15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv julepynt – kyssebold som alternativ til dørkransen

julepynt selv-lav kysse-bold-ideer-naturmaterialer-grangrene

I dag har vi en særlig interessant idé, hvis du har en Lav selv julepynt vil have. Det er en amerikansk dekoration kaldet kyssebolden og er et dejligt alternativ til den klassiske dørkrans. Dekorationen har form som en kugle og er dekoreret med naturlige julematerialer som firgrøn. Vi har sammensat nogle instruktioner, som du selv kan lave denne flotte julepynt med og dekorere dit hjem med.

Lav selv julepynt med naturmaterialer

Lav din egen julepynt kysse-kugle-gran-grøn-træ-kugler-ternet-bue

Kissing Ball kommer oprindeligt fra Storbritannien og blev skabt i middelalderen og blev senere introduceret i Amerika. Det hænger normalt over indgangen til huset og er der for at symbolisere velvilje fra alle gæster, der kommer ind. Bolden kan sammenlignes med mistelten, som igen symboliserer frugtbarhed og lykke. Hvis du selv laver denne julepynt, får du også et objekt med en dybere betydning.

Lav din egen dør og vindue julepynt

Lav din egen julepynt kysse-bold-inspiration-diy-dør-design-dør-krans

Traditionelt bruges forskellige krydderier som lavendel og rosmarin til udformningen af ​​kyssekuglen udover gran. I dag tilføjes dog også andre elementer efter behag. Så du kan bruge andre tørre elementer som kanel, nelliker, appelsinskiver, fyrretræer og lignende, når du selv laver denne julepynt.

Julepynt med stjerner – lav attraktive smykker

Julepynt til at give væk – 6 vidunderlige ideer

Håndværk med julekugler – 6 fede ideer til hjemmelavet julepynt

Håndværksideer til jul

julepynt-gør-det-selv-kysse-kugle-blomstre-bomuld-bånd-rød-grøn

En bold tjener som grundlag. Dette kan enten bestå af blomsterskum til blomsterarrangementer eller af frigolit. Den første variant er mere velegnet, hvis du bruger ægte grangrøn, som fugter blomsterskummet kan forsyne grenene med vand, og arrangementet holder længere. Styrofoamkugler kan monteres eller limes.

Lav selv julepynt til udendørs

Lav selv julepynt kyssekugle jul håndværk amerikansk

Med denne idé kan du selv lave en fantastisk julepynt til vinduet. Kissing Balls er naturligvis også velegnede til døre, terrasser og altaner, men de kan også hænge frit inde i rummet. Det er normalt op til dig, hvordan du bruger julearrangementet. Men lad os komme til de første instruktioner til selv at lave julepynt.

Lav advents- og julepynt selv – vejledning

Lav selv julepynt kysse-kugle-dør-krans-alternativ-kunsthåndværk-instruktioner-efterligne

Til dette julearrangement har du brug for grangrene, fyrretræer, små juletræskugler, en skumkugle, tråd og et tang. Lav en sløjfe med et rødt bånd, som vist, som du derefter binder med et stykke tråd. For at du selv kan lave julepynten, skal du først putte dem i bolden.

Lav pynt til jul med firgrøn

Lav selv julepynt kyssekugle-juledekorationer-advent-pynt

For at lave din egen julepynt, tag nogle grangrene og læg dem også i bolden. Til sidst skal der ikke ses noget om bolden. Sæt tråd rundt om den nederste ende af fyrretræerne, og indsæt dem også i kuglen her og der. Gennemfør arrangementet med andre typer grene og de små juletræskugler.

Lav julepynt med mistelten

Lav dine egne julepynt kysse-kugle-kugle-skum-rød-bånd-materialer

Hvis du selv vil lave en julepynt med børn, er Kissing Ball også velegnet. De små vil helt sikkert have det sjovt med dette. Når du har samlet alle materialer til denne bold, skal du først danne løkken. Du sætter dette derefter ind i skumkuglen ved hjælp af wire.

Naturlig julepynt

julepynt-gør-det-selv-kysse-bold-let-kunsthåndværk-instruktioner-begyndere

Derefter dækkes bolden med mos. Den bedste måde at rette moset på er ved hjælp af buede nåle. Skær mistelten og fordel dem tæt sammen på bolden. De små klokker limes til stifter med varm lim og indsættes også i bolden. Hvis du selv laver denne julepynt og bruger den til at dekorere huset, har du altid en grund til at kysse din elskede, når du står under den.

Lav selv julepynt af bolde

julepynt-gør-det-selv-kysse-bold-instruktioner-bånd-mos

Kunstig mos kan også bruges, hvis du selv laver julepynten. Tape den til bolden og bind bånd omkring den som vist. Båndet skal være langt nok til at danne en løkke til ophængning. Dekorer derefter det øvre område af kyssebolden med andre elementer.

