15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kattemøbler og tilbehør til leg, sove, klatring og skrabe

katte møbler ideer-køb-leg-skrabe-sove-klatre

Gør noget godt for din kat, og design sit eget klatrelandskab. Bortset fra den klassiske skrabepæl kan du også bruge forskellige elementer til væggen til dette formål, som består af hængekøjer og huse til at skjule. Sådanne møbler til katte findes i en lang række varianter og behøver ikke at tage meget plads. Kunne du tænke dig et landskab Katte møbler Til klatring, skrabe og sove kan du bruge et af følgende sjove kæledyrsprodukter.

Kattemøbler til væggen – en hyggelig lounge

katte møbler trixie-væg-klatring-sjov-kæledyr-legeområde

Hvis kattene får noget at lave, glemmer de alle de andre møbler, som de normalt ødelægger. Pas på din sofa og gardiner ved at give kattene et område til at slappe af og lege. Klatret landskab fra Trixie er særligt pladsbesparende, da det er fastgjort til væggen efter dine ideer. Vægmøbler til katte fås her.

Kattemøbler – et stort ridsestolpe

katte møbler kradser efter-køb-stort-design-leg-landskab

Den klassiske katskrabepæl som kattemøbler vil sandsynligvis aldrig miste sin appel. Det tilbydes i forskellige størrelser og består normalt af elementer til ridser, klatring og sove. Kattetræsdesignet fra Leopet fås i forskellige farver og samles på meget kort tid. Køb et skrabepæl her.

Hængekøje til vinduet

katte møbler hængekøje-vindue-sol-søvn-komfort-kæledyr

LS -virksomheden tilbyder en enkel model, der er monteret på vinduet. Så dine katte kan nyde solens varme selv på solrige vinterdage. Kattemøblerne består af to hængekøjer, den øverste med et hul til at klatre igennem. Bestil den originale katteseng her.

Katteskraber med loungefunktion

katte møbler moderne-seng-ridse-søvn

Med denne komfortable og praktiske katteseng vil din kat hurtigt glemme fristelsen, der kommer fra dine møbler. Sengen er velegnet til ridser rundt omkring, men giver også plads til at sove og gemme sig. Denne model af kattemøbler kan også monteres på væggen for at spare plads. Tilgængelig her.

Spillebakke til katten

Katte møbler spiller bin-cave-trailer-play-grå-farve

Med sine mange skjulesteder og legemuligheder er legebakken ikke kun meget sjov for små katte. Det er opdelt i to niveauer og udstyret med hængende legetøj, mens ydersiden bruges til at ridse. Nanook tilbyder spillebakken i tre forskellige størrelser, som også kan kombineres med hinanden. Bestil kattemøbler her.

Katteskab

kat-møbler-skab-kat hus-skuffe-seng-toilet

Kattemøbler kan også være nyttige for dig. Dette praktiske skab har en skuffe, som du kan bruge. Området herunder er igen tiltænkt katten og udstyret med en åbning. Enten en pude til at sove eller kattebakken kan gemmes i skabet. Katteskabet fås her.

Klatrevæg

katte møbler klatrevæg-silvio-pladsbesparende-idé-sæt-gave

Hvis du har besluttet dig for vægmøbler til katte, er denne variant også meget velegnet. Kattemøblerne består igen af ​​forskellige elementer. Sættet består af fire dele og består af en seng, to siddende og liggende områder og et ridsebræt, som alle kan fordeles individuelt på væggen. Bestil kattemøblersættet her.

Klatrevæg med et kattehus

Katte-møbler-klatre-væg-idé-hus-dump-skrabe bræt-trapper

Denne model til kattemøbler fra We Are Shopping er en lignende variant, men den består af otte dele, inklusive et kattehus. Derudover er der tre liggeområder, et sovekar, to skrabe brædder og en stige, som gør klatring sjov og din kats hviletid perfekt. Sættet fås her.

Hængebro som forbindelsesstykke

kat-møbler-bro-træ-klatrevæg

Hvis du vil forbinde forskellige klatrevægge med hinanden, kan du gøre det med sådan en bro. Hængebroen er håndlavet og lavet af træ. Fordi broen er fleksibel, kan du fastgøre platformene i forskellige højder på begge sider. Bestil kattemøbler her.

