15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sådan forbedrer en håndtaske ethvert outfit: 7 trendy modeller for 2018

Clutch allrounder etno-mønster rød sort hvid

Alle kender problemet: du har ikke noget at have på, og alt dit udseende er kedeligt. Et par enkle tricks hjælper normalt med at opgradere outfits. Små tilbehør kan have stor indflydelse. Ved hjælp af smykker kan du indstille et blikfang. Kædelagring er særlig populær, hvor du bærer mærker i forskellige længder med forskellige vedhæng. Du kan også stole på udsagnstykker som iøjnefaldende øreringe, et ur eller hårtilbehør. Håndtasken skal naturligvis heller ikke glemmes. Det er ikke for ingenting, at det er et af hver kvindes yndlingsstykker. Det afrunder hvert outfit perfekt og er et absolut blikfang. Men hvilke modeller og materialer er der totalt i 2018? Og hvordan kombinerer du disse versioner for at opgradere outfittet bedst muligt?

Den gennemsigtige håndtaske

klar håndtaske akryl tilbehør synligt

I den kommende sæson er ikke kun gennemsigtigt tøj helt hip. Tilbehøret tillader også indsigt, der ellers ikke er muligt. De gennemsigtige modeller er for det meste lavet af plast og er derfor vandtætte og lette at passe. Aftørring med en fugtig klud bør være tilstrækkelig. Men tænk grundigt over, hvad du putter i disse håndtasker. Fordi ikke kun selve den ekstravagante taske er et absolut blikfang. Indholdet er også synligt for alle. Derfor kan du også afgive en erklæring med denne. Disse transparente versioner kombineres bedst for at skabe et enkelt udseende, og deres farvede indhold er iøjnefaldende.

Frynsede håndtasker velour dæmpede farver

Frynser

Denne tendens eksisterer også i 2018 for både tøj og håndtasker. Frynser er et populært element, der tilføjer bevægelse til dit outfit. Derudover er frynsede tasker ægte allroundere, når det kommer til effekt: Afhængigt af designet kan de virke subtile eller stenede. Du kan finde sådanne modeller på Beyeler. Tasker med frynser er særligt velegnede til simple outfits, da de dekorative elementer løsner dem. Så du kan fx poserne med en cardigan, chucks og en culottes møde.

XXL håndtaske sort business outfit hver dag

XXL tasker

Hvis du kan lide at tage meget med eller planlægger en shoppingtur, bør du få fat i de nye XXL tasker. Oversized tasker er alle raseri lige nu og har ramt catwalks i Paris, London, New York og Co. Med disse eksemplarer er du udstyret til enhver lejlighed. Alt hvad du har brug for på farten, kan findes i de store lommer. Udover læbestift, tegnebog, håndcreme, paraply, kuglepenne, notesblok osv. Er der stadig masser af opbevaringsplads i de enorme modeller til yderligere resultater af et omfattende shoppingmarathon. XXL taskerne er ideelle til alle lejligheder, hvor du vil have meget med dig. Overdriv dog ikke: en overfyldt taske ser ikke bare godt ud, den er heller ikke sund for din ryg. På grund af dens dimensioner vil XXL -tasken alligevel tiltrække alles opmærksomhed. Derfor bør du kombinere dem med et enkelt hverdagstøj. Sådan et stort blikfang i outfittet er fuldstændig tilstrækkeligt.

Mini håndtaske skulder metal håndtag

Mini taske

De små tasker er ideelle til de lejligheder, hvor du ikke har brug for meget og vil have med. Derfor er de perfekte til fester. Mikrolommen passer kun til det, der virkelig er brug for: penge, smartphone, læbestift, nøgler og bankkort. Som regel har du ikke brug for meget mere til fester. Versioner som dem fra Valentino overbeviser med deres usædvanlige design og er stadig meget praktiske til at gå ud. Du skal blot kombinere de små it-pieces med et iøjnefaldende festoutfit. XXS -poserne giver dit look prikken over i’et. Så du vil helt sikkert tiltrække alles opmærksomhed.

Mini håndtaske vintage rosagrå outfit

Flere lommer

Hvis mikroposerne ikke giver dig nok opbevaringsplads, og en håndtaske alene ikke er nok, så er denne trend lige noget for dig: flere poser bæres på samme tid. Dette giver ikke kun mere plads til at gemme dine redskaber. At bære flere modeller ser også godt ud. Det tilrådes at kombinere en minipose med en midi -taske. Realiseringen af ​​denne trend fungerer med alle modeller, former og håndtagstyper. Designene kan have forskellige farver. Det er kun vigtigt, at begge varianter holdes i samme stil.

flere lommer inde i hinanden Micro Midi Tasker

Koblingen bliver en allrounder

Clutches er kendt for at afrunde enhver festkjole perfekt. Mulberry viser dog i sin seneste kollektion, at disse håndtagsløse tasker også kan bæres på kontoret. Disse modeller er lidt større end dem, der er beregnet til at gå ud. I virksomhedens koblinger kan du f.eks. Passe både en notesbog og en mappe. Så du er perfekt udstyret til kontoret og kan optimalt kombineres med et forretningstøj. Desuden er designene et absolut blikfang i hverdagen.

Clutch uden håndtag i guld til hverdagens forårstøj

Runde modeller

Modedesignere som Chloé, Mulberry og Galliano viser, at tasker ikke behøver at have ru kanter. De cirkulære modeller er meget trendy. Derudover er de ægte allroundere: Du kan ikke kun bære de runde versioner med et elegant og elegant look. Selv med et hippie -outfit giver dette tilbehør dit look prikken over i’et.

runde håndtasker trend hippie flair

Billeder: © Pixabay.com / pxhere.com CC0

Previous Post
Spis bevidst under COVID-19-pandemien
Next Post
HIIT træningsplan – fordele og gode træningsplaner til hjemmet på et øjeblik!