15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvide tænder gennem naturlige hjemmemedicin og professionel hvidning

hvide tænder ung kvinde smil

Et strålende smil og smukke, hvide tænder ser bare flotte ud og er en vigtig forudsætning for et selvsikkert udseende for både kvinder og mænd. Ikke alle har vi misundelsesværdige hvide tænder fra Hollywood -stjerner. Tandenes naturlige farve er forskellig for alle og udvikler sig derfor forskelligt over tid. I denne artikel introducerer vi dig til forskellige metoder til tandblegning og giver dig også nyttige tips om, hvordan du kan skinne med helt hvide tænder ved hjælp af naturlige midler og lette tricks.

Tandlæge-tandlæge-kontor-spejl-tænder-hvid

Tandfarven er genetisk disponeret og fortsætter med at ændre sig i løbet af livet. Forskellige eksterne faktorer såsom spisevaner og indtag af fødevarer med et højt pigmentindhold fører også til misfarvning af tænderne. Sådanne er for eksempel kaffe, sort te, rødvin eller endda rødbeder. Med stigende alder bliver tandens overflade ruere, hvilket gør det lettere for pigmenterne at deponere. Tobak eller medicin kan også forårsage gule tænder. Uanset årsagen gør hvide tænder et godt førstehåndsindtryk og får dig til at se mere personlig ud. Hvis du føler dig hæmmet af tandens misfarvning eller endda skjuler dine tænder med din hånd, mens du griner, er det bestemt værd at søge råd hos din betroede tandlæge og blegne dine tænder.

Hvordan får du skinnende hvide tænder? – Nuværende hvidblegningsmetoder

tandblegning-professionel-tandlæge-kvinde

Inden du får professionel blegning hos tandlægen eller håndkøb, skal både dine tænder og tandkød være sunde. Dette har vist sig at være den mest pålidelige og sikreste metode til tandblegning uden bivirkninger for patienten Hjemmeblegning bevist. Denne behandling koster mellem € 350 – € 600 og lover den ønskede tandblegning efter cirka to uger. For at gøre dette vil tandlægen tage et indtryk af dine tænder og lave tynde plastikskinner til under- og overkæben. Afhængigt af lægens anvisninger fyldes disse skinner med carbamidperoxidgel før brug og sættes på om aftenen. På grund af den lave koncentration af den aktive ingrediens er denne metode meget skånsom mod tænderne.

plast-skinne-blegning-kvinde

Hvis du mangler tid og vil se resultater hurtigere, er det måske dette Hvidgøringsmetode på kontoret, også kendt som soft whitening eller power whitening, lige til dig. Behandlingen udføres på tandlægen og varer normalt to til tre sessioner. I modsætning til hjemmeblegning anvendes her en højere dosis af den aktive ingrediens. Derudover opvarmes gelen med specielle lamper, hvilket fører til meget hurtigere resultater. Efter denne applikation er der risiko for, at dine tænder bliver følsomme over for varme og kulde i et par dage. Med kraftblegning skal du regne med omkostninger mellem 450 € – 700 €.

mand tandblegning behandling tandlæge kontor

Døde tænder ændrer også farve med tiden og bliver mørkere og mørkere. det Walking blegemetode giver mulighed for at blegne døde tænder og døde rødder. Tandlægen åbner toppen af ​​rodkanalen og anvender derefter blegemidlet. Efter en vis eksponeringstid lukkes åbningen igen. Efter en uge udskiftes blegemidlet med en frisk aktiv ingrediens. Processen gentages derefter to eller tre gange. Grundlæggende forbliver dine tænder hvide i op til tre år efter blegning. Nogle gange er en grundig en nok, professionel tandrensning får tænderne helt til at se hvidere ud igen. Tandrensning fjerner ikke kun misfarvning og bakterier, men beskytter også dine tænder mod forskellige tandsygdomme. Hos patienter, der lider af paradentose, eller som har kroner eller plastfyldninger i det synlige tandområde, kan tandblegning ikke udføres. I sådanne tilfælde den såkaldte Veeners Brugt. Det er tynde keramiske facetter, der limes på tanden. Selvom Veenerne bidrager til en visuel forskønnelse, har de den ulempe, at tanden skal slibes lidt på forhånd.

Hvidere tænder derhjemme – billigere alternativ til lysblegning

striber-misfarvning-fjernelse-kvinde

Hvis du vil opnå hvide tænder billigt derhjemme, kan du få adgang til andre alternativer, der også bidrager til tandblegning, men ikke skal sidestilles med professionel blegning. I apotekerne kan du for eksempel få den såkaldte Whitening strimler. Du skal anvende disse strimler på dine tænder om morgenen og om aftenen, inden du børster tænder og lader dem sidde i mindst en halv time. Når de bruges korrekt, bringer strimlerne faktisk den ønskede lyn. Du skal dog planlægge mere tid hver dag til morgen- og aftenritualerne.

pleje-tænder-ung-kvinde-tandtråd

Den nye trend fra USA for tandblegning, nemlig Whitening penne, lover hurtige effekter og let anvendelse. Pennen med penselapplikator gør det let at påføre en hvidblegegel på tandoverfladen. Du skal anvende den aktive ingrediens hydrogenperoxid praktisk talt efter børstning af dine tænder og lade det stå i en halv time. Det betyder, at spise, drikke eller ryge er forbudt i denne periode. Efter eksponeringstiden skylles munden ud. Når du køber whitening sticks, skal du sørge for at de er kvalitetstestet.