Julepyntideer med fyrretræer

julepynt-gør-det-selv-kysse-kugle-frigolit-kugle-fyrretræer

Fyrkegler med hvide spidser er meget flotte at se på. Til denne idé om selv at lave julepynt bruges et større antal kogler, som kombineres med et par grene. Styrofoam fungerer som bolden, mens tapen er lavet af linned. En ekstra dekoration er kunstige bær, som derefter simpelthen sættes i bolden.

Nem DIY -dekoration til jul

juledekoration-gør-det-selv-kysse-bold-guld-pinecone-garn-hot-lim-pistol

Dekorationen kan også kun bestå af fyrretræer. Brug dem din naturlige farve eller præ-spray dem med spraymaling i enhver nuance som guld eller sølv. Tråden formes til en løkke og limes derefter ind i kuglen, efter at du har præhullet et hul. Lim også koglerne med varm lim.

Tinker julepynt

julepynt-gør-det-selv-kysse-bold-jule-håndværk-blomster-stjerner-grøn

Hvis du selv laver arrangementet som en julepynt, kan du lade fantasien løbe løbsk. Brug kunstige elementer, så du kan bruge kyssebolden igen næste år. Alle elementer, der er forbundet med jul, er velegnede til at lave julearrangementet. Du kan også lave flere og forskellige bolde og dekorere hele huset.

Julehåndværk med kogler og nødder

juledekoration-gør-det-selv-kysse-kugle-fyrretræ-valnødder-nødder-vedbend-kunstig

Nødder er også et godt element, som du selv kan lave julepynten med. Julearrangementet er en fantastisk måde at kreativt bruge skallerne på de nibbled valnødder eller at bruge hele valnødder. Marilynte, firgrøn og julestjerner, hvad enten de er ægte eller kunstige, giver dekorationen prikken over i’et.

Lav selv hængende julepynt

julepynt-gør-det-selv-udenfor-kysse-bold-veranda-terrasse-have

Hvis du selv vil lave en julepynt af naturmaterialer i år, er kyssebolden en rigtig god idé. Beslut selv, hvilket område af huset du vil designe med dekorationen. Én ting er i hvert fald sikkert: alle vil blive imponeret over din dekoration. Så vent ikke længere, hvis du selv vil lave julepynten.

Lav ideer til vinteren

julepynt-gør-det-selv-kysse-bold-rustikt-linned-blonder-vintage

Hvis din julepynt generelt har en rustik, vintage eller skandinavisk stil, kan du også bruge stoffer som linned og blonder til at lave bolden. Du kan kombinere disse materialer med mistelten grene. Du kan også lave ideen ikke kun som juledekoration selv, men til enhver lejlighed og fest.

Lav din egen julepynt med Lindor

Julepynt-gør-det-selv-kysse-kugle-spiselig-lindor-chokolade-gør-det-selv

Hvis du laver julepynt, kan du, som allerede nævnt, bruge ethvert materiale. Denne idé med Lindt -chokolade er særligt velegnet, hvis du selv vil lave julegaver. Kyssebolden fungerer som pynt i juletiden og kan derefter indtages sammen med hele familien.

Lav selv amerikansk julepynt

julepynt-gør-det-selv-kysse-bold-skumfiduser-vinduesdekoration

En anden spiselig idé, som du kan bruge til hjemmelavede gaver, er denne originale variant med skumfiduser. Så disse kan spises bagefter, bør de ikke fastgøres med lim. Brug nåle i stedet. Til gengæld, hvis du bruger rigtige plantedele til dekoration, skal du sørge for, at de ikke er giftige planter. Julestjernen bør derfor undgås. Mistelten er derimod giftig for dyr.

Julehåndværk med knapper

julepynt-gør-det-selv-kys-kugle-knapper-tinker-gaver-tinker-ideer

Styrofoamkugler er vidunderligt velegnede til sådanne varianter. Du har sikkert set bolde designet med pailletter. Knapperne bruges på samme måde. Ved hjælp af stifter er bolden fuldstændig dækket med knapper. Du kan også kombinere det med nogle fyrgrønne eller andre julelementer, hvis du selv laver julepynten.

Tinker julepynt ud af papir – 10 smukke DIY ideer til juletiden

Lav din egen julekrans – 4 enkle ideer til DIY julepynt

Tinker julepynt fra paprør: 7 charmerende DIY -projekter til julepynt

Indpakning af julegaver smukt – 6 enkle DIY ideer til smuk gaveindpakning

Lav julegaver selv: 7 kreative og hurtige DIY -ideer

Foldeservietter til jul – 9 enkle instruktioner

Previous Post
Regelmæssige og enkle yogaøvelser hjælper med brystløftninger uden kirurgi
Next Post
Lav mosgraffiti selv og dekorér vægge med disse ideer