkle DIY -instruktioner og masser af moderigtig inspiration!
Next Post
Seje skolemorgenmadsideer til snacks samt tips og tricks til den perfekte brødkasse