15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Forbrænd kalorier med træning – Højeste kalorieforbrug efter sport

Hvis du vil tabe dig og holde dig i form på samme tid, er der nogle sportsgrene, der kan hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier hurtigere. Den vigtige advarsel her er, at træning alene ikke gør meget for at hjælpe dig med at tabe sig. Sporing af antallet af forbrændte kalorier i timen er imidlertid et godt mål for, hvor effektiv en bestemt sport er i at udføre. Vi tilbyder dig hermed en liste over de bedste sportsgrene, hvor det højeste kalorieforbrug kunne opnås. Bemærk dog, at de angivne tal kun er et omtrentligt skøn over mængden af ​​forbrændte kalorier. Bare fordi en bestemt sport kan forbrænde mange kalorier, betyder det ikke nødvendigvis, at det er den bedste løsning for dig. Den bedste træning er denne, som du både kan nyde og lave regelmæssigt.

Hvordan træning kan hjælpe dig med at forbrænde kalorier

smilende ung kvinde med hovedtelefoner og basketball som en sport for at tabe sig

Det handler ikke om, hvor meget tid du bruger på at træne, men hvor godt du bruger den tid. Derudover giver det dig mulighed for at tilbringe timer i gymnastiksalen eller dyrke sport og ikke få mærkbare resultater. Af denne grund er det fornuftigt at fokusere på specifikke sportsgrene eller øvelser, der kan hjælpe dig med hurtigt at forbrænde kalorier og dermed tabe fedt. Plus at vælge den rigtige sport hjælper dig også med at opbygge muskler uden at spilde for meget tid. Derudover vil du også spare penge, hvilket kan forbedre træningens intensitet.

Kvinde med skridttæller kontrollerer kalorieforbruget på sin mobiltelefon med app

Et højeste kalorieforbrug pr. Sport i timen kan let beregnes for mennesker i forskellige vægte. Mængden af ​​forbrugte kalorier afhænger imidlertid af mange faktorer, herunder kropsvægt, aktivitetsintensitet, konditionering, niveau og stofskifte. Så træning er en fantastisk måde at få motion på og hurtigt tabe sig i processen. Selvom kalorieforbrænding ikke er det eneste mål for værdien af ​​en øvelse, kan tallet fortælle dig noget om, hvor hårdt du træner din krop. Løb og cykling står højt på listen over sportsgrene, der kan forbrænde flest kalorier.

Motionsretningslinjer

Motion eller vægttab Retningslinjer for energiforbrug

I henhold til retningslinjer for fysisk aktivitet skal raske voksne sigte mod mindst 150 minutters moderat intensitet eller 75 minutters kraftig aerob aktivitet hver uge. Desuden bør modstandstræning målrettet muskelgrupper udføres mindst to gange om ugen. Deltagelse i sådan en sport kan imidlertid også være en sjov og effektiv måde at opfylde disse retningslinjer på. Ifølge centre for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse er anstrengelse med moderat intensitet præget af mærkbart hurtigere vejrtrækning og puls. Du kan også opfylde dine sociale behov, mens du dyrker sport ved at kommunikere og have en samtale med mennesker. Aktiviteter med høj intensitet, som ofte omfatter konkurrencesport, kræver imidlertid en vejrtrækningshastighed, der gør det for svært at omgås.

Løb og cykling kan forbrænde flere kalorier

cykling er en af ​​de bedste sportsgrene til vægttab og det højeste kalorieforbrug

Ifølge mange undersøgelser om motion og vægttab har løb med 16 km i timen og cykling med 32 km i timen det højeste kalorieforbrug. For eksempel kan en person, der vejer 80 kilo, forbrænde 1466 kalorier, mens en person, der vejer 60 kilo, forbrænder 990 kalorier i timen. Hvis du dyrker disse to sportsgrene langsommere, falder dit energiforbrug tilsvarende. For eksempel forbruger et løbetempo på 8 km / t mellem 480 og 710 kalorier i timen, afhængigt af din vægt. Et tilsvarende antal kalorier kan forbrændes ved at cykle med 20 km / t.

