15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ansigtspleje fra 30 – tips til smuk hud uden rynker

Ansigtspleje fra 30 rynker creme skønhed regime

Selv hud uden pigmentpletter, fine porer og ingen rynker – dem, der plejer deres hud hver dag, kan beskytte den mod miljøpåvirkninger og modvirke naturlig hudaldring. Normalt bremses kollagendannelsen efter 25 -årsalderen, og de første spor efter søvnmangel, stress og dårlig ernæring kan snart ses. Disse kan dog overvindes med lidt tålmodighed – regelmæssig ansigtspleje fra en alder af 30 er et absolut must.

Ansigtspleje fra 30 – de grundlæggende principper for smuk hud

Ansigtspleje fra 30 - korrekt hudernæring

Hvis du vil have en smuk hud, skal du først spise sundt – en ernæringsplan efter dine egne behov og hudtype er det første skridt mod et nyt skønhedsregime. Men frem for alt er tålmodighed påkrævet – for de første resultater kommer tidligst efter fire uger. Det andet trin til et strålende ansigt er ansigtsyoga og ansigtsmassage – enkle øvelser hjælper Kontroller ansigtsudtryk og ansigtsudtryk for at forhindre rynker. Passende solbeskyttelse, tilstrækkelig søvn og mindst 2 liter vand om dagen afrunder de grundlæggende råd om ansigtspleje fra 30.

Ansigtspleje fra 30 – korrekt rengøring afhængigt af hudtype

Ansigtspleje-vælg-30-korrekt-hudtype-kosmetik

Din egen hudtype ændrer sig med årene – derfor er det vigtigt at genkende disse ændringer i god tid. Fedtet hud bliver ofte til kombinationshud efter 30 års alderen, kombineret hud – tør hud. Den hurtigste måde at bestemme din egen type er med en simpel test – rengør først dit ansigt, vent 30 minutter og læg derefter klatterpapir på din pande, næse og kinder. Hvis der kan ses spor af fedt bagefter, er en grundlæggende rengøring fornuftig – produkter som vaskecremer og specielle rengøringsmasker er egnede (påfør maksimalt 2 gange om ugen). Tør hud kan derimod renses med en mild emulsion og forkæles med en blød plejemaske tre gange om ugen. Følsom hud kan også opdateres flere gange om dagen med termisk vandspray.

Ansigtspleje – pleje mod rynker

Facial Care 30 Anti Aging Wrinkle Cream

Selvom rynker allerede er synlige i ansigtet, kan de bekæmpes med den rigtige pleje mod rynker. Grundlæggende er det ligegyldigt om din egen hud er tør, følsom eller kombineret hud – en passende creme forsyner huden med fugt dag og nat, dæmper den indefra og reducerer på denne måde dannelsen af ​​rynker. Kombinationen af ​​hyaluronsyre, vitaminer og plejeolier, som stimulerer kollagendannelse, anses for at være særlig effektiv. A -vitamin giver for eksempel mere friskhed, mens vitamin C og E bekæmper frie radikaler og beskytter huden mod miljøpåvirkninger. Nogle producenter går endda et skridt videre og tilbyder et alternativ til Botox -injektioner – den aktive ingrediens Argireline, som Creme fra det tyske mærke Meforma indeholder, reducerer dybden af ​​rynker ved at svække nervesignaler og stramme ansigtsmusklerne lidt. Ansigtsudtrykkene forbliver naturlige.

Hvem har brug for en øjencreme?

Vælg-ansigt-pleje-30-øje-rynke-creme

Mange mennesker antager, at huden omkring øjnene er mere følsom (fordi den er tyndere), og at de derfor har brug for en særlig øjencreme til dette område. Dette er faktisk ikke sandt – huden omkring øjnene har nøjagtig de samme behov som hele ansigtet. I teorien kan den samme creme påføres, hvis den naturligvis er af høj kvalitet. I praksis er dette dog sjældent tilfældet – hovedsageligt fordi huden omkring øjnene normalt er tør og har brug for mere fugt end selve ansigtet. Det er her øjencremer kommer ind – de indeholder antioxidanter, der regenererer huden og effektivt bekæmper rynker.

Ansigtspleje-30-Rynkereduktion-Ernærings-tips

Previous Post
Halmhat til kvinder – Masser af stilfuld inspiration og frisure ideer!
Next Post
Tinker med krympefilm og skab attraktivt tilbehør til hverdagen