15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Byg selv ridsende møbler til katte – DIY -ideer og spændende projekter at genskabe

hvorfor er ridsende møbler vigtigt for katte

Ridser er en naturlig del af enhver kats adfærd. Hvis der ikke er nogen særlig ridsemulighed, angriber fløjlspoter ofte møblerne. For at beskytte dit hjem mod dit søde kæledyrs skarpe kløer kan du skaffe dig nogle skrabemøbler til katte. Men hvorfor købe disse, når det virkelig er let at lave dem selv? Vi har samlet nogle spændende gør -det -selv -projekter til at ridse møbler af træ og bølgepap til alle kreative katteejere.

Hvorfor kradser kattene?

kat kat poter med klør fare møbler

For at markere lejligheden eller huset som deres eget område spreder katte deres egen duft. Dette sker, når de gnider eller kradser mod forskellige genstande og møbler. Ridser skærper også kløerne, hvilket er særlig vigtigt for disse pels næser. Derfor er ridser i møbler en vigtig del af ethvert hjem, hvor katte bor.

Hvilken slags ridsende møbler er der?

skrabbræt kat bygge dig selv af træplader og reb

De fleste møbler til katte har mindst et område specielt designet til at ridse. Dette er normalt dækket med et groft stof, såsom reb eller et stykke tæpper. Selv sovehuler og kattebede har normalt en ridsende del. Det mest almindelige ridsemøbel er ridsestolpen, men enkle ridser er også meget populære.

sjovt for katte ridsebræt wrap sisal snor

Der findes også billigere ridsemøbler til katte af pap eller bølgepap. Deres ulempe er, at de normalt slides hurtigere. Uanset hvilken variant du foretrækker, har vi seje DIY -projekter og instruktioner til begge dele. Tjek alle forslagene og prøv nogle!

DIY ridsende møbler til katte lavet af træ og reb

diy hængende ridserbræt sisal ledning gulvtæpperester

For at forhindre katten i at ridse døren, kan du hænge et ridsebræt på dørhåndtaget. Til dette projekt skal du bruge et træbræt, en kort lædersnor, et tykt reb i naturfiber og et stykke tæppe eller tæpper i den passende størrelse. Den varme limpistol og en boremaskine bruges som værktøj.

DIY skrabebræt til døren

DIY hængende skrabebræt kat instruktioner træplade

Bor først hullerne til bøjlen og træk lædersnoren igennem dem. Bind knob bagpå og fastgør dem med en klat varm lim. Pak nu halvdelen af ​​træpladen med rebet ved at lime det med den varme lim. Lim gulvtæppet til resten. Det nye skrabebræt til dit søde kæledyr er klar.

Enkle ridsemøbler til katte: Hjemmelavede ridser

diy skrabe møbler kat kradsebræt træ sisal snor

Som du måske har bemærket, er ridser til huskatte meget lette at lave selv. Du bestemmer selv den nøjagtige størrelse og form på brættet. I det følgende har vi vist yderligere to eksempler på de store skrabemøbler til katte.

sort kat skrabebræt diy

diy skrabe møbler kat kradsebræt lilla sisal

Instruktioner til selv at bygge en kradsebrætskat

diy skrabe møbler kat instruktioner scratch board simple

Byg selv et ridsestolpe

smukke ridsende møbler til katte bygge dig selv diy skrabepost pastelfarver

I et moderne interiør bør ridsende møbler til katte vælges omhyggeligt. Hvis du bygger disse selv, kan du stole på farver og materialer, der allerede er tilgængelige i rummet. Dette skaber en perfekt koordineret atmosfære, der inviterer dig til at føle dig godt. En mindre variant til skrabestolpen er de såkaldte skrabestolper. Du kan også selv lave en ridsestolpe og tilpasse den til interiøret. Vi har to gode eksempler klar til dig.

instruktioner ridsestolpe til katte lavet af træ diy

Det første projekt er en smuk ridsestolpe i pastelfarver, der passer perfekt ind i en stue i landsted. Til dette skal du bruge et rundt stykke træ med skrå kanter som bund og en ca. 50 cm høj træblok. Du skruer træblokken direkte i midten af ​​basen, som du først maler i enhver farve (i eksemplet hvid) og lader den tørre.

