15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Disse 8 opskrifter af gurkemeje er gode til din hud og dit hår!

gurkemeje maske opskrift smukt hud hår antibakteriel anti aging hudblegemiddel

Gurkemeje fra ingefærfamilien har ikke kun været et populært sundt og aromatisk krydderi i lang tid. Takket være dens unikke aktive ingredienser bruges det som et naturligt middel til strålende hud og hår. Gurkemeje er antibakteriel, antiseptisk og kan bruges på mange måder i ansigtspleje. Det forhindrer acne, lindrer betændelse, reducerer talgproduktionen og forskønner huden mærkbart. Gurkemejen er også et skønhedstip til sundt, tykt og smukt hår. Forskellige hovedbundssygdomme kan behandles forsigtigt med gurkemeje pulver. I det følgende har vi sammensat forskellige opskrifter til gurkemeje maske til hud og hår, som du kan forkæle din ansigtshud og hår med.

Gurkemeje maske til ansigt – Beroligende gurkemeje maske mod acne

beroligende gurkemeje maske mod acne yoghurt honning kikært mel

De sundhedsmæssige fordele ved at bruge gurkemeje er rigtig mange. Krydderipulveret er et antiinflammatorisk og antimikrobielt middel. På grund af deres antimikrobielle egenskaber anbefales manukahonning og kokosolie også som ingredienser til en naturlig ansigtsmaske til en sund og ren teint. Mælkesyren i græsk yoghurt og kikærtemelet er naturlige skrælmidler, der frigør ansigtets hud fra døde hudceller. For det bedste resultat skal du bruge denne maske en gang om måneden i 3 eller 4 dage i træk.

beroligende gurkemeje maske bums ansigt plettet hud kikærtemel kokosolie manuka honning

Ingredienser:

1 spsk malet gurkemeje

3 teskefulde græsk yoghurt

1 tsk kikærtemel

1 spsk kokosolie

1 tsk rå manukahonning

2 dråber æterisk olie af gurkemeje

Bland alle ingredienserne sammen i en lille glasskål. Brug en ren børste eller bagsiden af ​​en ske til at påføre et tyndt lag gurkemeje maske på dit ansigt. Lad masken tørre i 10-15 minutter, og skyl den derefter af med varmt vand.

Hjemmelavet gurkemejemaske mod bumser

gurkemeje maske ansigt hjemmelavede naturlige ingredienser bums bumser hamp olie havregryn

Kombinationen af ​​gurkemeje, havreflager, honning og hampolie har også en positiv effekt på hudfarven på plettet hud. Honningen besidder kraftfulde antibakterielle, antioxidante og antiseptiske egenskaber, som alle hjælper med at slippe af med den irriterende acne. Det fremskynder også sårheling. Havregryn renser grundigt og fugter huden. Hampolie optages let i huden og fremskynder hudregenerering. Takket være dets antiinflammatoriske egenskaber har det en positiv effekt på acne, eksem, tør hud og arheling. Til bumsens ansigtsmaske skal du bruge følgende ingredienser:

2 dele havreflager, fintmalet

1 del honning

1 del hampolie

1 tsk gurkemeje

Bland alle ingredienserne og påfør det rene ansigt ved hjælp af cirkulære bevægelser.

Gurkemeje anti-rynke maske

gurkemeje avocado maske græsk yoghurt anti aging hudbalsam

Gurkemeje er også kendt for sine anti -aging egenskaber. C -vitaminet hjælper med at opbygge kollagen og strammer huden. Det er en anden grund til, at du skal indarbejde dette naturlige produkt i din hudplejerutine. Ud over de fugtgivende egenskaber ved gurkemeje, vil din hud drage fordel af de sunde fedtsyrer i avocado og vitamin E..

1 tsk græsk yoghurt

1 spsk avocado, udstenet

¼ tsk gurkemeje pulver

gurkemeje maske rynke opskrift avocado græsk yoghurt opstrammende vitamin e

Mos avocadomassen med en gaffel og tilsæt yoghurten. Rør derefter gurkemejepulveret i. Påfør gurkemeje anti-rynke maske på dit ansigt og din hals og lad den sidde i 5-10 minutter. Skyl derefter dit ansigt og dup tør med et håndklæde. Afslut det beroligende skønhedsregime med en ansigtscreme.

