15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sunde hudplejetips og naturlige midler ved stjernetegn

Hudplejetip er sunde naturligt ifølge stjernetegn

Astrologi viser os, hvordan stjernerne påvirker vores liv og karakter, og peger på vores muligheder, mulige veje og udfordringer. Selvom dit stjernetegn kan kaste lys over dit kærlighedsliv og din karriere, kan det også være nyttigt til andre fortolkninger. For eksempel hvilke hjemmemediciner og æteriske olier, der skal bruges på din hud. Derfor har vi samlet et par sunde hudplejetips herunder, som du nemt kan integrere i din hverdag.

Hudplejetips til vandmanden (20. januar – 18. februar)

hudpleje kvinde sød mandelolie vandmand

Vandmanden luftskilt er den spontane frie ånd, der straks er klar til at bryde nye veje. Du omfavner forandring; kedsomhed er din fjende. De tørster efter sjov og spænding, men kæmper med hverdagslige, gentagne opgaver.

Vælg en enkel, daglig hudplejerutine. Vask dit ansigt med vand, påfør lidt fugtgivende arganolie, en smule solcreme, og du er i gang. På grund af din oprørske personlighed har du ikke tid eller tålmodighed til ekstra lange skønhedsrutiner.

Brug en blanding af æteriske olier til en kropsmassage. Tilsæt et par dråber roseolie, neroli olie og citronolie til sød mandelolie. Det er bedst at bruge tamanuolie, vindruekerneolie, macadamiaolie og jojobaolie til ansigtspleje.

Tips til hudpleje til Fiskene (19. februar – 20. marts)

Tips til hudpleje til tør hud Ylang-Ylang

Vandtegnet Fiskene er stjernens drømmer og et af de mest kreative, følsomme og intuitive stjernetegn. De kan ikke lide konfrontation, og de reagerer stærkt på andres humør.

Ofte kan din uselviskhed efterlade dig fysisk udmattet. Det er på tide, at nogle nærende æteriske olier bringer dig tilbage til rigdom.

Bergamot-, rosmarin-, ylang-ylang-, citron- og patchouliolier har en positiv effekt på dig. Til ansigtspleje er jojoba-, oliven- og søde mandelolier også gode valg.

Vædderen (21. marts – 19. april)

Tips til hudpleje Aloe Vera sund naturlig

Ildtegnet Vædderen er stærkt og sejt. Du er ambitiøs, beslutsom, varm i hovedet, tilbøjelig til rødme, allergi og udslæt.

Afkøl din indre varme ved at opbevare ansigts toner og tåge i køleskabet. Aromaterapi spray hjælper dig med at bevare roen og et køligt hoved.

Aloe vera, rosenolie, agurk, kamille, lavendel og røgelse olie er ideelle til din hudplejerutine. Hybenfrøolie er en perfekt ansigtsolie til dig, men i små mængder.

Tyr (20. april til 20. maj)

Hudplejepunkter tør hud kokosolie sukkerskalning

Jordskiltet Tyren er typisk konservativ, tålmodig, nogle gange stædig og kan sidde fast i rutiner, der ikke længere er gode for dem. (Fortsæt, du kan ikke lide ændringer!)

Hvis du ikke kan se de resultater, du ønsker fra din hudplejerutine, kan du prøve noget nyt. Har du en tendens til at have kløende og tør hud? Så er skrælningen særlig vigtig for dig. Prøv selv at lave en DIY -skrubbe med kokosolie og sukker.

Havtornolie, arganolie, sesamolie, mandelolie eller tamanuolie fugter huden og får din hud til at gløde.

Tvillinger (21. maj til 20. juni)

Tips til hudpleje rosenvand antibakterielle allergier

Tvillingens luftskilt er normalt ubeslutsomme, nysgerrige og fleksible. Når det kommer til hudpleje, skal du holde dig til en plan!

Konsistens i din hudplejerutine er en god ting. Tvillinger er også tilbøjelige til luftvejsallergi, så vælg hudplejeprodukter med ringe eller ingen duft.

Rosenvand, aloe vera, mandel og jojobaolie er perfekte.

Kræft (21. juni til 22. juli)

Hudplejetip kombineret hud geraniumolie fedtet hud acne

Kræft er et vandmærke og virker uforudsigeligt. Det ene minut omsorgsfuldt og diplomatisk, det næste følelsesladet og nysgerrigt.

