15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Porsche Cayenne Coupe – I 2020 bytter bilproducenten kapacitet for komfort

to farver grå og orange fra prosche cayenne coupe

Du vil måske rulle med øjnene, men succesen med SUV Porsche Cayenne Coupe vil uden tvivl være enorm. Eller det går i hvert fald ikke så hurtigt. De succesrige modeller af luksusbiler som BMW X6 og Mercedes-Benz GLC Coupe for 2020 betyder, at andre mærker også vil have det sjovt med dem. Porsche er dog den første bilproducent, der afslørede Cayenne Coupe i 2020. Selv blandt de mere livlige drev i sin kategori får Cayenne’s coupé -flair et mere funktionelt udseende. På sit højeste punkt er den 20 millimeter lavere end den normale Cayenne. Derfra løber taget imidlertid stejlt nedad, hvor baghøjden er grundigt afskåret. Bilproducenten afbryder også en ikke lille del af bageste lastkapacitet på denne måde.

Prosche Cayenne Coupe

porsche cayenne coupe i orange med sorte alufælge

For at kompensere for tabet af frihøjde bagerst sænkes bagsæderne i Porsche Cayenne Coupe med 30 mm. Desværre ikke nok til alle, da ikke alle komfortabelt kunne sidde bag på coupéen. Som reference er der dog ikke noget problem med den normale Cayenne, men så sidder passagererne højere end deres størrelse antyder.

porsche cayenne coupe i orange og grå udsigt bagfra bagfra med udstødning

De fleste almindelige chauffører vil ikke mærke forskellen. Du vil dog helt sikkert bemærke det nye bagsæde, der har en plastikskal. Dette adskiller også venstre fra de højre sæder, hvilket betyder, at SUV’en nu officielt er en firesædet. Cayennes standardbagsæde er stadig tilgængelig som en gratis mulighed, men glidemekanismen var nødvendig i søgen efter en ekstra 30 mm.

interiør med elektroniske displays i cockpittet på porsche cayenne coupe med navigationssystem og automatgear

Eventuelt har disse sæder indsatser pakket ind i Porsches ikoniske Pepita -mønster, som alle ganske enkelt vil kalde houndstooth. Coupéen tilbyder derfor flere standardfunktioner end den normale Cayenne. Disse omfatter sportslige muligheder som PASM aktiv affjedring og Sport Chrono -pakken samt 50 cm hjul som standard.

sorte aluminiumsfælge med pirelli -hjul med emblemerne

Men hvis du opgraderer til Porsche Cayenne Coupe Turbo, får du 53cm modeller i alle fire hjørner, med mulighed for at skifte til et meget behageligt 55cm sæt, som du kan se på den orange bil, der er afbilledet her. Coupéens bagkrop er også 18 mm bredere for at rumme disse massive roller.

Kombiner innovativt design med kraft

carbonfiber tag på porsche cayenne coupe med sort bagspoiler

Et glastag er standard, men for at spare vægt kan coupe -købere udforske et carbonfiberpanel som en del af en række “lette sportspakker”. Dette er en lidt nysgerrig nomenklatur for et køretøj, der vejer over 1950 kg. Kulstoftaget og de andre små optimeringer reducerer dog vægten med omkring 20 kilo.

kører gråfarvet porsche cayenne coupe

Effekten kommer fra en af ​​de to Cayenne-motorer, der starter med 3,0-liters V6 med turbolader og 335 hk og et drejningsmoment på 450,1316 Nm. Porsche Cayenne Coupe Turbo er også udstyret med en 4,0-liters V8 med to møller og en ydelse på 541 hk og et drejningsmoment på 768.7488 Nm.

karbontag ovenfra på den bevægelige orange porsche cayenne coupe

Det er meget kraft, men bortset fra de mere aggressive hjul og normal aktiv affjedring, burde bilen ikke køre anderledes end sin normale fætter. Coupeen har nøjagtig den samme affjedringshardware og melodi, hvilket betyder, at det i dette tilfælde handler om udseendet.

foran porsche cayenne coupe i orange med sorte aluminiumsfælge i stor hal

Og hvor meget koster udseendet? Startprisen på Porsche Cayenne Coupe 2020 er $ 75.300. Det er næsten $ 10.000 mere end en grundlæggende Cayenne. Husk dog, at du får et par valgmuligheder.

porsche cayenne coupe på vejen udendørs med landskab som baggrund

Coupé Turbo starter ved $ 130.100. Den ekstra forsendelse på $ 1.250 for begge modeller bør dog heller ikke glemmes. Se efter disse coupéer i bilforhandlerne i efteråret, og kort tid efter skal du ramme byens flotte gader.

porsche cayenne coupe i grå med moderne baglygter og dobbelte udstødninger i et sporty design

åbnet flap på bagagerummet til porsche cayenne coupe i gråt med moderne baglygter

åben bagklap med sænkede bagsæder på porsche cayenne coupe 2020

Bagsæder i luksusbilen porsche cayenne coupe med flaskeholder

Udsigt fra multifunktionsrat og digitale displays på forsædet af porsche cayenne coupe 2020

Panoramatag af glas og hvide lædersæder i interiøret på porsche cayenne coupe

porsche cayenne coupe i orange med sort glastag i rustikke omgivelser

Previous Post
Udendørs loungemøbler – Sådan konverteres det udvendige område til en stue
Next Post
Trendsport 2020: trail løb, fitness træning og rulleskøjter er alle raseri lige nu!