15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker med krympefilm og skab attraktivt tilbehør til hverdagen

tinker krympefilm print-motiver-let-tinker-idé

Hvis du leder efter et passende materiale, som du hurtigt og nemt kan producere en lang række tilbehør såsom vedhæng, smykker og dekorationer, så er krympefilm bare sagen. Og selvom den ved første øjekast ikke ser meget anderledes ud end almindelig film, har den en interessant egenskab, der gør den til et særligt håndværksmateriale og meget populært. Er du nysgerrig? Så tjek vores artikel og lær, hvordan du bruger den Lav krympefilm og være i stand til at designe interessante ting.

Tinker med krympefilm – hvad er krympefilm?

Tinker krympe film trailer-gaver-børn-lav-dig selv

Mange mennesker kender sikkert krympefilmen fra deres barndom. Men hvis du ikke har haft nogen erfaring med dette materiale, er du sikker på at være nysgerrig efter, hvad det egentlig handler om, og hvordan du kan tinker med krympefilm. Krympefilmen fås i både hvid og halvgennemsigtig form. Sidstnævnte er fordelagtigt, hvis en skabelon skal bruges til maleri. Dette skinner fantastisk igennem. Til sidst skæres folien ud og sættes i ovnen. Der falder det sammen og bliver automatisk tykkere og fastere.

Tinker med krympefilm – Hvordan bruger jeg krympefilm

Krymp film tinker motiv-original-origami-krankæder

I princippet kan næsten alle slags penne og farver bruges til maleri. Især farveblyanter ser godt ud. Det er vigtigt, at det er en farve, der ikke kører i ovnen senere. Derfor er voksblyanter en af ​​de uegnede varianter. I sidste ende skal du bare selv prøve, hvilke farver der egner sig til krympefilm, mens du piller med krympefilm.

Udskriv på krympefilm

Tinker krympe film ovn-bagning-donuts-tegning-filt-tip penne-edding

Der er også en krympefilm, der kan udskrives, hvor du kan overføre ethvert motiv med en inkjetprinter. Det gør selvfølgelig jobbet endnu lettere. Inden du begynder at pusle med krympefilm på denne måde, bør du dog finde ud af, om den film, du har valgt, også er egnet til den. Derefter kan du selv udskrive et foto på krympefilm. Når du har overført det valgte motiv til filmen på en hvilken som helst måde, skal du blot klippe den ud langs dens konturer.

Omform stifter

Krymp film tinker pins-blomster-let-gør-det-selv inspiration

Stifter har allerede et smukt hoved i form af en farvet kugle, men du kan gøre dem endnu smukkere ved at lave smukke designs med krympefilm. Vælg blomster, stjerner, hjerter eller hvad du nu kan tænke på. Det følgende er en simpel guide til at pille ved krympefilm.

Lav krympefilm – Instruktioner til stifter

Krymp-film-tinker-instruktioner-pins-dekorere-blomst-blomstre

Hvis du gerne vil pille ved denne idé med krympefilm, skal du først male det valgte motiv på filmen. I dette tilfælde er det en blomst. En afstand på ca. 5 cm fra den ene blomsterspids til den modsatte bør være tilstrækkelig. Skær derefter blomsten ud og brug en hulning eller en tang til at perforere midten.

Stiftdekoration lavet af krympefilm

tinker krympe filmnåle-dekorere-søde-saks-hjerter-stjerner

Sæt stiften i hullet, og anbring krympematerialet i ovnen. Du kan finde ud af, hvilken temperatur du skal indstille, og hvor længe filmen skal forblive i ovnen i vejledningen fra producenten af ​​krympefilmen. Tag kanylen ud af ovnen. Vær forsigtig, fordi nålen og folien stadig er varme. Bøj nu blomsten lidt mere. Ovenfor kan du se andre motivideer, som du kan bruge, når du piller med krympefilm.

Lav armbånd

tinker krympefilm armbånd-idé-by-motiv-maling

Når du arbejder med krympefilm, kan du lade din fantasi løbe vild. Krympesmykker er meget populære, fordi de er hurtige at lave og har en personlig kvalitet. Ovenfor kan du se et fantastisk bymotiv, der blev brugt til at lave et armbånd. Hvis du vil lave smykker med krympefilm, behøver du kun de nødvendige elementer såsom forbindelsesringe og kæder.

Lav din egen trailer med krympefilm

Krymp film tinker gave-påmindelse-håndaftryk-børn-nøglering

Hvis du vil lave kunsthåndværk med krympefilm med børn, kan du overlade det til børnene på den ene side at male billeder og mønstre på filmen. Hvis børnene stadig er for små til selv at male, er varianten ovenfor også meget god. Til fremstilling af krympefilm laves der simpelthen håndaftryk på filmen. De færdige nøgleringe er en god gaveidé.

