15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gaver til den nybagte mor, der altid bliver taget godt imod

Din ven, søster, tante eller kollega blev for nylig mor, og du spekulerer nu på, hvad du skal give din nye mor til fødslen? Det første, der først kommer til at tænke på, er små ting til babyer som tøj, hagesmæk og sutter. Disse ting er ikke rettet direkte mod moderen, men derimod mod barnet. Hvis du gerne vil give den nybagte mor noget, som hun virkelig har brug for, finder du den helt rigtige idé hos os. Til vores artikel har vi valgt de bedste gaver til en nybagt mor, der altid bliver taget godt imod.

Fødselsgaver til moderen også

de bedste gaver til den nybagte mor

Når en baby er født, får han fuld opmærksomhed og forsømmer ofte moderen. Så de fleste gaveideer til fødsel er ting til barnet. Den nye mor vil helt sikkert blive glad for gaver som denne, men det ville være endnu bedre, hvis du gav hende noget, der kun er beregnet til hende. For i sidste ende var det hende, der fødte det nye liv. I vores liste finder du smukke gaveideer til den nybagte mor, som er særligt nyttige og helt sikkert vil blive værdsat af nye mødre.

Som med de fleste gaver gælder det samme her: spørg først, og køb derefter. Måske har den nye mor brug for noget, du kan give hende. Spørg dog specifikt, hvad kvinden vil have for sig selv, ellers får du helt sikkert et svar som bleer eller bolter i stedet for forkælelse eller et plejeprodukt.

1. Behageligt hustøj

Fødselsgave til moderen behageligt hustøj

I de første uger eller måneder efter fødslen tilbringer nye mødre det meste af deres tid derhjemme. Så det er meget vigtigt, at du føler dig godt tilpas som muligt. Husetøj spiller en stor rolle i dette. Du kan ikke bare klæde dig ud til at gå ud. Hvis du leder efter en dejlig gave til friske mødre, så er loungewear det rigtige valg. Og hvad er egentlig loungewear? Dette betyder særligt let, men moderigtigt tøj lavet af behagelige stoffer som bomuld eller kashmir, som du hovedsageligt har på hjemme. Disse hustøj bør ikke være restriktive, men skal være gratis og behagelige, så perfekte til puerperium. Forkæl den nye mor med en behagelig hættetrøje, trøje eller bløde, elastiske bukser – hun vil være dig taknemmelig. En hyggelig morgenkåbe ville også være en god idé til de søvnløse nætter.

Tip: Hvis du er i tvivl om den nøjagtige størrelse, skal du bare spørge eller give en værdikupon til en butik efter eget valg.

2. Varm mad

hvad giver friskbagt mor varm mad

Det lyder måske mærkeligt for dem, der ikke har fået en baby, men et varmt måltid er en af ​​de mest populære gaver til nye forældre. I de første uger efter fødslen er der ofte ikke tid nok til at lave mad, og de nye mødre og fædre er afhængige af leveret mad eller frosne produkter. Hvis du har arrangeret et besøg, skal du have kogt mad med. Jo mere substantielt, jo bedre, da nye mødre har brug for meget energi.

Tip: Hvis du ikke vil (eller ikke kan) lave mad selv, skal du give en kupon til madlevering eller til en restaurant i stedet.

3. Wellness for den nybagte mor

Massage og wellness som gave til en frisk mor

Når kvinden bliver mor, får ordet wellness en helt ny betydning. Nogle gange betyder det simpelthen at kunne bade uden forstyrrelser uden tidspres. Derfor er plejeprodukter af høj kvalitet et godt valg til gaven til en nybagt mor. Et lille forkælelsesprogram som massage, manicure og pedicure eller en aftale hos frisøren er som en weekend på et 5-stjernet hotel. Du kan give disse i form af værdikuponer, og det ville være endnu bedre, hvis et hjemmebesøg er muligt. Så den nybagte mor kan selv bestemme, om hun vil forlade huset eller holde øje med babyen med et halvt øje.

4. Praktiske gaver, der gør hverdagen lettere

Bæretaske som en praktisk gave til en nybagt mor

De bedste gaver til den nybagte mor burde være nyttige. Hvis kvinden ammer, er gaver som ammepuder (hvis hun ikke har en), ammepuder og amme -teer vidunderlige. Du kan lave et helt gavesæt ud af dette og pakke det godt ind. En anden praktisk gave ville være en slynge eller en bæresele. At bære en baby gør virkelig hverdagen lettere, fordi forældrene har deres hænder fri, mens de bærer barnet. Bæreselen som gave kan suppleres med råd, så mor lærer alle mulighederne for bæresele at kende og kan vælge den rigtige til sig selv.

5. Nyttige ting at gøre med babyer

praktisk gave til frisk mor baby monitor med kamera

Umiddelbart virker en sterilisator til babyflasker eller en babyalarm med et kamera som gaver til babyen. Men hvis den nye mors gave hjælper med hendes daglige gøremål, så er det også for hende. En smart og samtidig praktisk pusletaske ville for eksempel helt sikkert bringe glæde hos mange mødre. For at undgå dobbeltkøb skal du altid på forhånd spørge moderen, om hun allerede ejer den valgte gave.