De utallige tandpasta -virksomheder reklamerer konstant for forskellige Blegning af tandpasta. De særlige tandpastaer lover hvidere tænder med en skinnende glans. De fjerner fuldstændigt misfarvning forårsaget af mad og drikke, men kan ikke naturligt gøre gule tænder hvidere. Grundlæggende kan man sige, at den hvidt tandpasta opløser den uønskede misfarvning bedre end de normale tandpastaer. Ofte koster tandblegemassen også lidt mere.

Hvide tænder uden blegning – naturlige midler, tips og tricks

hjemmemedicin-jordbær-salt-tandblegning

Uden at investere mange penge kan du få hvidere tænder på naturlige måder. Først og fremmest er den gode selvfølgelig, grundig tandrensning. Det er bedst at bruge tandtråd eller en oral irrigator ud over at børste tænder for at fjerne madrester fra de svært tilgængelige rum mellem tænderne. For at du kan få smukke, hvide tænder, er det tilrådeligt at indtage fødevarer, der er rige på C -vitamin er. C -vitamin i frugt og grøntsager som f.eks. Æbler understøtter tandhygiejne og fremmer spytproduktion. Strømmen af ​​spyt er et naturligt plejeprodukt til mundhulen og et naturligt tandplejemiddel. Nogle slags frugt, sådan Jordbær for eksempel fungere som en naturlig skrælning og er også en ekstremt velsmagende måde at få hvide tænder på. For en lækker tandrensning moses jordbæret og påføres simpelthen på tænderne.

Olietræk-kokos-hjemmemekanismer-selvfølgelig

Et gammelt Ayurveda-trick, det såkaldte “Olietræk”, siges også at hjælpe hvidere tænder. En slurk af en normal vegetabilsk olie trækkes gennem tænderne, efterlades i munden i 10-15 minutter og spytes derefter ud. Olien efterlader en beskyttende film på tænderne, der holder bakterier og bakterier væk og dermed forhindrer tand misfarvning. Med Kokosolie du kan også få hvide tænder. Brug den samme teknik som til at trække olie og børst derefter dine tænder. Kokosolie er et godt alternativ til dem af jer, der synes olivenolie er ganske hård i smagen. En anden måde at få tænderne til at skinne igen er at gøre dette Aktivt kul. Det er fordi det binder snavs af tandoverfladen. Efter bare et par anvendelser bliver tænderne faktisk lysere, fordi kornene fra det aktive kul skrubber misfarvningen. Hvis du vælger denne variant, skal du vide, at det aktive kul ikke er egnet til langvarig brug. Pulveret kværner emaljen, hvilket kan føre til smertefuldt ubehag. I det lange løb kan det aktive kul endda ru overfladen af ​​tanden, hvilket gør det endnu lettere for misfarvninger at klæbe.

pulver-gurkemeje-tænder-blegemiddel

Selvom det lyder ret mærkeligt, kan det gurkemeje Pas på dine tænder og lys dem mærkbart. Takket være den aktive ingrediens curcumin indeholder den gurkemeje en antiinflammatorisk, smertelindrende og antibakteriel virkning. Selvom den gule rod giver maden sin typiske stærke gule farve, kan den hjælpe dig med at få hvide tænder. Et stykke hasselnød-størrelse stykke gurkemejerod tygges simpelthen. Hvis du kun har gurkemeje pulver derhjemme, kan du blande det med den samme mængde kokosolie og påføre blandingen med en tandbørste. Lad det sidde i et par minutter, og skyl derefter din mund. Endelig kan du børste tænder med normal tandpasta. For en endnu mere intens effekt kan du også tilføje noget Himalaya salt.

De har også en naturlig blegningseffekt Bananskræl. De indeholder mangan, magnesium og kalium, som gradvist gør de gullige tænder lettere. Gnid blot indersiden af ​​bananskallen over dine tænder. Et andet budget til hvide tænder er dette salvie. Denne mirakelkur bruges også til tandblegning, fordi den kan gøre den misfarvede tandemalje mærkbart lettere. For at gøre dette skal du tygge et par friske salvieblade regelmæssigt. Ingredienserne bringer ikke kun dit strålende smil tilbage, men styrker også tandkødet og sikrer frisk ånde. Man kan også få hvide tænder ved brug af Bagepulver modtage. For eksempel kan du hver anden uge putte lidt natron på tandbørsten og bruge den til at børste tænder. Det er vigtigt, at du bruger en blød tandbørste, og at du ikke skrubber for meget. Efter denne proces skal du undgå sure fødevarer, så tandemaljen kan komme sig.

citron-olie-rosmarin hjemmemedicin

Et andet middel fra køkkenet hjælper med at reducere misfarvning på tænderne – det salt. Bland enkelt simpelt iodiseret bordsalt med lidt olivenolie, indtil du får en homogen pasta. Den resulterende tandpasta kan erstatte konventionel tandpasta om aftenen. Lige efter de første applikationer får du din naturlige tandfarve, og dine tænder vil føles glattere og renere. Rengør ikke tænderne med salt mere end to gange om ugen, da emaljen ellers kan blive beskadiget. Det har også en naturlig blegningseffekt Citronsaft. Ætsende citronsyre kan skade tandemaljen, og derfor kan citronsaften kun bruges to gange om måneden til tandblegning. Bid i en citronskive eller gnid lidt citronsaft ind i dine tænder. Skyl munden efter brug og forbrug ikke mad eller drikke umiddelbart efter.

Previous Post
Et fotoshoot med Rihanna, Naomi Campbell og Iman
Next Post
Ferie på Mosel: Seværdigheder og tips til din perfekte sommerferie!