15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Slugging hudpleje: hvad er der bag den nye skønhedstrend?

Smuk, sund og strålende hud – hvem vil ikke det? Men dette er ikke en let opgave, især i de kolde vintermåneder – de lave temperaturer og den stærke vind gør huden bleg og tør, og det er derfor vigtigt at tilpasse vores plejerutine i overensstemmelse hermed. Hvis du er en skønhedselsker som os, ved du, hvor skør du kan blive, når en ny skønhedstrend eller et produkt bliver populært. Vi er nødt til at prøve dem lige nu, ikke? Koreansk ansigtspleje har allerede vist sig at være super effektiv, og for eksempel er ansigts toner nu blevet en integreret del af mange menneskers daglige rutine. Men har du hørt om slugging hudpleje? Dette er en anden koreansk trend, der blev kendt via TikTok sociale platform og har været det talende punkt i skønhedsverdenen i et par uger nu. I stedet for at bruge endnu dyrere cremer og masker, bør slugging være et rigtigt mirakelvåben mod tør hud om vinteren. I det følgende afslører vi præcis, hvad der ligger bag, og hvordan det fungerer!

Ansigtspleje Vinterhjælpemidler Hvad er Slugging Skin Care

Især i kategorien hudpleje støder vi på nye produkter og utallige tips og tricks, der skal få vores hud til at skinne på kortest mulig tid. Når det kommer til de nyeste trends, er TikTok blevet den nyeste inspirationskilde i cirka et år. Dit ansigt ser super tørt og intetsigende ud, uanset hvad du gør, og hvor mange penge du investerer i din skønhedsrutine? Så kan den koreanske trend med slugging være løsningen på alle dine problemer! Flere og flere påvirkere og berømtheder deler allerede deres positive oplevelsesrapporter og er fast overbeviste om effekten af ​​skønhedstrenden.

Hvad er slugging?

Tips til ansigtspleje til hudpleje med tør hud

Udtrykket slugging stammer fra det engelske ord “slug”, som betyder snegl på tysk. Men bare rolig – du behøver ikke snegleslim til dette tip. Slugging hudpleje bruger kun et produkt, som du sandsynligvis allerede har derhjemme, og det er vaselin. Når du er færdig med din sædvanlige aftenrutine, er det kun tilbage at påføre et tykt lag vaselin og gå direkte i seng. For at undgå mulige pletter på puden anbefaler vi at lægge et håndklæde på den.

Slugging Skin Care Fordele Vedligeholdelse af tør hud om vinteren

Hvis du lider af meget tør hud om vinteren, kan du drage fordel af slugging hudpleje. Ideen bag dette er at skabe en barriere, der låser fugtigheden fast. Dette sikrer igen, at de anvendte produkter fungerer bedre og længere, og din hud skal se meget friskere og skinnende ud om morgenen. Hvor ofte du vil bruge slugging er op til dig, men eksperter siger, at en eller to gange om ugen er mere end nok.

hvad er slugging vaseline til huden

Vaseline er først og fremmest værdsat i skønhedsverdenen for sine okklusive egenskaber. Eller for at sige det mere enkelt – det danner en slags beskyttende pels på den allerede rensede hud, hvilket betyder, at ingredienserne i produkterne absorberes bedre, og huden forbliver beskyttet mod ydre påvirkninger som vind, kulde og tør opvarmet luft. Forskning har vist, at vaselin kan styrke hudbarrieren inden for få minutter, og på grund af sin fedtede struktur klistrer den godt natten over. Dog skal hudpleje sluges i moderate mængder, især hvis du har brugt kemiske peelinger eller produkter, der indeholder retinol på huden. Det kan øge penetrationen af ​​de syrer, det indeholder, hvilket potentielt kan forårsage irritation og rødme. Du bør også sørge for, at dit ansigt er ordentligt rent. Ellers vil alle bakterier og snavs blive fanget, når du har påført vaselin, hvilket kan føre til acneudbrud eller eksem.

Hvem passer hudpleje til??

Vedligeholdelse af huden om vinteren Hjemmemedicin Slugging hudpleje hvad er det

Slugging hudpleje er især nyttigt for kvinder, der har tør eller blandet hud, der ofte føles træt og intetsigende. Men selvom du har normal hud, kan du stadig få dit ansigt til at skinne ved blot at behandle områder, der har brug for lidt fugtboost. Men hvis du er acne-tilbøjelig, plettet eller har fedtet hud, bør du desværre holde dig væk fra slugging. Som allerede nævnt kan vaselin fælde bakterier under fedtlaget ud over fugt, og i dette tilfælde ville okklusionseffekten være ret kontraproduktiv. Dette vil kun gøre det sværere for de allerede betændte og tilstoppede porer, som vi ikke ønsker. Mange kvinder undgår vaselin, fordi de tror, ​​det kan tilstoppe porer i huden. Dette er imidlertid helt forkert, fordi salverne hverken indeholder olier eller ceramider og derfor er ikke-komedogene.

hvad er slugging hudpleje tør hudpleje i vinterhjælpemidler

Previous Post
Udendørs loungemøbler – Sådan konverteres det udvendige område til en stue
Next Post
Trendsport 2020: trail løb, fitness træning og rulleskøjter er alle raseri lige nu!