Kan det være dine hormoner, der går amok? Lad tingene balancere! Hudfølsomhed synes at være problemet her.

De bedste plejeprodukter til dig er macadamia-, jojoba- og sesamolier. Geranium er også kendt som “mirakelplanten”. Geraniumolie hjælper med PMS, harmoniserer hormonbalancen og lindrer betændelse.

Leo (23. juli – 22. august)

Tips til hudpleje jojobaolie tør hud

Leo, et brandskilt, er selvsikker, kreativ og kan lide at kommandere. Leos er forgæves og har en tendens til at købe produkter som en hurtig løsning på hudproblemer.

Husk, at ægte skønhed stråler indefra og ud. Skift din kost i stedet for at spilde tid og penge på ekstreme skønhedstendenser.

Brug naturlige cremer, der indeholder havtorn og jojobaolier. Den æteriske roseolie har en antioxidantvirkning og forsinker hudens ældning.

Jomfru (23. august til 22. september)

Tips til hudpleje jojobaolie tør hud

Jordtegnet Jomfruen er intelligent, praktisk, jordnær og tilbøjelig til perfektionisme. Dette kan føre til stress og ubeslutsomhed.

Forkæl dig selv med en forkælende hudplejerutine. Vælg produkter, der indeholder rose, kamille, sandeltræ og røgelse. De hjælper med at overvinde følelsen af ​​at blive overvældet og stresset. Et urtedampbad i ansigtet hjælper dig også med at slappe af.

Kamille, lavendel, rose og appelsin virker beroligende og forbedrer koncentrationen.

Vægten (23. september til 22. oktober)

Makadamia Oil Skin Care Woman Face

Vægten, et luftskilt, er charmerende, romantisk og ikke ligefrem fredelig. Du ser på alt fra begge sider, hvilket nogle gange fører til ubeslutsomhed.

Fordi du elsker alle de smukke, romantiske og eksotiske ting, skal du vælge hudplejeprodukter med disse egenskaber. Vælg nogle af de mere luksuriøse ansigtsolier som argan, stikkende pære, macadamia og granatæbleolier. Til sidst styres Vægten af ​​Venus!

Skorpionen (23. oktober til 21. november)

hudpleje kvinde skorpion lavendelolie naturlig

Skorpionen, et vandmærke, er lidenskabelig, loyal og følelsesmæssig, men også selvsikker, jaloux og vedholdende.

Tilgiv dig selv og andre for svaghederne og lad kropsolier blødgøre din hud. Til en kropsmassage skal du bruge produkter med patchouli, sandeltræ og lavendelolier. Macadamianøddeolie til ansigtspleje har en varig anti-aging effekt.

Skytten (22. november – 21. december)

Tips til hudpleje grapeseed oil fedtet hud kombineret hud

Som et brandtegn har Skytten en eventyrlig, særegen karakter. Han er aldrig bange for at tage risici, er berømt for sin generøsitet og venlighed, men mister ofte tålmodigheden. Derfor er streng disciplin i hudpleje en topprioritet.

På grund af din tendens til nervøs spænding og stress, skal du holde din skønhedsrutine enkel. De bedste olier til dig er argan-, kokos-, oliven- og vindruekerneolier.

Stenbukken (22. december – 19. januar)

Hudpleje naturlige olier ansigt fugtgivende

Jordskiltet Stenbukken er ambitiøst og har en stærk vilje til at lykkes. Et sympatisk og loyalt hjerte gemmer sig under det kølige ydre af Stenbukken.

Du skal tage dig tid til dig selv og din skønhedsrutine. Det er vigtigt at huske, at ikke alt skal være perfekt hele tiden. Forenkle og forkorte din rutine.

Kig efter æteriske olier som lavendel-, pebermynte- og geraniumolier. Stimulerende dufte som citron, sandeltræ og rosmarin fremmer koncentration og sender positive signaler til hjernen. Perfekte ansigtsolier til dig er de dybt fugtgivende granatæble-, macadamia-, tamanu-, argan- og hybenkerneolier.

Har du allerede fundet dit eget plejeritual? Uanset hvilket stjernetegn du er født under, skal du altid bruge naturlige skønheds- og personlige plejeprodukter. Naturen giver alle de nødvendige skønhedsprodukter, ligesom stjernerne viser os vejen!

Previous Post
Eksklusivt skrivebord design fra luksus kollektionen af ​​Paco Camús
Next Post
Formerende aloe vera plante – er det bedre med stiklinger eller stiklinger?