15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Beskyttelseskrystaller effekt: Disse beskyttelsessten og helbredende krystaller har en positiv effekt på vores liv!

Beskyttelsessten og helende krystaller er ikke kun smykker, men også kraftfulde ledsagere, der kan hjælpe os i mange situationer i hverdagen. Som deres navn antyder, kan de beskyttende krystaller beskytte os mod negative energier. Men de kan meget mere og har forskellige egenskaber. De kan øge den generelle vitalitet, give følelsesmæssig støtte eller tjene som en heldig charme. For at de beskyttende krystaller fuldt ud kan udvikle deres effekt, bør de imidlertid harmonere med vores livssituation og med vores stjernetegn. Vi fortæller dig, hvilke beskyttelsessten og helbredende krystaller der kan bruges i hverdagen. Vi må dog lige fra starten understrege, at de egenskaber, der tilskrives disse beskyttende krystaller og beskyttelsessten, ikke er videnskabeligt bevist.

Beskyttende krystaller Effekt: beskyttende sten mod frygt og negativ energi

Beskyttende krystaller og deres virkning Kvarts gennemsigtig

Onde ånder, sort magi eller simpelthen negativ energi: alle føler frygt og kalder dem anderledes. Det hævdes, at visse beskyttende krystaller kan arbejde imod dette. Du bør altid bære en beskyttende sten med dig i tilfælde af frygt eller skjule den et sted derhjemme. Den kan optimalt udvikle sin effekt, når den ikke behandles. Så det betyder: ingen polerede kanter og slebne overflader!

Hvem kan en beskyttende sten hjælpe med frygt? Særligt meget følsomme mennesker kan overbevises om beskyttelsesstenenes effektivitet. Som regel, jo mere du tror på den, jo stærkere vil dens effekt mærkes.

Den beskyttende sten turmalin hjælper med at bekæmpe usikkerheden

Beskyttende sten turmalin Effekt og egenskaber

Særligt meget følsomme mennesker og mennesker med en stresset hverdag skal ofte kæmpe med indre uro og usikkerhed. I disse tilfælde kan den sorte turmalin hjælpe. Det beskytter ikke kun mod negative energier, men giver også bæreren mere selvtillid og fremmer indre ro. Turmalinen bæres bedst på kroppen. For eksempel er mærker, der placeres direkte på huden, egnede. Sådan kan den bedst udvikle sin beroligende effekt og øge koncentrationsevnen.

Beskyttelsessten under graviditet: stenkrystal som ledsager under meditation

Stenkrystal som en beskyttende krystal under graviditetstip

Udtrykket stenkrystal bruges til at beskrive ren, farveløs kvarts. Denne beskyttende sten er kendt for sin beroligende virkning og bruges ofte mod dagligdags stress under graviditeten. Det bruges også som ledsager i meditation. Til dette formål skal du blot tage stenen i din hånd om morgenen og spille en guidet meditation mod stress. Den beskyttende krystal kan gøre meget: På den ene side slipper du for dine bekymringer, på den anden side fremmer den positive følelser. Stenen kan også bæres som vedhæng på kroppen. Det er vigtigt at sætte et klart mål under meditationen og at fokusere på det i løbet af dagen.

Beskyttelse af sten agat for mere indre balance

Beskyttelsessten agat for at opnå mere indre balance og ligevægt

Agatbeskyttelsesstenen har været kendt for sin stemningsforbedrende og balancerende effekt siden oldtiden. Den beskyttende krystal kan gøre endnu mere, for eksempel konvertere negativ energi til positiv. Sammenlignet med andre beskyttende krystaller udfolder dens virkning sig imidlertid meget langsommere. Det hjælper dig med at acceptere dig selv, som du er. Det er bedst at bære stenen, mens du laver forskellige selvaccept-øvelser. Du kan også lægge stenen under puden og lade den virke natten over.

Den beskyttende stenametyst og dens beroligende virkning under eksamener

Ametyst beskyttende sten virker beroligende

Den beskyttende stenametyst er ligesom agaten kendt for sin beroligende virkning. Som en beskyttende sten under eksamener kan den lindre frygt og fremme koncentrationsevnen. Ametysten kan også hjælpe med at klare en ulykkelig kærlighed og slippe af med de negative følelser. På denne måde bidrager det til en god søvn. Derfor bæres den om aftenen under meditation og derefter lagt under puden natten over.

