15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Selv gør børns sikkerhed i husstanden – 15 DIY -ideer

Børnesikkerhed i husstanden -dør-altan-trappe-rød-træ-lejlighed-husstand

Hvis huset er beboet af småbørn og småbørn, er det en fornuftig Forældrekontrol i husstanden nødvendig. Selvfølgelig er markedet oversvømmet med forskelligt tilbehør og udstyr, der reducerer chancerne for, at barnet kommer til skade. Disse koster dog en hel formue og smides i skraldespanden efter et par måneder.

Gør børns sikkerhed i husstanden selv

Børnesikkerhed i husstanden-dør-baby-toddler-dørhåndtag-lejlighed-husstand

Det er uomtvisteligt, at det lille barn ikke må have fri adgang til hvert hjørne i lejligheden, især i køkkenet, hvor der er køkkenudstyr hvert par centimeter. Men de er virkelig nysgerrige og meget dygtige, når det kommer til noget, der er forbudt. De tricks og enkle værktøjer, der er tilgængelige i hver husstand, kan bruges til effektivt at sikre lejligheden.

Gør børns sikkerhed i husstanden selv

Børnesikkerhed i husstanden -boghylder-bælter-cykeldæk-flad-husstand

Børn er nysgerrige af natur og især når de kravler, og når de lærer at gå, har de allerede mulighed for selv at røre og genopdage det og det. Hvis du ikke må nå eller tage noget, skal du øve alle dine evner og forsøge at nå det ønskede mål med dine små fingre.

Børnesikring i husstanden-gør hjemmebiblioteket og bogreolerne børnesikre

Børnesikkerhed i husstanden -boghylder-cykel-inderdæk-diy-lejlighed-husstand

Genstande kan ikke kun falde ned, men barnet kan også blive skadet. Bogreolerne gør dig børnesikret, hvis du ikke bortskaffer de gamle inderdæk på cyklen, men genbruger dem. Træk gummirøret rundt om hylden, og bind om nødvendigt en knude på bagsiden.

Børnesikkerhed i husstanden – gør dørene børnesikre

Børnesikkerhed i husstanden-dør-elastisk-diy-lejlighed-husstand

Døre kan skade de sarte børns fingre hårdt, og derfor bør du overveje en børnesikring med det samme, hvis barnet allerede kan gå relativt uafhængigt. Flere kreative metoder vist på billederne tilbyder alternativer til de færdige produkter på markedet. For eksempel med et fladt gummibånd kan låsning af venstre dør undertrykkes.

Sy selv børnesikringslåse i husstanden til dørene

børnesikring-dør-dør-håndtag-stof-sy-lejlighed-husstand

Gør døren børnesikret og sy selv en prop til dørlåsen. Brug farvet stof og fastgør bufferen til dørhåndtagets to sider med elastisk tape. Hvis du ønsker det, kan du lave et helt sæt med dørstop af samme stof til gulvet.

Separate børnesikringer i husstanden og områder foran barnet

børnesikring-trapper-stof-sy-lejlighed-husstand

Inden du beslutter dig for en solid dør og trappeport af træ eller plast, skal du prøve at lave en selv. En børnesikring til trapper i stof ville være visuelt klart attraktiv, især for børn eller soveværelser. Sy en, når du behandler og redesigner et gammelt tæppe.

Børnesikring i husstanden – gør kontakten børnesikker

børnesikring-stikkontakt-diy-lejlighed-husstand

Så snart det lille barn er stort nok og kan nå lyskontakten, begynder den store tænding og slukning af lysene. Dette lysspil er imidlertid ikke altid ønskeligt. Med denne smarte idé kan switchhuset dekoreres og samtidig gøres sikkert for barnet.

Børnesikkerhed i husstanden – stikkontakterne

børnesikkerhed-stikkontakt-klistermærke-lejlighed-husstand

Det elektriske netværk og alle elektriske apparater er særligt farlige for små børn, hvorfor du ikke behøver at gå på kompromis, når det kommer til børnesikkerhed til stikkontakterne i lejligheden. Få bæredygtig stikkontakt, så barnet ikke kan stikke fingrene ind. For at henlede barnets opmærksomhed præcist på det punkt, er der også sjove wallstickers, der advarer om faren.

