15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Eks-præsidenten for Rusland Putin- den næst rigeste person i verden

verdensberømt drikke te 75 milliarder officielt

Den tidligere Ruslands præsident Vladimir Putin er nummer to blandt de rigeste mennesker i verden med en formue på 75 milliarder dollars. Ifølge det amerikanske magasin “The Richest” er den eneste rigere stadig Bill Gates med sine 77,1 mia. Uden tvivl kan vi forvente det øjeblik, hvor han vil indtage førstepladsen i klassifikationen.

Russlands tidligere præsident – nogle fakta om hans økonomi

Rusland tidligere gør rede for rigmandsfakta

I betragtning af at hans aktiver er ukendte, og de kan køre i andres navne, er det meget muligt, at summen af ​​75 milliarder dollar vil blive overskredet godt. Det ville ikke være underligt, hvis hans formue faktisk er hundredvis af milliarder. Det, der er sikkert, er, at Vladimir Putin kun har regeret den enorme stat som præsident og nu som premierminister i 15 år. Den tidligere præsident modtager officielt en løn på $ 187.000. Dette er på ingen måde imponerende efter russisk standard. Det giver en indkomst på $ 15.583 om måneden med et måltid i en god restaurant for fire personer mindst $ 5.000. For at blive betragtet som rig i Moskva skal du tjene mindst 1 million om måneden. Enhver sum nedenfor, der tilhører middelklassen. Desværre er størstedelen af ​​borgerne meget fattige, og balancen mellem rige og fattige bliver mere og mere jævn. I sin selvangivelse giver førstnævnte Ruslands præsident selv, at han har en bankkonto med $ 186.000 samt tre russiske biler, en ejerlejlighed med en garage i Moskva og et stykke jord i udkanten af ​​byen.

Ruslands tidligere præsident – hvor kommer hans milliarder fra?

Præsident Rusland 75 milliarder formue i finansielle oplysninger

Hvor kommer Putins milliarder fra, hvis hans løn trods alt ikke er så høj?

Vladimir Putin, en af ​​de mest indflydelsesrige mennesker i verden, ejer solide aktier i energibranchen, herunder 4,5% i Gazprom, 37% i Surgutneftegas og 50% i Gunvor, et schweizisk brændstofhandelsfirma. Energigiganternes indtægter beløber sig derfor til 150 milliarder, 20 milliarder og 80 milliarder dollars om året. Hvordan han præcist fik aktierne, og hvem der officielt repræsenterer ham, vides ikke. Man kan kun gætte, i hvilke andre virksomheder han har hænderne i spillet. Han bærer et ur, der er beskedent værdiansat til 200.000 dollars, ejer sin egen lås ved Sortehavskysten, bruger over 15 præsidenthelikoptere og 40 fly, nogle med guldtoiletter og andre luksusartikler. Det vides også, at den tidligere Ruslands præsident har en yacht, et spacenter, en helikopterlandingsplade og meget mere. Han får også adgang til over 20 ekstremt luksuriøse ejendomme rundt om i verden, herunder et slot fra middelalderen.

Præsident næst rigeste person i verden fakta

Previous Post
Et fotoshoot med Rihanna, Naomi Campbell og Iman
Next Post
Ferie på Mosel: Seværdigheder og tips til din perfekte sommerferie!