Beskyttende krystaller Effekt: beskyttelsessten til chauffører og når de rejser

Beskyttelsesstenen, når du rejser, er obsidian i sort

Obsidianen er en beskyttende krystal, der forbedrer intuitionen og reaktionen på forskellige begivenheder. Det kan også hjælpe med at frigøre indre blokeringer såsom frygt for at flyve eller køre. Det er helt tilstrækkeligt, hvis man ser på det i cirka 10 minutter før en tur. Skyl stenen med varmt vand dagen før turen og lad den tørre natten over. Næste morgen kan du lave yoga vejrtrækningsøvelser, mens du ser på stenen. Pak derefter den beskyttende krystal og tag den ud, når du ankommer. Opbevar den beskyttende krystal på et solrigt sted.

Beskyttende krystaller effekt: Hvilken beskyttelsessten til huset?

Beskyttende stenhus Celestine mere kærlighed og mindre skænderi

Beskyttende krystaller kan også udvikle deres gavnlige virkninger derhjemme. Vi tilbyder dig flere forslag til en beskyttelsessten til huset eller lejligheden:

 1. Den beskyttende sten turkis skulle bringe succes ind i huset og beskytte beboerne mod fare. Hvis det vises i et rum, der ofte kommer ind, f.eks. I stuen, bør det være i stand til at beskytte huset mod negative energier.
 2. Rosenkvarts sikrer harmoni og fred i huset og beskytter beboerne mod negative energier. Det betyder, at argumenter er meget mindre almindelige. Rosenkvarts bringer positiv energi ind i huset og forbedrer energistrømmen i værelserne. Du bør vise den beskyttende krystal i soveværelset under sengen eller på natbordet.

Beskyttende krystaller i Citrin -huset giver dig mere glæde

 1. Citrin er en krystal, der siges at bringe lykke ind i huset. Beskyttelsesstenen kan lette stemningen og hjælper med at genvinde livsglæde efter vanskelige tider. Det er bedst at hænge citrinkrystal direkte over hoveddøren.
 2. Aventurinkvarts skulle hjælpe med at finde din egen indre balance og reducere daglig stress. Den helende krystal kan lindre nervøsitet og fremskynde helingen af ​​psykosomatiske sygdomme. Så næste gang du bliver sur over små ting, skal du tage den helbredende krystal i din hånd og tage 3-4 dybe indåndinger for at berolige dig selv.
 3. Blodstenen er en helbredende sten, der fremmer koncentrationsevnen og hjælper med at kontrollere følelser. Så vi kan få adgang til vores reserver af styrke og arbejde entusiastisk og i godt humør igen. Blodstenen er derfor perfekt som dekoration på hjemmekontoret, da den øger ydeevnen.

Beskyttelsessten under operationen

Den beskyttende sten under operationen er rav

Helbredende egenskaber blev tilskrevet rav allerede i oldtiden. På det tidspunkt forsøgte lægerne at bruge det til at helbrede feber og lever- og nyresygdomme. Amuletter blev også lavet af rav for at beskytte mennesker mod sort magi og onde energier. I dag bruges den som en beskyttende sten under operationen. Ifølge esoteriske eksperter skulle det fremskynde helingsprocesserne i kroppen efter operationen. Beskyttelsesstenen skal placeres på patientens natbord for at give ham styrke til at overleve operationen. Dette betyder naturligvis ikke, at beskyttelsesstenen tilbyder en terapimulighed. Når det kommer til sundhed, skal du derfor først lytte til lægen. Ravet er velegnet som støtte i denne vanskelige periode.

Energisk beskyttelsessten: Hjælp med at beskytte krystaller mod sort magi, onde energier, energirøvere og spøgelser?

