15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

9 gør-det-selv ansigtsmasker til tør hud

Gør-det-selv ansigtsmasker-mod-tør-hud-hjemmemedicin

Ekstremt tør ansigtshud kan være frustrerende og smertefuld. Hvis du er følsom over for forskellige hudplejeprodukter på samme tid, så er det svært at løse problemet. Besøg i en salon til en ansigtsbehandling kan berolige huden, men det er ofte dyrt og tidskrævende. Heldigvis er der et stort udvalg at vælge imellem Gør-det-selv ansigtsmasker, hvormed du kan berolige og nære ekstremt tør hud. Vi har samlet 8 af de bedste opskrifter, der er lette at lave derhjemme til dig.

Gør-det-selv ansigtsmasker med avocado og honning

Gør-det-selv ansigtsmasker-mod-tør-hud-avocado-honning

Honning er et glimrende hjemmemedicin mod tør hud, fordi den nærer huden og hjælper med at reducere rynker. Men hvis du har røde årer i ansigtet, bør du undgå ansigtsmasker, der indeholder honning, da det kan forværre din tilstand.

Avocado er et andet godt middel til tør ansigtshud. Avocado indeholder en række forskellige mineraler og antioxidanter, der hjælper med at nære huden.

Bland en halv avocado med 1/4 kop honning, indtil den bliver cremet. Vask ansigtet med et mildt rengøringsmiddel og påfør denne blanding direkte på ansigtet med dine hænder. Lad masken sidde i mindst 10 til 20 minutter, og vask derefter af med varmt vand. Påfør fugtighedscreme.

Avocado og mandelolie maske

Gør-det-selv ansigtsmasker mod tør-hud-aloe-mandelolie

For en hurtig og nem avocado ansigtsmaske, purér bare en avocado og tilsæt et par dråber mandelolie. Påfør denne blanding på ansigtet og lad den sidde så længe som muligt, og skyl derefter med koldt vand.

Lav selv en ansigtsmaske med kvark – 11 gode opskrifter

Lav selv ansigtsmasker mod bumser – 5 hurtige opskrifter

Lav et ansigt, der skræller dig selv – 6 enkle opskrifter

Yoghurt- og honningmaske

Gør-det-selv ansigtsmasker mod-tør-hud-honning-yoghurt

Bland en halv kop almindelig yoghurt med 1 spsk honning. Så snart disse to er kombineret, moses 1/4 af en moden banan og tilsættes. Påfør den tykke pasta på ansigt og hals. Lad virke i 10 minutter, vask derefter af med koldt vand.

Gør-det-selv ansigtsmasker med æg

Æg olie maske

ansigtsmasker-gør-det-selv-mod-tør-hud-æggeblomme-vegetabilsk olie

Kombiner en æggeblomme med 1 spsk varm vegetabilsk olie. I en anden skål blandes 1/2 tsk vand med 1/2 tsk citronsaft. Tilsæt langsomt denne blanding til æggeblommen og vegetabilsk olieblanding. Påfør 3 lag på ansigt og hals med en ren makeupbørste, lad tørre efter hvert lag. Lad masken sidde i 10 til 15 minutter, skyl derefter af med varmt vand efterfulgt af et koldt vand. Brug denne maske to gange om ugen i fire til seks uger.

Æg og honning ansigtsmaske til tør hud

Ansigtsmaske mod-tør-hud-æg-honning

Læg hviderne af et æg i en lille skål og rør, indtil det begynder at tykne lidt. Tilsæt 1 tsk honning og 1 tsk solsikkeolie og bland godt. Påfør blandingen på ansigtet og lad den sidde i 15 minutter. Skyl med varmt vand.

Banan yoghurt maske

Ansigtsmasker-gør-det-selv-mod-tør-hud-opskrift-yoghurt-banan

Kom 2 bananer, 1 spsk honning og 1/2 kop yoghurt i en blender. Bland ingredienserne, indtil du har en cremet masse. Påfør på ansigtet, lad det sidde i 20 minutter eller indtil det tørrer. Skyl med varmt vand.

Agurk og aloe vera maske

Gør-det-selv ansigtsmasker mod tør-hud-aloe-agurk

Skræl agurken og fjern kernerne. Skær agurken i små stykker og kom den i en foodprocessor med 2 spsk aloe vera. Bland indtil blandingen bliver en glat pasta. Påfør ansigtet og lad det virke i 30 minutter. Vask masken af ​​med koldt vand.

Smør mango æggeblomme maske

ansigtsmasker-gør-det-selv-mod-tør-hud-mango

Fjern skindet fra en mango og skær det i små stykker. Kom mangostykkerne, 1 spsk usaltet smør, 1 æggeblomme, 1/2 tsk kamilleolie og 1/2 tsk abrikosolie i en blender og bland, indtil der dannes en glat pasta. Lad blandingen blive på ansigtet i 10 til 15 minutter.

Lermaske

ansigtsmasker-gør-det-selv-mod-tør-hud-hvid-ler-kaolin

Kom 2 spsk hvid lerkaolin, 1 spsk majsmel, 1 spsk hvedekimolie og 1 spsk abrikosolie i en lille skål. Bland alle ingredienserne sammen med nok vand, indtil der er opnået et cremet stof. Påfør blandingen på ansigtet og lad den sidde i 15 til 20 minutter. Skyl derefter af med varmt vand. Vask ansigtet med koldt vand for at stoppe virkningerne. Påfør en fugtighedscreme for at forsegle fugt i huden.

ansigtsmasker-at-gøre-selv-agurk-idé-selvfølgelig-produkter

ansigtsmasker-gør-det-selv-rengøring-hud-sundhed-natur

gør-det-selv-ansigtsmasker-skønhed-hudpleje-blomstrer-damer

gør-det-selv-ansigtsmasker-tør-hudpleje-tips-kiwi

gør-det-selv ansigtsmasker creme-updo-skønhed

Previous Post
Spis bevidst under COVID-19-pandemien
Next Post
HIIT træningsplan – fordele og gode træningsplaner til hjemmet på et øjeblik!