Gurkemeje maske mod mørke pletter og ar

gurkemeje maske opskrift simpelthen citronsaft honning fjerne pigmentpletter

Gurkemeje kan reducere forekomsten af ​​alderspletter og ardannelse. Hvis du bruger denne maske to gange om ugen, vil du se de ændringer, du ønsker inden for et par uger. Her er de tre ingredienser, du skal bruge:

1 tsk gurkemeje

1 tsk citronsaft

2 tsk honning

gurkemeje maske pigmentpletter ar ar honning citronsaft

Bland alle ingredienserne sammen i en lille skål. Påfør den hjemmelavede maske mod pigmentpletter i ansigtet og lad den sidde i 10-15 minutter. Skyl med varmt vand.

Hjemmelavet gurkemejemaske uden honning

gurkemeje maske uden honning kanel grønt ler porrensende glans

Dernæst vil vi gerne tilbyde dig en opskrift på gurkemeje, der er tilberedt uden honning, men indeholder andre sunde, naturlige ingredienser. Det grønne ler fjerner urenheder fra porerne, strammer huden og minimerer betændelse. Kanelen glatter huden og giver den en naturlig glans uden at gøre den fedtet. Rosenvandet sikrer en sund glans og blødhed i huden.

4 spsk grønt ler

1/2 tsk kanel

1/2 tsk gurkemeje

6 spsk vand

Stænk af rosenvand

gurkemejemaske uden honning rosenvand grønt lerkanel

Bland alle ingredienserne i en lille glasskål. Påfør gurkemejemasken på dit ansigt i et jævnt lag og lad det tørre i 2-3 minutter. Fjern derefter helbredelsesmasken med en varm klud. Hvis gurkemejen pletter lidt, kan du fjerne den gullige film med en blanding af vand og æblecidereddike eller ansigtstoner. Påfør derefter et olieserum eller en fugtgivende lotion på ansigtets hud.

Lys huden med gurkemeje maske – gurkemeje rismel maske

gurkemeje rismel maske ansigtsrensning lakridsrod citron

Vores næste forslag er en hudrensende maske med gurkemeje og rismel. Lys hud er tilbøjelig til hyperpigmentering. Men bortset fra hudtypen er der forskellige årsager, såsom overproduktion af melanin, som kan føre til ændringer i hudfarve i ansigtet, armhuler, knæ, albuer osv. Der er en række naturlige hudlighedsmidler derude, og nogle af dem er inkluderet i opskriften herunder. Citronsaft er for eksempel et yderst effektivt “hudblegemiddel”. Phytonutrient indeholdt i gurkemeje, curcumin, blokerer dannelsen af ​​frie radikaler og produktionen af ​​melanin. Rismel forbedrer hudens elasticitet, bremser hudens ældningsproces, hæmmer produktionen af ​​melanin og stimulerer produktionen af ​​kollagen. Rismel har været brugt som en sund hudblegner i Asien i århundreder. Takket være lakridspulveret ryddes de tilstoppede porer.

med gurkemeje maske lysne hud rismel lakridsrod citron

Ingredienser:

1 tsk gurkemeje

1 spsk rismel

3 kapsler lakridsrodspulver

Saft af en halv citron

Bland alle ingredienserne sammen og påfør masken på dit ansigt. Skyl med varmt vand efter 15 minutter.

Gurkemeje maske til hår

lav gurkemeje dig selv hudpleje hår sundhedsmæssige fordele kollagenproduktion mod skæl

Fordelene ved gurkemeje krydderi er også forskellige til hudpleje. Ved at bruge gurkemejepulver kan du bekæmpe hårtab og fremme hårvækst. Som en antioxidant og antiinflammatorisk middel kan gurkemeje også modvirke skæl.

Gurkemeje maske mod hårtab

Ingredienser:

4-5 spsk gurkemeje pulver

Råmælk

honning

Alle ingredienser blandes i en tyk væske og masseres forsigtigt ind i hovedbunden. Lad masken sidde i en halv time og skyl med shampoo som normalt.

Gurkemejemaske opskrift på skæl

gurkemeje maske til hår olivenolie mod pleje af hårtab

For at bruge gurkemeje som en naturlig skælbalsam, mos en hel gurkemejerod og tilsæt olivenolie, indtil den bliver en glat pasta. Spred det på hovedbunden, lad det sidde i 30 minutter og vask det derefter af med en mild urteshampoo.

Previous Post
Jogging i stedet for fitness? Fordelene ved at løbe på et øjeblik
Next Post
Hængende fotos: Masser af kreative ideer til, hvordan man designer en billedvæg!