15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mini Bryllupskage – Smukke, små bryllupskager med et stort nærvær

mini bryllupskage blomster fløde fløde opskrift

En vigtig del af ethvert bryllup er bryllupskagen. Bryllupskagen er et rigtigt højdepunkt hvad angår køkken og frem for alt optisk. Bryllupskagerne er traditionelt flerlagede, høje og overdådigt indrettede. Hvis du vil give desserten et moderne præg og vil inspirere dine gæster, kan du gøre det med en skøn mini -bryllupskage. Bryllupskagerne i lille format giver den søde afslutning på din store dag en særlig flair og kan serveres individuelt for hver gæst. Hvis du leder efter en lækker og imponerende inspiration og et alternativ til den konventionelle kage, finder du kager i mini-format med unikke designs samt en let opskrift på genbagning i vores billedgalleri.

Sådan får du mini-formatet til bryllupskagerne

glasur farvet marengs macarons mini bryllupskage

Hvis du vil prøve det betagende smukke og trendy mini -alternativ, kan du bestille mini -bryllupskagen eller bage den selv. At forberede en dessert i lille format selv er bestemt ikke et umuligt projekt, men det kræver god tidsplanlægning. De små bryllupskager er et perfekt valg, hvis du vil fejre din bryllupsdag i selskab med kun dine nærmeste slægtninge eller venner. Så er du færdig med de store miniaturekunstværker på kort tid.

macarons chokoladepynt mini bryllupskage vilde bær

Du undrer dig sikkert over, hvordan du kan få mini -formatet til den nemmeste måde? En hurtig og nem måde at tilberede mini bryllupskagen på ville være at bage kagen lille. Du kan købe en særlig mini bageplade, som du fylder kagedejen i. Så skal du bare dekorere de små kager efter bryllupstemaet.

elegant bryllupskage hvid pink kagestativ udendørs bryllup

En anden mulighed ville være at sprede dejen ud på en bageplade og bage den på den måde. Derefter kan du klippe cirkler af forskellige størrelser eller enhver anden form, du kan lide, og sammensætte en fascinerende mini bryllupskage.

Bryllupskage lavet af cupcakes

bryllupskage lille tærte ideer fondant lilla

Hvad med for eksempel bryllupskage cupcakes? Cupcakes bages også hurtigt og forportioneres. Du kan slukke dampen, når du pynter cupcakes og skabe forskellige unikke designs. De pragtfuldt dekorerede minitærter er særligt velegnede til en sød og original buffet.

elegant bryllupskage lille format ægte blomster

I stedet for at dække det traditionelle kagebord, kan du arrangere cupcakes på et smukt kagebord og fremtrylle et imponerende sødt bord ved din bryllupsfest sammen med andre lækre småting såsom chokolade og cake pops. Arrangeret på en smuk kagefad med en glasklokke ser de betagende smukke og højtidelige ud.

Mini bryllupskage opskrift

lille bryllupskage jordbær fløde fondant dekorationsformer

Vi har valgt en let opskrift på mini tarteletter fra bradepanden til dig. Selvfølgelig kan du bruge enhver opskrift på kager og justere mængden af ​​ingredienser afhængigt af det ønskede antal portioner.

Ingredienser:

  • 150 g mel
  • 4 æg
  • 100 g smør
  • 80 g pulveriseret sukker
  • 130 g hvid chokolade
  • 6 skumfiduser
  • 1 tsk citronsaft

elegant mini bryllupskage anstændigt squiggles sukkerpasta dekoration

Smelt chokoladen i en dobbeltkedel. Bland pulveriseret sukker med smør og citronsaft. Tilsæt derefter æggene og pisk blandingen til det er skummende. Rør derefter den flydende chokolade i. Til sidst røres de hakkede skumfiduser i dejen sammen med melet. Pensl mini bryllupskageforme med smør og drys dem let med mel. Hæld kagedejen i formen og bag den i den forvarmede ovn ved 180 grader i cirka 25 minutter.

