15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

adidas Superstar – en klassiker, der altid er på trend

Hvis det hidtil har virket som endnu et forslag fra sneakers, der af en eller anden grund bliver hypet, så er det tid til at lære historien om disse ikoniske sko. Og det er virkelig interessant med superstjernerne! Vi giver dig også tips om, hvordan du bærer de ikoniske superstjerner i den nye sæson!

Lovende begyndelse på legenden

Dassler -brødrenes virksomhed blev grundlagt i Tyskland i 1924

Det hele begyndte i Tyskland i 1924, for det var dengang, at to brødre – Rudolf og Adolf Dassler – besluttede at stifte et firma, der skulle beskæftige sig med produktion af sportssko, Dassler -brødrene OHG. De første skodesign blev skabt i vasketøjet til moderen til Dassler -brødrene og var fremstillet af gummipakninger fra brændstoftanke og af linnedstof fra militærtelte. På trods af manglen på tilstrækkeligt gode betingelser stræbte søsknerne altid efter succes. Efter ikke engang fire år med at stifte virksomheden, leverede Dassler -brødrene allerede professionelle atleter, der deltog i de olympiske lege, med det nødvendige sportsudstyr. Heldigvis manglede brandets gode navn ikke succes – den amerikanske løber Jessie Owens blev en fire gange guldmedaljevinder i skoene til Dassler -brødrene OHG.

Men alle gode ting kommer til en ende … Efter Anden Verdenskrig besluttede Dassler -brødrene at skilles, og hver af dem åbnede deres eget firma – Adolf begyndte at arbejde under adidas -logoet, mens Rudolf blev ejer af mærket Puma.

Hvor længe har adidas Superstar eksisteret??

hvor længe har adidas superstar eksisteret?

Af ikonisk adidas superstar Først udgivet i 1969, fangede det straks hjerterne hos de fleste professionelle basketballspillere. Hver NBA- eller NCAA -spiller havde mindst et par Superstars i deres skab, og interessen for denne model var dengang så stor, at det næsten var et mirakel at få det uden B -vitamin. De skilte sig ikke kun ud af konkurrencen på grund af deres interessante design, men også på grund af deres unikke kvalitet og holdbarhed.

adidas Superstar sneakers med den typiske skal tå

Og da vi allerede taler om deres udseende, er det værd at dvæle lidt ved dette emne, fordi superstjernerne har revolutioneret den måde, korrekte basketballsko skal se ud på. Selvfølgelig skal du på dette tidspunkt indrømme, at de utvivlsomt også er usædvanlige, fordi de på den ene side er lavskårne og på den anden side har karakteristiske forstærkninger på tæerne i form af et gummidæksel (det såkaldte ” skal tå “).

Sko, som atleter og berømtheder er kommet til at elske

Superstjernerne blev officielt sat til salg i 1970

Adidas Superstar-sneakers blev officielt sat til salg til en større gruppe af forbrugere i 1970, og deres hovedrepræsentant blev den bedste scorer i NBA-historien, LA Lakers-spilleren Kareem Abdul-Jabbar. Over tid blev hip-hop-scenen forelsket i den ikoniske adidas-model, og skaletåen blev en væsentlig del af garderoben i en af ​​de mest berømte old-school hip-hop-grupper RUN DMC. Den store interesse for denne model førte til, at navnet Superstar nåede en helt ny dimension – gruppen af ​​mennesker, der bar den, var så eksklusiv, at kun berømtheder og kendte sportspersonligheder kunne regne med, at superstjernerne ville opgradere deres sneakers -kollektion ville . Som bekendt bliver verdensberømte stjerner ofte trendsættere, og sådan var det også i dette tilfælde. Folk over hele verden blev forelsket i superstjernerne, og mens år er gået, er der ingen indikationer på, at der vil ændre sig noget i det i den nærmeste fremtid.

adidas Superstar sneakers i sort og hvid er unisex

Leder du efter originale superstjerner, der kan få dig til at føle dig som en rigtig stjerne? Så sørg for at tage et kig i Sizeer online shop hvor en hel superstjernegalakse i forskellige farver venter dig. Både fans af det monokrome look og folk, der sætter pris på stærke farve accenter, finder noget for sig selv her, alt i børne-, dame- og herrestørrelser.

Hvad skal du have superstjernerne på??

adidas Superstar outfit i sort og hvid er klassikeren

Hvad har Rihanna, Pharell Williams, Jhene Aiko, David Beckham og Leo Messi tilfælles? Ikke alene udgør de en gruppe af de mest berømte repræsentanter for musik- og sportsstjerner, men de er også loyale over for superstjernerne! Så hvis du undrer dig over, hvad du skal kombinere adidas skomodel med, så bør du blive inspireret af kendte og populære sneakerheads.

Universelle, klassiske farver giver fuldstændig frihed til at kombinere – i dette tilfælde skal du ikke bekymre dig om, at den kombination, du har valgt, bliver for ekstravagant. Sandheden er, at superstjernerne bogstaveligt talt ser godt ud med alt, endda en træningsdragt!

adidas Superstar Ouftit med en midi-lang nederdel med et leopardprint

I denne sæson kombinerer vi de karakteristiske sneakers med 3-Stripes hovedsageligt med komfortable joggingbukser, linnedbukser, med de sjove culottes og oversize sweatshirts eller hættetrøjer. Både kvinder og mænd kan sagtens bære dem med en læderjakke, en stilfuld trenchcoat eller et hverdagslook, der skal være behageligt og løst. Adidas Superstars er også ideelle til festivaler – med disse sneakers indeholder den moderne duo både shorts og en luftig kjole i boho -stil, hvilket har sagt det hos Coachella eller OpenAir i de seneste år.

Adidas Superstar sneaker outfit i sort og hvid til mænd

Previous Post
Et fotoshoot med Rihanna, Naomi Campbell og Iman
Next Post
Ferie på Mosel: Seværdigheder og tips til din perfekte sommerferie!