Beskyttelsessten i tilfælde af usikkerhed Pyrit udfolder dens virkning

Hvad er en energisk beskyttende sten, og kan de beskyttende krystaller virkelig hjælpe mod sort magi, onde energier og spøgelser? Det korte svar er nej. De beskyttende krystaller siges at bringe positiv energi og lykke eller lindre psykosomatiske klager. De siges også at have revitaliserende egenskaber. De er dog mindre eller slet ikke effektive mod sort magi og spøgelser. På den ene side fordi det ikke er videnskabeligt bevist, at sort magi og spøgelser findes. På den anden side fordi de helbredende sten kun kan have en positiv effekt på ens egne fornemmelser og følelser. De kan hjælpe dig med at finde modet til at kæmpe tilbage. Men de kan ikke beskytte dig mod andre.

Energirøvere er mennesker, der manipulerer andre for at udnytte dem og frem for alt for at dræne dem følelsesmæssigt. Der er kun én ting, der kan hjælpe: afværge energivampyrerne. En beskyttelsessten som onyx kan vise sig at være særlig nyttig. Det skal styrke viljen og støtte dig i opgaven med effektivt at undgå energirøverne.

Beskyttende krystaller for hvert stjernetegn

Beskyttelsessten og helende krystaller og beskyttelseskrystaller af forskellige typer

Der er en passende beskyttende krystal til hvert stjernetegn. Vi fortæller dig, hvilke helbredende krystaller der er egnede til hvilket stjernetegn, og hvad de kan gøre.

 • Beskyttende krystaller og beskyttelsessten til Vædderen: Den rene kvarts bringer Vædderens følelser under kontrol.
 • Beskyttende krystaller og beskyttelsessten til Taurus: Carnelian giver mod og er en reel kilde til styrke. Præcis hvad de usikre tyre har brug for!
 • Beskyttende krystaller og beskyttelsessten til tvillinger: Celestine hjælper de følelsesmæssigt ustabile tvillinger med at affinde sig med deres følelser. Helbredelsesstenen kan også opløse negative følelser og på denne måde bringe mere harmoni i livet.

Vælg beskyttende krystaller med helbredende egenskaber afhængigt af stjernetegnet

 • Beskyttende krystaller og beskyttelsessten mod kræft: Selenit styrker intuitionen og hjælper med hurtigt at finde indre ro.
 • Beskyttende krystaller og beskyttelsessten til løver: Ravet fremmer løvernes indre kræfter og hjælper dem med at udvikle deres positive egenskaber.
 • Beskyttelseskrystaller og beskyttelsessten til Jomfruen: Chrysocolla er den perfekte beskyttelsessten for jomfruerne, der er vanedyr. Han bringer kreativt kaos ind i deres velstrukturerede hverdag og får dem til at prøve nye ting.

Rosenkvarts i huset har en harmonisk effekt

 • Beskyttende krystaller og beskyttelsessten til Vægten: Azuritten støtter den ubeslutsomme Vægten i at træffe beslutninger og ændre eksisterende tankemønstre.
 • Beskyttende krystaller og beskyttelsessten til Skorpionen: Ametysten samler positive energier og hjælper de melankolske skorpioner med at føle mere livsglæde.
 • Beskyttende krystaller og beskyttelsessten til Skytten: Obsidianen holder Skyttens entusiasme inden for grænser. Helbredelsesstenen støtter eventyrlystne mennesker til at bearbejde negative oplevelser.
 • Beskyttende krystaller og beskyttende sten til Stenbukken: Peridoten og agaten opmuntrer den generte ibex og hjælper dem med at skabe nye relationer.
 • Beskyttende krystaller og beskyttelsessten til Vandmanden: Lepidolite er kendt for sin stress-lindrende effekt. Det fremmer selvtillid og selvtillid. Dette gør det meget lettere for de følsomme Vandmænd at kommunikere med andre mennesker og få nye venskaber.
 • Beskyttende krystaller og beskyttelsessten til fisk: Amazonit er kendt for sin balancerende effekt. Den helbredende sten fremmer tålmodighed og hjælper fiskene med at finde indre ro.

Previous Post
Et fotoshoot med Rihanna, Naomi Campbell og Iman
Next Post
Ferie på Mosel: Seværdigheder og tips til din perfekte sommerferie!