Lav servietringe

Krymp film tinker servietring sommerfugl print mønster

For at lave disse servietringe kan du udskrive ethvert motiv eller mønster på krympefilmen. Du kan selvfølgelig også selv male noget på folien. Sommerfuglringen var perforeret på begge sider og forsynet med en gummi. Ringene bukkes hurtigt i den korrekte form efter bagning. Du kan bruge et rør som model til dette, hvis du piller med krympefilm.

Tinker krympefilm – ideer med rullet film

krympe-film-tinker-roll-up-strips-film-farverige-farver-kæde

Skær smalle strimler ud af folien og mal dem, som du ønsker. Når strimlerne så kommer ind i ovnen, vil siderne højst sandsynligt krølle sammen af ​​sig selv. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du hjælpe med en blyant bagefter. Igen, fortsæt forsigtigt, fordi folien er varm. Hvis du tinker med krympefilm, kan du finde på en lang række forskellige former.

Idé til krympefilm til jul

Krymp film-tinker-bogmærke-ideer-jul-vinter-snefnug-træ dekorationer

Bogmærker er også en god gaveide. Du kan designe disse afhængigt af sæsonen. Til jul er f.eks. Sådanne juletræskugler og snefnug meget velegnede. Og du kan lave disse igen fra krympefilm. Glem ikke hullet, du senere vil binde snoren til.

Krymp filmknapper

Krymp film-tinker-knap-ideer-stimulering-personlig-cocktail

En meget original idé, som du kan bruge, når du piller med krympepakning, er knapper. Ja du har læst rigtigt. Du kan lave virkelig originale knapper, som du kan bruge til at dekorere ikke kun tøj, men også tilbehør såsom tasker, handsker eller endda sengelinned. Størrelsen kan variere. Foliens diameter skal være cirka tre gange større end den knap, du i sidste ende ønsker at modtage. Du bør prøve dette på forhånd.

Fremstillingsinstruktioner til krympefilm

krympe-film-tinker-knapper-design-maling-fritid-gennemsigtig

Hvis du laver knapper med krympeomslag, skal du først skære cirklerne ud. Dette fungerer bedst med et slag. Som du gør med knapper, skal du perforere cirklerne. Nu kan du male folien, som du vil. Du kan også bruge skabeloner. Fordel derefter alle cirklerne på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem krympe i ovnen.

En drømmefanger med en forskel

Krymp-film-tinker-drømmefanger-lav-fjer-mandala-perler

Du har sikkert allerede set de mest forskelligartede variationer for drømmefangere. Men har du nogensinde haft ideen om at lave en drømmefanger ud af krympefilm. Hvis du vil tinker denne idé til krympefilm, skal du bruge enhver mandala. Du kan oprette et broget design på denne måde. Der er også et par fjer, som du fastgør til mandalaen med snor.

Tinker foretrukne motiver

Giv væk krympefilm-tinker-smykker-country-motiv-usa

Med krympefilmen kan du designe tilbehør, der udstråler din personlighed. For eksempel, hvis du har et yndlingsland, kan du bruge omridset og lave et mærke af krympefilm. På samme måde kan du flagre din yndlingsmad, hobby, yndlingsdyr og så videre.

Geometriske smykker

Krymp-film-tinker-geometrisk-kæde-vedhæng-halskæde-diy

Ikke kun trailerne selv kan gøres meget attraktive. Den måde, de er knyttet til en kæde på, kan også gøre et godt indtryk. Ovenfor kan du se interessante og moderne vedhæng i en geometrisk form. Du kan bruge vandmaling eller farveblyanter til at skabe et slidt udseende, når du piller med krympepakning.

Kombiner mange elementer

krympe-film-tinker-original-kæde-idé-sky-regndråber

Denne idé til en trailer er også meget original. Det er en sky og flere regndråber, som du kan lave ud af krympevik. De enkelte troper er knyttet til skyen ved hjælp af kæder. Resultatet er en vedhæng til en halskæde, der vender hovedet.

Garland som halskæde

krympe-film-tinker-halskæde-gør-det-selv-flag-krans-sølv

Denne halskæde, som dybest set er en krans af små flag, er ikke mindre imponerende. Du kan tinker denne idé med krympefilm ved blot at skære trekanter ud, som du derefter kan designe med mønstre, som du ønsker. Glem ikke hullerne i hjørnerne. Du forbinder derefter de enkelte flag med forbindelsesringe til smykker.

Tinker fjer smykker

Krymp film-tinker-fjer-ombre-smykker-vedhæng-øreringe

Se, hvor effektivt du kan male folien ved hjælp af simple farveblyanter. Den ru overflade af den transparente film muliggør attraktive ombre -effekter, der gør motivet endnu mere imponerende. Denne idé til fremstilling af krympefilm handler om fjermotiver, der blev brugt til øreringe og en halskæde.

Previous Post
Jump reb -øvelser – fordele, variationer og træningsplan et overblik!
Next Post
Hvilke originale julegaver kan du trylle frem med børn?