Tip: At få en baby kan lægge en betydelig belastning på familiebudgettet. Hvis du kan og gerne vil give en større gave, så diskuter den med de unge forældre. De vil helt sikkert fortælle dig, hvad de har brug for.

6. God forældreguide til nybagte mødre

ung mor læser fra forældrenes guide i sengen

Unge forældre modtager ofte råd fra familiemedlemmer, naboer og forbipasserende, nogle gange uden at bede om det. En god forældreguide kan dog være virkelig nyttig, især når den nybagte mor får sin første baby. Hvis du er ny i forældreguider, skal du søge råd hos boghandleren, før du køber en. Boghandleren ved med sikkerhed, hvilke guider der er populære og virkelig nyttige i øjeblikket.

7. Den bedste gave nogensinde

Tid og hvile bedste gave til nybagte mor

Unge forældre har en tendens til at være uselviske. Alt begynder at dreje rundt om barnet. Men det betyder ikke, at de ikke har brug for en lille pause i ny og næ. Når du spørger din nye mor, hvad den bedste gave til hende er, svarer de fleste af dem meget enkelt – tid og hvile. Og det synes de andre også. Så hver gave, der sparer den nye mors tid, er guld værd. Varianterne er ret forskellige. Vi har kun angivet nogle af dem nedenfor.

  • Hjælp til daglige gøremål, f.eks. B. i form af bilag til madlavning, rengøring, vask osv..
  • eller lej husholdning
  • Vakuumrobot (hvis noget større er tilladt)
  • Gå på indkøb eller bestil en shoppingtjeneste
  • Søskende børnepasning, f.eks. Gå for eksempel til legepladsen eller tag en tur for at give mor lidt ro og ro i huset

8. Professionel fotoshoot

Professionel fotoshoot som gave til nye forældre

Børn vokser så hurtigt op! Den nye mor vil snart selv bemærke dette. Et par smukke fotos fra de første dage og uger efter fødslen vil forblive et godt minde, og det ville hver mor blive glad for. Du kan selv tage gode billeder af babyen med din mobiltelefon, men et professionelt fotoshoot er noget helt særligt, og hele familien kan deltage. De professionelle fotos er af den bedste kvalitet og er gode til en smuk fotovæg derhjemme. Så tænk ikke over det, giv de nye forældre en kupon til et professionelt fotoshoot.

Tip: Hvis du selv er en lidenskabelig fotograf og har god teknologi, kan du selv lave fotograferingen som en gave til den voksne familie. Tænk på dekorer osv. På forhånd, så de nye forældre føler, at de er på et professionelt skud.

9. Underholdning

Gaver til nybagte mødre underholdningsmeditation

I de første par uger efter fødslen sover barnet ganske lidt. For at den nye mor ikke keder sig, kan du give noget, der burde bringe lidt variation. De mest populære muligheder er app -abonnementer, for eksempel til Netflix eller en avis. Det vil nybagte fædre også være glade for. Der er også mange meditations- og søvnhjælp -apps, der hjælper den nybagte mor med at slappe af efter en anspændt dag med babyen. For kvinder, der læser meget, er en e-læser fyldt med gode bøger også meget velegnet. Så moderen vil bestemt ikke kede sig på gåture, når baby sover i klapvognen.

10. Spise og drikke for det fysiske velbefindende

Gaver til ny mor slik til sjælen

Så mange ting er forbudt eller tilladt i moderate mængder under graviditeten, og ofte ønsker nye mødre dem. Efter fødslen oplever mange kvinder også såkaldt baby blues, som er præget af store humørsvingninger. Det er netop på dette tidspunkt, at noget virkelig kan være nyttigt for sjælen. For den ene kvinde betyder det en saftig kage, for den anden et glas vin. I princippet kan du simpelthen ikke gå galt med en gavekurv i fødselsgave til moderen. Du kan fylde kurven med chokolade, småkager, slik, kaffe, snacks, vin eller anden alkohol – alt, hvad der ville gøre mor glad. Gaver i krukker er også pæne, men de tager ikke for lang tid at forberede.

Tip: Bemærk, at ammende mødre skal være opmærksom på deres forbrug og ikke må drikke alkohol.

Konklusion

ny mor griber små baby fødder

Nye mødre ville ganske vist sætte pris på enhver form for opmærksomhed – uanset om det er pænt pakket eller blot kommer i form af et telefonopkald eller et besøg. Ifølge nye forældre er et varmt måltid sammen med en behagelig voksen -samtale ofte den bedste gave, de har modtaget. Stol på os, det vil virkelig blive værdsat, når det nye familiemedlem ankommer. Vi håber, at du har fundet en passende gaveidé. Glem dog ikke, at den bedste gave, du kan give, er bare at være der og minde de nye mødre og fædre om, at de kan klare det.

Previous Post
Et fotoshoot med Rihanna, Naomi Campbell og Iman
Next Post
Ferie på Mosel: Seværdigheder og tips til din perfekte sommerferie!