15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nuværende smykketrends 2017/2018: Disse smykkestykker er nu inde!

smykker trends udsagn kæde sten elegant

Smykker får kvinders hjerter til at banke hurtigere og afrunder vores look hver sæson. Fra overdådige statement halskæder og øreringe, til elegante brocher med en vintage karakter, til fine mineralske smykker, smykketrends 2017/2018 er alt andet end simple. I artiklen afslører vi, hvilke smykker must-haves er til dette efterår og vinter, og hvordan man kombinerer dem korrekt!

Trendfarve rød – perfekt til den selvsikre kvinde

smykker trends trend farve rød halskæde rubin

Én ting er helt klart: Enhver, der har rødt på, er helt sikkert et blikfang. Den lyse farve er en absolut trend for efteråret og skiller sig ud både som et komplet look og som et fantastisk individuelt stykke. Og ikke kun hvad angår tøj, men også hvad angår tilbehør og smykker. Rød emmer af styrke og passion og er derfor et tegn på selvtillid og stil. Elegante smykker i trendfarven rød forstærker ethvert ensfarvet outfit og giver et ægte statement.

Hvis du vil gå igennem de kolde årstider med stil, skal du bestemt ikke ignorere tilbehør og smykker. Smykker i høj kvalitet fra mærker som Bulgari, Cartier, Gucci og Tiffany & Du kan for eksempel finde Co. på Finejewels24. Dette er en international online markedsplads, der tilbyder en omfattende sortiment af eksklusive smykker fra kendte designere og erfarne juvelerer. Disse er helt i tråd med de nyeste smykketrends og tilbyder noget for enhver smag.

Smykketrends med helbredende egenskaber: fokus på mineralske smykker

smykker tendenser mineralske smykker helbredende sten ringe

At bære helbredende sten på din hud er meget populært i år. Derfor er mineralsmykker en af ​​de mest populære smykketrends til vinteren. Derudover er disse sten kendt for deres helbredende kræfter og siges at have en positiv effekt på vores sjæl og krop. Men for fuldt ud at udvikle dens effekt bør man virkelig tro på det. Derudover vises helbredende sten i mange smukke farver, såsom pink, lilla, gul og akvamarin. Uanset om de er polerede eller kantede, ser mineralsmykkerne altid elegant ud og forfiner hvert outfit.

Statement øreringe i lysekrone stil

lysekrone øreringe smykker trends aktuelle

Statementstykker sikrer et glamourøst udseende ved enhver lejlighed og er blandt de mest populære smykker til efteråret. Ikke kun kæder og halskæder, men også øreringe kan opnå den ønskede wow -effekt. De såkaldte lysekroner sikrer et særligt iøjnefaldende look, der straks tiltrækker alles opmærksomhed. De små hængende elementer betragtes som ægte iøjnefaldende og afrunder hver chic kjole på en vellykket måde. For at komme med en yderligere erklæring kan du binde dit hår i en bolle som en updo og dermed helt fremhæve øreringene.

Smykketrends 2017/2018: Creoler gør et comeback

kreolske øreringe fine store smykker trend

Creoler var en populær modetrend i 1990’erne og begyndelsen af ​​2000’erne og gør nu et comeback. Du kan bære de smukke ringe til ørerne i forskellige variationer i år og tilpasse dem til dit outfit. Fine, overdimensionerede ringe tilføjer variation til hele looket uden at dominere det. Brede bøjler er derimod umiddelbart mærkbare og er et flot blikfang. De kan tilføje et twist til ethvert festoutfit og se godt ud med enhver hårlængde.

Brocher som aktuelle smykketrends med en vintage karakter

vintage broche smykker trend sommerfugl sten

Brocher er også tilbage på mode! Især i den kolde årstid kan du pin de trendy smykker på kjoler, cardigans, kraver og blazere og dermed krydre dit tøj med stil. Det flotte vintage tilbehør kan findes i form af overdimensionerede blomster eller geometriske figurer med filigran mønstre. Dyremotiver er lige så populære til dette og betragtes som en af ​​smykketrends til foråret 2018.

Previous Post
Oprettelse af en tør strøm i haven – instruktioner og tips til plantning
Next Post
Varme smoothies til de kolde dage – 20+ opskrifter perfekte til efterår og vinter