15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

En praktisk guide til ringstørrelser – hvilke er de mest almindelige?

Det rigtige Ring størrelse at vælge er en sart sag. For ofte skal en ringgave være en overraskelse og hvis ringen ikke passer perfekt, kan den ødelægge et ellers magisk øjeblik lidt. Hvad kan du gøre?, hvis ringen ikke passer godt, fortæller vi dig om ringstørrelser i denne artikel.

Hvordan eksperter bestemmer ringstørrelsen

Bestem ringstørrelsen og mål fingerens omkreds

Der er flere metoder til korrekt måling af ringstørrelse. For eksempel kan du se en professionel, som bestemmer din størrelse med specielle måleringe. Prøv forskellige størrelser, lad ringen være på din finger et stykke tid, og giv dig selv tid til at afveje dine muligheder. Du vil være meget mere sikker på dit valg. På den måde kan du også se, hvor god ringen er glider over dine knoer. Især hvis du har større ankler, er det vigtigt, at du vælger en ring, der er let at klippe på uden at være for løs. Vi råder dig til at vælge din ringstørrelse, hvis det er muligt skal måles oftere, da ringstørrelsen kan variere lidt afhængigt af tidspunktet på dagen og temperatur.

Sådan hemmeligt bestemme den korrekte ringstørrelse

Hvilke ringstørrelser er der, og hvad betyder de

Den nemmeste måde er at få ringestørrelsen bestemt direkte af en specialist. Men hvis du har en ring som en gave købe eller måske endda efter en Forlovelsesring der er andre muligheder.

Medbring ideelt set en ring, som du ved vil være sidder godt. Det er vigtigt at tage højde for, at ringen er på samme finger slidt som den, du vil give væk. I tilfælde af en forlovelsesring er dette normalt Ringfingeren på venstre hånd. Hvis der bare er kort tid, du kan “stjæle” en ring, er det letteste at gøre det Indvendig diameter med lineal at spise. Hvis du kan kidnappe ringen i længere tid, er det bedst at tage den med til en guldsmed, der kan matche størrelsen med en Ringdorn kan bestemme nøjagtigt.

Sådan måles ringstørrelse til forlovelsesring

Men hvis du er helt alene uden ringe, så prøv at komme med en smart undskyldning for at omringe din fingers omkreds med en stykke linje, papir eller endda tandtråd at måle. Tag også hensyn til størrelsen på knoerne, så ringen sidder perfekt til sidst. Hvis du kan lide mere detaljeret Information For at bestemme størrelsen på ringe har KLENOTA smykkestudiet en detaljeret genstande på deres hjemmeside for dig.

De mest almindelige ringstørrelser hos mænd og kvinder

hvilke ringstørrelser er de mest almindelige hos mænd og kvinder

Ringstørrelser bestemmes generelt efter Indvendig diameter eller ringens indre omkreds angivet. Sidstnævnte er fingerens omkreds (også EU størrelse hedder). på Vielsesringe (bæres på venstre ringfinger) er de mest almindelige størrelser 52 og 53 hos kvinder og 59 til 61 hos mænd.

I Storbritanien ringstørrelser er angivet med bogstaverne E til U. Den mest almindelige størrelse af kvinder er her M., mens mænd oftest T have på. I USA bruges en numerisk skala baseret på fingertykkelse: Kvinder bærer oftest størrelsen 6. og Mænd en størrelse fra 9. Slid baseret på samme skala Kvinder i asien oftest en ring på størrelse 4-5 og de mest almindelige størrelser hos mænd er 7-8.

Og hvis du ikke har valgt den rigtige størrelse?

Find ud af ringstørrelsen hos en guldsmed

Bare rolig, hvis du ikke beslutter dig for den rigtige størrelse. Bare tag ringen til en guldsmed, der ringens størrelse efter behov justere kan. De fleste guldsmede vil dog være i stand til at gøre dette det er bedst at spørge igen på forhånd – Især når ringen er specialfremstillet, er det værd at spille sikkert. Sådan holder du fast ved hvert ringkøb rolig og afslappet.

Specialfremstillet produktion af ringen hos guldsmed

Vi håber, at vores artikel var nyttig. Nu burde du kunne, bestemme den korrekte størrelse på en ring. Så intet står i vejen for dig for at finde den rigtige ring! Læs også vores artikel om de nyeste forlovelsesringstendenser.

Previous Post
Et fotoshoot med Rihanna, Naomi Campbell og Iman
Next Post
Ferie på Mosel: Seværdigheder og tips til din perfekte sommerferie!