Ideer til dekoration af mini bryllupskage

små bryllupskager kage tallerkener fløde blomster ornament

Uanset om du vælger en en-, to- eller tre-lags mini-bryllupskage, kan du være sikker på, at desserten bliver noget ekstraordinært og vil blive taget godt imod af alle til festen. Og især hvis du tænker på en eventyrpynt til cupcaken. Der er ingen grænser for din fantasi, når det kommer til at dekorere. Alt, hvad du kan lide, og som ser virkelig romantisk, drømmende og simpelthen lykkeligt ud, er tilladt.

moderne mini bryllupskager guld dekorative elementer

Du kan i første omgang vælge mellem bryllupskager med eller uden belægning. Hvis du vil lave en stor indgang, kan du servere bryllupskagen i en lille version uden glasur. En “nøgen kage” kommer uden belægning og er normalt dekoreret med masser af frisk frugt og blomster. Hvis du bliver gift om sommeren, kan du bruge det store udvalg af frugt og selv tilberede en magisk bryllupskage. Sukkerholdige frugter som druer, pærer eller figner giver på den anden side hver bryllupskage en efterårsnote.

to-lags mini bryllupskage bag dig selv mønstrede prikker blomst

Fondantbelægningen hører til blandt de klassiske belægninger, ikke kun til bryllupskagerne, der stilfuldt satte selve kagen i rampelyset. Fondanten kan bruges på mange måder. Dækket med fondant tilbyder minikagen en ideel scene til enhver yderligere dekoration. Du kan bruge fondant til at lave sarte blomster, blade, hjerter, prikker og ethvert andet motiv, der vil pryde din bryllupskage.

Dekorer mini -bryllupskagen med en moderne dekoration og dæk den med fondant

Hvis du selv vil bage kagerne til den store dag, har du mulighed for at dække de små bryllupskager med smørcreme. Tilberedningen af ​​smørcremen er meget let, og du kan variere den vidunderligt i smag og farve, hvilket gør fantastiske kombinationer mulige. Det eneste, du skal huske på, når du belægger en lækker smørcreme, er, at den smelter ved varme temperaturer og skal afkøles i overensstemmelse hermed.

lille bryllupskage to lag blomster mønstret kagefad

Kombinationen af ​​kaotisk påført smørcreme med temmelig fondant accenter resulterer i en individuel dessert, der tiltrækker alles opmærksomhed. Minikagerne er smukt dekoreret med overdimensionerede roser eller pæoner. De store, kunstneriske dekorative elementer ser ud, som om de lige var blevet plukket fra haven.

smørcreme karamel mini bryllupskage bær sukkerperler

Du kan også bruge rigtige blomster til at dekorere den søde delikatesse. Sukkerperler, stjerner og andre sukkersprinkler samt forskellige farvespray er også ideelle til dekoration. Hvis du kan male og godt lide at eksperimentere, kan du male blomsterne på de små bryllupskager og give dem et romantisk vintage -touch. Kager med abstrakte mønstre og vovede farvekombinationer er også perfekte ledsagere til moderne bryllupper.

Bag dine egne bryllupskager blomster perler dekoration

mini bryllupskage uden at bage trelagede sukkerperler

geometriske figurer tre lag mini bryllupskage mørke farver

marmor mini bryllupskage kagestativ blomster guld

vintage mini bryllupskage todelt pastelfarvede pæoner

mini bryllupskage uden overlay blomsterdekoration på flere niveauer

mini bryllupskage fra kiks lav blomster selv

mini bryllupskage cupcakes fondant perler blomster

bryllupskage cupcakes lilla hætte fondant roser dekoration

Previous Post
Jogging i stedet for fitness? Fordelene ved at løbe på et øjeblik
Next Post
Hængende fotos: Masser af kreative ideer til, hvordan man designer en billedvæg!