15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Den nye generation af bæredygtige byggematerialer og isolering

Vægsystem miljøvenlig isolering er ikke skadelig

Innovativt og praktisk – vi præsenterer dig for en samling af bæredygtige Byggematerialer og isolering til moderne husbyggeri.

Moderne husbyggeri med bæredygtige byggematerialer og isolering

Tagsystemer hus design idé

En interessant idé for alle, der er bæredygtige Byggematerialer og isolering Leder efter. Den varmeisolering af Økovativ er ikke kun super innovativ, men også miljøvenlig – det bæredygtige og billige alternativ til plastskum er virkelig et økologisk produkt. Fremstillingsprocessen kombinerer landbrugsprodukter, der er forbundet med et svampestof.

Byggematerialer og isolering fremstillet af naturlige materialer

Byggematerialer uld termisk isolering vægpaneler

Virksomheden Bellwether tilbyder isolering af bomuld – produktet er lavet af uld og er ikke skadeligt for mennesker eller dyr. Uld absorberer forurenende stoffer i luften og er meget svært at brænde. Hvis bygningen senere ødelægges, kan ulden bruges igen – til isolering eller andre formål.

Byggematerialer og isolering – vægpaneler fra StormWall

moderne vægpaneler miljøvenlige bæredygtige

StormWall tilbyder komplette systemer til vægge, gulve eller lofter. Fremstillingsprocessen udføres med meget lave forurenende emissioner. Yderligere Byggematerialer og isolering findes nedenfor.

Vægmaling med en forskel – naturlige farver

miljøvenlige farver facadehus blå

Indvendig mineralmaling ikke skadelig

Virksomheden Romabio tilbyder naturlige farver til huset. De er lavet af mineraler, kan vaskes og indeholder ingen skadelige stoffer / kemikalier. De tolereres meget godt af astmatikere og allergikere og optager CO2. Perfekt til brug på skoler, hospitaler og private hjem.

De miljøvenlige tagsystemer fra GR

Byggematerialer genanvendelse af tag i plast

GR GreenBuilding Produkter lancerede for nylig en række tagesystemer, der er ekstremt bæredygtige og miljøvenlige. De er lavet af genbrugsplast og kalksten. Mælkeflasker, indkøbsposer og andre produkter bruges som råvarer til fremstilling. Billig og genanvendelig efter 50+ år.

Byggesten lavet af naturlige produkter

miljøvenlige byggematerialer i naturmaterialer

Virksomheden bioMASON producerer cement fra naturlige produkter. Cementen fremstilles ved hjælp af en bakterie. Den færdige byggesten tager mindre end 5 dage at tørre og kan sammenlignes med traditionelle byggeklodser med hensyn til omkostninger og levetid.

Præfabrikerede komponenter fremstillet af halm

Halmisolering huser økologiske produkter

Ecococoon tilbyde præfabrikerede vægpaneler lavet af halm. De kan tjene som isolering eller en del af husbyggeriet, når man bygger et hus. Producenterne har allerede med succes integreret panelerne i flere passivhuse. Miljøvenlig og bæredygtig!

Previous Post
Toyota FT -1 2014 – En imponerende sportsvognundersøgelse
Next Post
Arbejde med børn: 14 træbearbejdningsideer og enkle instruktioner