Let at ridse

kat-møbler-kradse-bræt-moderne-væg-gulv

Hvis du leder efter en enklere variant, som din kat kan skærpe sine kløer med, kan 4Claws skrabepæl være lige noget for dig. Modellen har et moderne design og kan fastgøres til væggen eller bare stå på gulvet. Buen skaber også et skjulested for din kat. Køb kattemøbler her.

Moderne ridsestolpe

kat-møbler-moderne-kradse post-træ-seagrass-kradse stolpe

Og mens vi er om emnet “moderne”, vil vi også gerne præsentere dig for dette stilfulde ridsestolpe. De to huler er lavet af træ og har form som terninger. Der er også skrabepæle, der er pakket ind med tang og to andre skrabeoverflader, der let kan fastgøres og fjernes med velcro. Vespers ridsestolpe er tilgængelig her.

Lenestol til radiatoren

kat-møbler-radiator-seng-bambus-pude-søvn

Det er velkendt, at katte kan lide det dejligt varmt og hyggeligt. Om vinteren kan du garantere dem dette ved at hænge en seng på radiatoren. Modellen fra Rosewood har form som en tønde og er lavet af attraktiv bambus. Kattemøblerne er også udstyret med en behagelig pude. Bestil sengen her.

Hængekøje med stativ

Katte-møbler-hængekøje-træ-stel-plys-liggende overflade

Vi mennesker elsker hængekøjer. Så hvorfor ikke forkæle din kat med et par hyggelige timer i denne hyggelige liggestol? Du kan gøre dette med denne træramme hængekøje. Hængekøjen kan også fastgøres til rammen, så den ikke gynger. Modellen er også en god gaveide til katteelskere. Bestil kattemøbler her.

Hængekøje til stolen

Katte-møbler-stol-hængekøje-idé-beskyttende-tæppe-vaskbar

Der kan skabes et godt skjul under spisestuestolen. Alt du behøver er en hængekøje som denne fra Hoobbycat. Det er fastgjort til de fire stoleben, men kan også placeres på sædet for at beskytte det mod kattehår. Det bløde betræk er aftageligt og vaskbart. Gør dine egne møbler til kattemøbler! Tilgængelig her.

Følte kattehule

kat-møbler-hule-skjul-filt-katteseng-komfort

Nogle gange vil kattene trække sig helt tilbage for at sove. Hvilken bedre måde at gøre dette på end en lille hule? Modellen fra Kivikis er lavet af filt og har en åbning, hvorigennem katten kan komme ind, hvor den vil være dejlig varm og hyggelig. Denne attraktive model til kattemøbler fås her.

Design møbler til katte

kat-møbler-lænestol-original-kunstlæder-pude-hund

Hvis katten ikke må sidde i din lænestol, kan du i det mindste få hende en egen lænestol, tror du ikke? Modellen fra Pawhut er meget stilfuld og lavet af syntetisk læder. Pudebetrækene kan let tages af og vaskes takket være lynlåsen. Hvis du gerne vil have ædle kattemøbler som denne model, kan du bestille det her.

Kattelegestue til haven

Katte-møbler-have-kattehus-idé-ridse-klatretag

I de varmere årstider tilbringer kattene meget tid udenfor. Du kan gøre din tid udendørs endnu mere behagelig med et legehus som kattemøbler. Så kattene behøver ikke vente i regnen, til nogen åbner døren for dem. Taget beskytter dem mod regn og stærk sol, så du vil sandsynligvis se dem i huset endnu sjældnere. Tilgængelig her.

Selvrensende kattebakke

kat-møbler-kat-toilet-selvrensende-idé-praktisk-ren

Lyder det som en drøm ikke sandt? Men det er ægte kattemøbler. Rengøringscyklussen starter automatisk, så snart katten forlader toilettet. Ved bestilling modtager du også en beskyttende hætte, der forhindrer katten i at smide sit kuld rundt, når den er begravet. Det nyttige toilet er tilgængeligt her.

Madskåle med stativ af træ

Katte-møbler-mad-skål-træ-rustfrit-stål-luksus-mad.

Gennemfør indretningen til din kat ved også at få et sæt madskåle af høj kvalitet. Denne tilføjelse til kattemøbler består af en lav bøgetræstel med skåle i rustfrit stål. Modellerne er fremstillet i Tyskland og kan bestilles her.

Previous Post
Spis bevidst under COVID-19-pandemien
Next Post
HIIT træningsplan – fordele og gode træningsplaner til hjemmet på et øjeblik!