ungt par, der jogger i byen, kan effektivt forbrænde flere kalorier gennem træning og intensitet

At løbe gennem interessante landskaber kan også hjælpe dig med at bekæmpe en stressende hverdag såvel som kedsomhed. Derudover kan du når som helst øge intensiteten af ​​denne sport ved at løbe hurtigere i en kortere periode og dermed forbrænde det samme eller endda et større antal kalorier. Den anden store fordel ved disse sportsgrene er, at de fleste af dem er gratis. Du skal dog investere nogle penge i sportsudstyr for at sikre, at du ikke kommer til skade i processen. Et godt par løbesko i kombination med løbesokker forhindrer dine fødder i at blive varme, mens du løber. På samme tid giver dette dig den dæmpning, der er afgørende, når du passerer hårde overflader. Det samme gælder cykling.

Svømning kræver meget energi

mand med svømmebriller, der svømmer i den offentlige pool

Uanset om du svømmer for sjov eller i en konkurrence, er det en anden sport, der kan forbrænde betydelige kalorier. For eksempel kan sommerfuglsvømning forbrænde mellem 660 og 976 kalorier i timen, afhængigt af din vægt og fysiske formåen. Med omgange i et hurtigt tempo opnår du et energiforbrug mellem 600 og 888 kalorier i timen. Forskellige svømmeteknikker påvirker forskellige muskler og forbrænder forskellige mængder kalorier. Andre svømmetag, der forbrænder et betydeligt antal kalorier, omfatter ryg og bryst.

Ældre mand svømmer i den åbne sø under overskyet himmel

I modsætning til løb og cykling, hvor dine ben gør det meste af arbejdet, er svømning en aktivitet, der bruger hele din krop. Dette gør denne sport til et endnu bedre alternativ til andre aktiviteter. Dine led kan også drage fordel af dette, fordi de ikke er stressede. Dertil kommer en svømmetur i havet, og det salte havvand kan have en gavnlig effekt på din huds sundhed. Den eneste negative side er, at der ikke er andet, du kan gøre, mens du svømmer. På den anden side er alle enige om, at denne aktivitet er meget sjov. Så gør dine badebukser og beskyttelsesbriller klar, og tag til poolen eller stranden.

Forbrænd 300 til 800 kalorier med boksning eller kickboxing

Asiatisk kvinde, der slår boksesæk med boksehandsker i et sportsrum

Uanset om du vælger en kickboxing -klasse eller træner en boksesæk, vil du kunne forbrænde en masse kalorier. Boksning er en så intens træning, at det kræver konstant bevægelse og hurtige energibeslag, når man træner med en partner eller deltager i en konkurrence. Afhængigt af din fysiske tilstand og vægt kan du forbrænde mellem 540 og 800 kalorier i timen med en partner. Hvis du vejer mere end 80 kilo, stiger dit kalorieforbrug i henhold til din vægt. Så der er mange fordele ved at dyrke denne sport for dem, der ønsker at tabe sig. Ud over kalorieforbruget kan du også opbygge dine muskler som følge heraf.

motiveret kvinde, der forbrænder kalorier, mens hun træner til kickboksning eller boksning

Bortset fra potentielt at skade dig selv, kan boksning også være godt for din mentale tilstand. For mens du sparker i boksesækken, kan du også lindre stress. Dette får dig til at føle dig bedre efter en træning, og sørg for at have et par gode boksehandsker.