Ridsestolpe til katte med instruktioner til indpakning af reb

For at få den flotte farvede effekt skal du købe et langt hvidt reb (f.eks. Nylontov) og farve halvdelen af ​​det med enhver tekstilfarve. Bind de forskellige farvede reb sammen med isoleringstape og brug dem til at pakke træblokken ind. Du kan enten bruge varm lim eller en håndtacker til at reparere det.

skrabe møbler til katte bygge dig selv skrabe indlæg pastelfarver diy

Når skrabeposten er klar til din huskat, er alt hvad du behøver, en pyramidehætte i den rigtige størrelse til at forme toppen af ​​konstruktionen.

skrabepost kat bygge dig selv instruktioner

Det andet projekt er en moderne ridsestolpe, hvis bund har et køligt geometrisk mønster. For at få denne effekt skal du bruge malertape og enhver maling, der passer til dit interiør.

skrabe møbler kat bygge dig selv let ridse stolpe

Original DIY idé til en ridsende stolpe

originale skrabemøbler til katte gør det selv

Følgende DIY -projekt er ideelt for alle kreative sind. Du behøver ikke træ til dette, bare en (gammel) trafikkegle. Dette kan hurtigt og nemt omdannes til en ridsestolpe til fløjlspote i huset. Billedet herunder viser, hvordan du gør dette.

DIY ridsende møbler kat kegle farve

skrabe møbler bygge din egen katteviklingskegle med sisal snor

diy skrabe møbler kat sisal reb lim varm lim

kattelegetøj skrabepæl barriere kegle

Et ridsende møbel til katten fra et Ikea sengebord

DIY ridsende møbler til katte fra ikea møbler remodel rest sengebord

DIY -entusiaster elsker at omdanne enkle Ikea -møbler til noget andet. I dette tilfælde er det et hvilende natbord, der omdannes til et lille skrabepæl til katte. Til dette var den ene side af natbordet blødt polstret, og den anden var pakket med sisal reb. Din killing ville helt sikkert bruge meget tid her.

Byg selv et særligt ridsestolpe til katte – to gør -det -selv -projekter

smukt kat træ lavet af sideborde DIY

Der er ingen tvivl om, at katte kan lide at klatre. Dette er også en del af deres natur, hvorfor selv rene hustigre har brug for et sted i lejligheden, hvor de kan klatre, klø og sove. De næste to projekter vil give dig en idé om præcis, hvordan et DIY -kattetræ med ridser kan se ud.

skrabepæl til katte, byg din egen bordkonstruktion

Byg dit eget kattetræ fra borde med fødder pakket ind i sisal

smukt skrabepost kat moderne interiør

skrabepæl til cat diy moderne design

DIY ridsepost dekorationstip

Skrabemøbler til katte af bølgepap og pap

enkel seng til kat, der skraber møbler bølgepap

De fleste huskatte elsker pakker, papir og især pap. Også din? Så kan du omdanne den gamle emballage til smukke og samtidig billige ridsemøbler til katte. Nogle gode ideer følger.

simple diy ideer skrabe møbler kat skrabe stolpe bølgepap

De muligheder, som pap har at tilbyde ved fremstilling af ridsende møbler, er virkelig forskellige. Der bliver spurgt lidt kreativitet. For eksempel kan du bruge flere firkantede stykker pap eller bølgepap til at lave en ridsestolpe som den på billedet ovenfor. Materialets struktur er ideel til slibning af din killings kløer.

enkle skrabemøbler til katte træramme bølgepap

DIY skrabemøbler af bølgepap er nemme at lave og repræsenterer det perfekte upcycling -projekt for ivrige katteejere.For et simpelt skrabebræt behøver du ikke mere end en ramme eller kasse af træ eller pap og bølgepap. Skær kartonen i strimler og lim dem sammen. Fix derefter det resulterende “tæppe” i kassen, og du er færdig.

simple skrabemøbler til katte bølgepap

let at ridse møbler kat til at bygge dig selv karton bølgepap

kradsemøbler kat bølgepap diy

Hvis du lader din kreativitet løbe løbsk, kan du overveje projekter, der er lidt mere komplicerede. Lad dig inspirere af vores ideer, og lav skrabemøblerne til din kat selv!

materialer diy skrabe møbler til katte bølgepap saks gaffa tape

Skrabende møbelkatskrue i stykker bølgepap

Lim i bølgepap stiv

enkle ridsemøbler til katte af pap

Lav din egen seng til katte af pap

enkel skrabebakke til bølgepap af katte

skrabe tønde kat gør det selv skåret pap

ridsende møbler til katte lavet af bølgepap diy ridsekasse

Previous Post
Spis bevidst under COVID-19-pandemien
Next Post
HIIT træningsplan – fordele og gode træningsplaner til hjemmet på et øjeblik!