15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tabe dig hurtigt – Hvornår er det bedste tidspunkt at træne effektivt

ideer træning løbende muskler kropshår fletning

Overvej et par tips til at tabe sig hurtigere effektiv træning Bemærk.

Hvornår er det bedste tidspunkt at træne effektivt

smuk kvinde smilende stretching træningstip

Vores celler ved nøjagtigt, hvordan og hvor de skal akkumulere fedt, men også hvordan de skal slippe af med det. For at vores fysiske aktivitet skal have en optimal effekt, er tid og type træning af stor betydning. Disse skal være i harmoni med vores organismes biorytme. Det er vigtigt, at du vælger det rigtige tidspunkt til en effektiv træning. Det er når cellerne naturligt er mere tilbøjelige til at løsne det akkumulerede fedt.

 1. A effektiv træning opnå ikke umiddelbart efter at have spist. Dette vil ikke kun gøre dig utilpas, det vil også forstyrre dit fordøjelsesarbejde.

Effektiv træning lover dig at tabe dig hurtigere

Effektiv kvinde fitness hal løfter vægte kraftigt

2. For en effektiv træning vælg det tidspunkt, hvor værdierne af de biologiske stoffer, der bidrager til at fedtstofferne løsnes, er højest. Sådanne stoffer er adrenalin og stresshormonet noradrenalin. Dit niveau er højest om morgenen mellem 7:00 og 8:00 Derfor er det bedst at træne på dette tidspunkt før morgenmaden.

3. Det er bedst at gå på arbejde om morgenen. Undgå at spise foran computeren eller ved dit skrivebord. En anden god tid til at træne er før frokosttid og om aftenen før middagen mellem kl. 18 og 19..

mørkt hår kvinde griner glad sportshal

effektiv træning kvinde blond stærk taber muskler

træning to kæreste park jogging brændende fedt   effektiv træning kvinde løfte vægte arm træning  træning kvinde blond slank figur mave træning  træning brænde fedt motion udføre pink sort  strækker opvarmning af sportstøj uden for frisk luft

Previous Post
At købe en lommekniv: en stilfuld gaveidé med en særlig karakter
Next Post
Tinker vinduesdekorationer i efteråret – 15 håndværksideer til børn