15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Maderoterapi er så effektiv mod cellulite! Fordelene på et øjeblik

Der er flere forskellige metoder til rådighed i dag til behandling af cellulite problemer. En af disse behandlingsmetoder, der nyder stigende popularitet, er den sydamerikanske Maderotherapy, også kendt som træterapi. De berørte områder behandles direkte med specialfremstillede træinstrumenter for at fjerne cellulite og fedtaflejringer i forskellige dele af kroppen. Hvad er Maderoterapi, og hvordan virker det mod grimme buler og appelsinskal? Vi fortæller dig alt, hvad du bør vide om denne behandling.

Maderoterapi – hvad er det?

maderoterapi hvor ofte anti-cellulite massage med træudstyr

Denne massageteknik kommer fra Colombia og er kendetegnet ved, at den er 100% naturlig og fri for kontraindikationer. Maderoterapi er en form for dybvævsmassage, der stimulerer lymfesystemet, eliminerer toksiner, fremskynder stofskiftet og strammer huden. Trykniveauet justeres afhængigt af kropsområdet og typen af ​​cellulite. Værktøjerne er lavet af bøgetræ og anatomisk formet, så de passer perfekt til kroppen.

Maderoterapi – effekter og fordele

Bekæmp cellulite for faste lår og smuk hud

Maderoterapi virker bedst på fedt og cellulite i områder som mave, lår og hofter. Behandlingen er velegnet til forskellige sværhedsgrader af cellulite – fra den frygtede appelsinskal til edematøs cellulite. Men du kan også bruge det i ansigtet. De forskellige træredskaber er specielt udviklet til skånsom behandling af forskellige ansigts- og nakkeproblemer.

maderoterapi til ansigtet stimulerer produktionen af ​​kollagen

Fordelene ved Maderotherapy:

  • 100% naturlig og ikke-invasiv
  • har ingen kontraindikationer og er egnet til alle voksne (må ikke bruges til gravide eller ammende mødre)
  • resultaterne er hurtige og synlige
  • understøtter kroppens naturlige afgiftningsprocesser og fjerner toksiner
  • bekæmper væskeophobning, forbedrer blodcirkulationen og lymfedrænage
  • nedbryder cellulite og forskønner dermed teint
  • reducerer taljeomkredsen og virker direkte på fedtaflejringer på mave, hofter og lår
  • strammer ansigtets hud og fremmer produktionen af ​​elastin og kollagen
  • definerer ben og arme og toner balder og lår

Maderoterapienheder

træruller til maderoterapi med riller

Maderoterapi udføres normalt med over 10 forskellige træudstyr. Hver af dem har en specifik funktion for den respektive del af kroppen. Her er nogle af dem:

Cob Roller (Corn Cob): Denne trærulle har en rullende funktion og muliggør en dybere indtrængning i hudvævet. Det aktiverer kredsløb og lymfatisk dræning, stimulerer det perifere nervesystem og letter eliminering af adipocytter (lymfocytter).

maderoterapinstrument til dræning af lymfesystemet

Trærulle til dræning: Denne praktiske træindretning har et rullende hoved med riller og bruges til effektiv dræning af kropsvæsker.

– Tidligere / formbræt: Dette træelement bruges som et af de sidste trin i Madero -massagen og har en skraberfunktion. Det stammer fedtet fra adipocytterne og modellerer figuren.

maderoterapi sund for kredsløbssystemet og lymfedrænage

Svensk kop (vakuum): Takket være sin sugeeffekt reducerer denne enhed lokaliseret fedt og former forskellige dele af kroppen, såsom talje og mave. Vakuumet trækker fedtet løsnet fra bindevævet ind på overfladen.

maderoterapi på lår svensk kop

Træterapimassagen er næsten altid opdelt i tre faser. Sessionen begynder med en massage ved hjælp af særlige æteriske olier, der forbereder huden. En lymfemassage udføres derefter for at stimulere stofskiftet. I den tredje fase udføres en specifik massage med en trærulle, som aktiverer cirkulations- og lymfesystemet. Afhængigt af patientens hud og fedtvæv bruges andre rillede ruller med mere eller mindre intens tryk. Med formbrættet drænes væsker og fedt, der er ophobet i kroppen, til det nærmeste knudeområde. Det opløste fedt er derefter lokaliseret og behandlet med den svenske kop.

Maderoterapipriser

Maderoterapipriser og hvor ofte skal det udføres

Priserne varierer afhængigt af sessionens varighed og kroppens område. Anticellulitterapien varer normalt mellem 40 og 60 minutter og koster omkring 65 til 80 euro pr. Session. Da flere sessioner altid er nødvendige for anticellulitterapi (mindst 10), tilbydes Maderoterapi normalt også i abonnementer på 10. Afhængigt af din cellulite -vurdering har du muligvis brug for en serie på 10 til 15 behandlingssessioner for at få de bedste resultater. Behandlingerne udføres 2-3 gange om ugen, og resultaterne vil være synlige fra den tredje session. Find en erfaren lokal terapeut til at teste terapien selv.

For at tabe sig er det vigtigt at kombinere behandlingen med motion og en sund kost.

Flere træterapier kan hjælpe med alle aspekter af dit helbred. Kan du tabe dig med Maderotherapy? Bortset fra effektivt at bekæmpe cellulite kan Maderoterapi også øge fedtforbrænding og stofskifte. Når dit stofskifte fungerer hurtigere, bruges der mere energi i form af kalorier, og kropsfedt nedbrydes. Dette kan hjælpe dig med at tabe dig eller forhindre vægtforøgelse. Hvis du ønsker at få de bedste resultater fra træmassage, skal du sørge for at kombinere behandlingen med træning og en sund kost. Ellers bliver du skuffet over resultaterne.

Previous Post
Udendørs loungemøbler – Sådan konverteres det udvendige område til en stue
Next Post
Trendsport 2020: trail løb, fitness træning og rulleskøjter er alle raseri lige nu!