15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

5 ernæringsråd til en flad mave – hvad skal du spise?

tabe sig på maven øvelse ernæringsplan

Hvilke fødevarer bidrager til en drømmende, flad mave? I tilfælde af at du undrer dig over ”Men hvordan er det? Er hemmeligheden ikke i strenge kostvaner og ubarmhjertige begrænsninger? ”Grundlæggende nej. Du kan have en fast og flad mave få den rigtige kost. Hemmeligheden? Der er fødevarer, der hjælper med at forhindre gas:

For en flad mave, forbruge probiotisk yoghurt

probiotiske yoghurt tips til sund mad

Spis probiotisk yoghurt i begyndelsen af ​​dagen, uanset om du har maveproblemer eller ej. Dette er den første af de anbefalede og virkelig vidunderlige fødevarer, der ikke kun forbedrer fordøjelsen, men også smager lækkert.

en sund-slankende menu med flad mave med yoghurt

Drik mynte til en flad mave

Drik mynte te tips til korrekt mave korrekt ernæring

Det er forfriskende, energigivende og vidunderligt at nyde selv uden sukker og er meget velegnet som en iste. Den varme pebermynte drink er den billigste, hurtigste og letteste måde at afgifte. Det hjælper dig med at slippe af med de toksiner, der tilstopper din organisme og forhindrer den i at fungere korrekt. Det bidrager også til god fordøjelse og en flad mave, som du med stolthed vil demonstrere på stranden.

Læg aspargesene på tallerkenen

Kog og spis asparges for at forhindre væskeophobning og gasdannelse

Det kan virke mærkeligt, men asparges er virkelig en af ​​de fødevarer, der indeholder alle egenskaber ved anti-oppustet mad på én gang. Du kan slippe af med væskeophobning, gasopbygning og tarmblokeringer ved blot at tilføje asparges til din menu oftere. Kig efter gode opskrifter på internettet.

Spis bananer

Kaliumprodukter Sund menu-Mad Banan-Sundt vægttab

Hvis din menu indeholder mange fødevarer med et højt indhold af natrium, vil det forårsage gas. Og da de fleste af de fødevarer, du kan købe i købmandsforretninger, er fulde af natrium, siger det sig selv, hvorfor de fleste mennesker har problemer med at knappe bukserne. Bare rolig, der er en løsning, og den kaldes kalium. Spis en banan, når du føler, at du har overdreven med natrium, og du vil konstatere kraften i dens ingredienser.

Quinoa bidrager til en slank figur

Quinoa Mad Sund morgenmadstip Slank figur

Apropos fødevarer med et højt indhold af kalium, prøv quinoa. Det er glutenfrit, let at fordøje, højt proteinindhold og et godt valg til morgenmad, hvis du forsøger at skære ned på fødevarer, der forårsager maveopblæsning.

Fitness tabe sig på maven presse kvinde figur slank

Previous Post
Kost uden kulhydrater – tab dig hurtigt og effektivt
Next Post
Frugt udskæring til begyndere – enkle ideer og instruktioner