15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv kvastøreringe – 3 gode ideer med instruktioner

Kvastøreringe -rød-eksotisk-messing-guld

Tassel smykker er trendy og er også relativt lette at lave selv. Vi har allerede vist i andre indlæg, hvordan du selv kan lave kvaster, og hvordan du kan bruge dem til selv at designe en smuk kæde. Her præsenterer vi et par inspirerende ideer til kvastøreringe, som du lige så let kan realisere ved hjælp af 3 enkle instruktioner.

Flotte kvastøreringe er trendy

Kvastøreringe -fringe-moderne-pragtfulde

Frynser og kvaster kan mere end bare at dekorere gardiner og tæpper. De hænger på tasker, sko og smykker. Når brugeren bevæger sig, dingler de så smukt, at de bliver årets iøjnefaldende tilbehør. Som små vedhæng er kvastene i stand til at fortrylle ethvert outfit og gøre det til et must-have. Normalt pryder en eller to overdimensionerede kvaster enkle, ensfarvede lommer. Meget mindre versioner hænger på lange kæder eller flotte øreringe og giver dermed hele looket en legende, eksotisk note.

Kvastøreringe i forskellige variationer

Kvastøreringe -blå-eksotisk-garn-tråd-diy

Dolce & Gabbana, Oscar de la Renta, Isabel Marant og andre verdensberømte designere stoler på overdådige smykker med kvaster i deres nuværende kollektioner. Dette supplerer hvert outfit, for eksempel lavet af silke eller fløjl eller med et overdådigt mønster, og afrunder til sidst looket. Øreringe eller en halskæde med kvaster er helt sikkert iøjnefaldende tilbehør, hvor mere er simpelthen mere. De er imidlertid svære at kombinere med hinanden og for et smagfuldt udseende er enhver modebevidst kvinde afhængig af kun et smykke med kvaster – enten en kæde eller overdådige øreringe. Outfittet skal derimod være enkelt eller mindst en farve.

Lav selv kvastøreringe

Tassel øreringe -trend mode smykker

Tassel øreringe er en nem måde at opgradere det enkle look. De fås i en lang række varianter, længder og lavet af forskellige materialer som garn, frynser eller perler. Du kan endda lave nogle selv uden den store indsats og dermed designe det efter din smag. Vi har valgt tre enkle instruktioner til dig: med broderitråd, med springringe i messing og med perler (Rocailles).

Lav selv kvastøreringe med broderifloss – vejledning

kvast-øreringe-gør-det-selv-hvide-materialer

Til kvastøreringe med broderitråd har du brug for en saks, en stor nål og to øreringskroge udover broderitråd i enhver farve. Du kan gøre kvastene til kvastøreringene så store og så lange, som du vil. Til dette skal du overveje, hvor lange du vil have dine øreringe. Derudover kan to, tre eller bare en kvast bruges til en ørering hver – derfor kræves der mere eller mindre broderitråd.

kvast-øreringe-gør-det-selv-hvid-broderitråd

Lav nu et par kvaster, eller valgfrit – bare en. Hvis du har besluttet dig for varianten med flere kvaster bundet oven på hinanden, er det bedre at holde den kort og frodig. Brug mere broderitråd til dette og skær simpelthen kvastene kortere. For at gøre alle kvastene pæne og lige, anbefaler vi at bruge et lille stykke pap og vikle garnet rundt om det. Bemærk bare, hvor mange gange du har viklet dig rundt, så alle kvastene i sidste ende vil have samme størrelse.

kvast-øreringe-gør-det-selv-hvide-instruktioner

Når du har lavet de små kvaster, er det bare at binde dem sammen. I eksemplet bruges 3 kvaster til hver ørering. Men du kan også tage mere eller mindre, afhængigt af hvor lang tid du vil have øreringene. Tilslut nu kvastene ved at tage en nål med samme tråd og sy kvastene sammen. På toppen sættes krogen fast og knyttes tæt.

kvast-øreringe-hvide-moderne-smykker-lav-selv

Du kan designe disse kvastøreringe i én farve såvel som i to eller tre nuancer. Det er bedst at matche øreringens farver til et bestemt outfit.