Roning eller kajakroning

stærk mand med kajakroning som en effektiv sport til vægttab og muskelopbygning

Dette er en anden sport, du kan dyrke både i gymnastiksalen og udendørs. Hvis du vælger det sidste, skal du bruge en kajak, padle og passende sikkerhedsudstyr. Det virker dog helt sikkert som en god idé at investere i dette udstyr, fordi roning og kajakroning kan bringe dig en masse nydelse ud over at tabe dig og opbygge muskler. For at kunne dyrke en sådan sport billigere kan ovenstående sportsudstyr også til enhver tid lejes.

Forbrænd kalorier og forbered dig på kajakroning med padler og egnet sportsudstyr

Så dette er en aktiv sport, der involverer hele din krop, startende med dine rygmuskler. Imidlertid vil arme og ben, sammen med mavemusklerne, også arbejde hårdt i processen. Det bedste ved roning er, at det kan forbrænde dig masser af kalorier. Generelt vil du bruge mere end 700 af dem på en time. Derudover kan du øge intensiteten af ​​din træning med nogle romaskiner. Dette betyder ikke kun, at du taber dig, men også at din krop opbygger hurtigere og mere effektivt som følge heraf.

Spil fodbold eller basketball og forbrænd masser af kalorier i processen

Unge fodboldspillere på fodboldbanen duellerer om bolden

Den gennemsnitlige fodboldspiller tilbagelægger cirka 12 kilometer i hver kamp, ​​der varer over 90 minutter. Grundlæggende jogger disse atleter på fodboldbanen det meste af tiden. Dog skal du også ofte spurte så hurtigt som muligt. Derudover indeholder en fodboldkamp også mange tacklinger og endnu flere luftdueller. Hvis du også husker på, at fodbold er en af ​​de mest populære sportsgrene, har du med garanti masser af sjov, samtidig med at du taber dig på samme tid.

sporty basketballspiller med bold på banen

En anden populær sport er basketball. Dette er et andet intens spil, der stort set kan give de samme kalorieforbrændingsresultater som fodbold. Den største forskel er, at det kræver færre spillere end i fodbold at spille et spil basketball. Det spilles normalt 5v5, men selv 1v1 kan spillet være ret spændende og intens. Alt du behøver er en ven eller et familiemedlem, en basketball- og basketballbøjle og komfortable basketballsko. Så du kan let opnå kombinationen mellem sundt vægttab og sjov.

Forbrænd kalorier med tennis og holdsport

tennisring med tennisracket på banen intens spil kan forbrænde kalorier

Når det kommer til tennis, står du normalt over for en modstander. Det betyder, at du ikke behøver at bede nogen om at deltage i dit hold, medmindre du spiller double. Men hvis du har problemer med at finde en modstander eller partner, kan du spille squash. Dette er dybest set et tennisspil, hvor du rammer en væg med tennisbolden og bruger lige så meget energi som at spille tennis. Bare skaf dig et par par tennissko og en tennisracket, så er du klar.

pink baseballbat og bold ved siden af ​​sneakers på grønt græs

En times basketball eller tennis bruger 480 til 710 kalorier eller mere, afhængigt af din vægt, fysiske formåen og intensiteten, du spiller med. Du kan forbrænde mellem 420 og 622 kalorier i timen under et intens spil. Andre hold- og individuelle sportsgrene, der indtager 300 kalorier eller mere i timen, omfatter softball og baseball, som er meget udbredt i Amerika, men ikke kræver så meget styrke og intensitet.

Lav sommer- og vintersport

Løb i sneen eller står på ski som en vintersport for at forbrænde kalorier

Populære vintersport og aktiviteter, der også kan forbrænde høje kalorier, omfatter skiløb og snesko. Med langrend og skøjteløb kan du forbrænde 420 til 622 kalorier i timen, afhængigt af intensiteten. En række andre sportsgrene som klatring, vandpolo, håndbold, dykning, brydning, kajakroning og bueskydning indtager også mange kalorier.

Previous Post
Et fotoshoot med Rihanna, Naomi Campbell og Iman
Next Post
Ferie på Mosel: Seværdigheder og tips til din perfekte sommerferie!