Børnesikring i hjemmet – lav hjørner, kanter og kanter i hjemmet børnesikret

børnesikkerhed-kant-hjørne-svømning-nudel-lejlighed-husstand

Svømmenudlerne kan implementeres virkelig fantasifuldt til alle gør -det -selv -projekter. Beskyttelseselementer, der let kan fastgøres til skarpe kanter, kanter eller hjørner, er særligt vellykkede.

Svømnudler kan implementeres på en virkelig varieret måde som børnesikkerhed i husstanden

børnesikkerhed-svømning nudel-skarpe kanter-hjørner-lejlighed-husstand

Skær vandnudlen til den ønskede størrelse, og åbn den derefter på langs. Træk de to sider fra hinanden og sæt dem på plads, hvor der kræves børnesikring i husstanden.

Børnesikring i husstanden – gør skuffer og skabsdøre børnesikre

børnesikring-skuffe-skab-kommode-lejlighed-husstand

Flere muligheder er valgfri til sikring af skuffer og skabshåndtag fra børn. Den nemmeste måde at gøre dette på er at trække et bælte eller reb gennem alle skabshåndtag og derefter binde det et andet sted. Hvis skuffen eller skabet kan åbnes, skal hele systemet fjernes og derefter repareres igen.

Lav selv børnesluse i husstanden til skufferne

børnesikring-skuffer-skabe-dør-håndtag-lejlighed-husstand

Afhængigt af hvad du præcist har til skabshåndtag, er andre varianter også mulige. Tag nogle ringe, men de er ikke helt lukkede. Bruse gardin ringe bruges her ganske godt. Indsæt disse i hinanden, indtil den nødvendige længde er nået, og fastgør dem til skabets håndtag.

Børnesikring i husstanden – gør pejsen børnesikker

børnesikring-skorsten-baby-beskyttelse-gitter-lejlighed-husstand

Området omkring pejsen er strengt forbudt for små børn, men det skal også være ordentligt sikret. En gitter kan fastgøres omkring pejsen, så den knitrende ild stadig er synlig, men der er ingen direkte adgang til pejsen.

Tinker børns sikkerhed i husstanden til toiletpapir

børnesikkerhed-toilet-papir-toilet-wc-lejlighed-husstand

Alle ved, når barnet ruller hele toiletrullen ud og nyder at vikle papiret rundt om dem. Indimellem er det dog rigtig sjovt, men at sætte nye roller på toilettet hver dag er ikke kun en gene, det er også et rent spild. Bare bind rullen med et elastikbånd. Denne enkle metode vil bestemt, hvis den ikke forhindrer den i at rulle ud, så i det mindste gøre den meget vanskeligere.

Børnesikkerhed i husstanden til vinduer og altandøre

børnesikring-vindue-altan-gitter-lås-lejlighed-husstand

Vinduer, altaner og terrassedøre i lejligheden må aldrig stå åbne, når et lille barn er i nærheden. Med forældrekontrol fra en pålidelig producent indgår du ikke kompromiser og spiller det sikkert med mærkevarekvalitet, da det er virkelig farligt.

Børnesikkerhed i husstanden til elektrisk komfur og ovn

børnesikring-komfur-ovn-beskyttelse-lejlighed-husstand

For børnesikringer til ovne og elektriske ovne anbefaler vi også særlige beskyttelseselementer, der gør betjeningsknapperne og håndtagene utilgængelige for børns hænder. Som regel har et lille barn ikke noget med at være alene i køkkenet. Det bedste er at låse køkkendøren og ikke tage risikoen.

Previous Post
Styrke og afgifte leveren – Hvilke fødevarer hjælper leveren og er sunde?
Next Post
Guide til din perfekte Koi -dam i forskellige havestilarter