               Lav selv kvastøreringe med messingdetaljer – vejledning

kvast-øreringe-gør-det-selv-blå-diy-instruktioner

Disse hjemmelavede kvastøreringe med messingdetaljer ser lidt mere detaljerede ud, men virkelig smukke. Du kan gøre det selv uden større indsats, og herunder finder du ud af, hvordan du gør det. Til dette har du brug for: strikgarn i enhver farve, messingtråd ca. 0,6 – 1 mm tyk, messingperler eller andre dekorative elementer, øreringe, kroge, smykketænger og lineal.

kvast-øreringe-gør-det-selv-instruktioner-materialer

Først og fremmest skal du tænke på, hvor store øreringene skal være. Tag to stykker tråd af lige længde og bøj dem til en ring. For at opnå en ensartet form kan du bruge hjælpemidler såsom en cylinder eller en kosmetisk flaske med en passende diameter.

kvast-øreringe-gør-det-selv-idé-instruktioner

Brug smykketangen til at danne en lille sløjfe i den ene ende af tråden. Lad den anden stå lige, så messingperlerne kan trædes igennem. Det skulle resultere i en springring med en løkke i enden.

kvast-øreringe-gør-det-selv-broderi-tråd-blå-diy

Tilføj nu de dekorative elementer og derefter kvastene imellem. Billedet viser den bedste måde at fastgøre kvastene på springringen. Endelig formes den anden ende af springringen til en løkke, og øreringekrogen fastgøres til den.

kvast-øreringe-lav-selv-tråd-instruktioner

I sidste ende kan du skære kvastene i størrelse. Det ser meget godt ud, hvis øreringene ikke er for lange og ikke når skuldrene. Bemærk, at øreringekrogen også tilføjer lidt (ca. 1,5 cm) til den samlede længde. Vores anbefaling er at skære kvastene, så længe springringen er. Således ser øreringen afbalanceret og æstetisk tiltalende ud.

kvast-øreringe-tråd-instruktioner-blå

Hvis du bedre kan lide mindre kvaster, skal du sætte flere af forskellige farver og danne en større springring.

Lav selv kvastøreringe med perler (Rocailles) – vejledning

kvast-øreringe-perler-gør-dig selv-farverige

Silke- eller broderitråd bruges hovedsageligt til kvastsmykker. Andre ledninger eller ledninger kan bruges, men de fås ikke i så mange farver. Broderitråd kommer derimod i alle mulige nuancer. Den er også lavet af bomuld og føles derfor meget behagelig på huden. Dog kan kvastøreringe laves uden broderi. I stedet er små perler – Rocailles – gevindskåret og bundet sammen.

kvast-øreringe-gør-det-selv-instruktioner-perler

At lave kvastøreringe med perler er lige så let som de andre variationer med tråd, vi viste ovenfor. I stedet for farvet garn bruges perler eller rocailler i enhver farve til dette. Du kan bruge den til at skabe smukke kvaster ved at trække mange små perler på flere stykker snor og derefter sætte dem sammen.

kvast-øreringe-gør-det-selv-perler-diy

Rocailles fås i alle mulige farver, og med dem kan du opnå meget flotte ombrè -effekter. Sæt to eller tre farver sammen og flyt perlerne ved overgangen mellem farverne.

kvast-øreringe-perle-mode-smykker-trend

Det særlige ved kvastøreringe med perler er, at der skal fastgøres et specielt smykkeelement til enden, hvor de enkelte kæder bindes sammen. Dette fungerer som en slags forbindelse og forbinder perleskvasten med ørepinden, clips eller kroge.

Previous Post
Oprettelse af en tør strøm i haven – instruktioner og tips til plantning
Next Post
Varme smoothies til de kolde dage – 20+ opskrifter perfekte til efterår og vinter