15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Aktuelle modetrends – damesko til vintersæsonen 2013/2014

nuværende modetrends damesko vinter typer afsnit

Hvis du endnu ikke har købt nye efterårs- og vinterstøvler i denne sæson eller venter på billige tilbud i skobutikker for at gøre det, så kan du i det mindste finde ud af her hos os, hvad de har på i denne modesæson, og hvad modellerne er, at du absolut skal have i din garderobe. I dag vil vi vise dig de sidste seks modeller med koldt vejr. det Damesko til vintersæsonen 2013/2014 er moderigtigt og trendy. Selvfølgelig kan du altid tilføje noget, men det er de vigtigste modeller af sko, du har brug for til enhver lejlighed om vinteren. Og her er de:

Damesko til vintersæsonen 2013/2014

Høje støvler

lårlange damesko til vintersæsonen sort hæl roberto cavalli

Det er umuligt ikke at starte med denne model af støvler, fordi de er de varmeste og mest elegante støvler til vinteren. Hver kvinde har brug for mindst et par støvler som dette, men det er bedre at have to par – et på en flad sål og et med høje hæle. Du kan bære dem med jeans, leggings, med en nederdel eller en kjole. Husk, at hvis du køber en model, der er for smal, vil du ikke kunne matche dine jeans med disse støvler, der er modeller, der ser godt ud med høje gamacher (knestrømper), som er lidt utraditionelle Look. De fleste støvler er knælange, men de højere modeller (op til midten af ​​låret) forbliver også opdaterede..

støvler

modetrends damesko til vintersæsonen vinter hvid hælpels

Støvler er meget trendy denne sæson og er utvivlsomt et must-have i dit skoskab. Ofte er de en bedre mulighed end høje støvler, fordi de kan bruges med tykke bukser, eller de kan kombineres perfekt med en nederdel eller kjole. Modellerne er meget forskellige – flade, normalt høje til anklen, lavet af læder, nubuck, ruskind osv..

Militære støvler

militær-støvler-trend-mode-vinter-2013-kvinder

Hvis du er i humør til romantik, hvis du kan lide sport, punk eller hippiestil, kan du vælge et par støvler inspireret af den militære bølge, og dette vil være den rigtige beslutning for dig. Disse støvler har en grov slidbane, hvilket gør dem til det perfekte valg til glatte veje.

Aftensko

damesko vinteraftensko ankelstøvler sorte sten

Du skal bruge mindst et par stilfulde sko, selvom det er for koldt udenfor. Festtiden i denne sæson er lige begyndt, og du skal have noget elegant. Vores tip: Bedre at vælge en lukket model med høje hæle, så du kan føle dig godt tilpas, selv når du danser.

Varme damesko til vintersæsonen

vandrestøvler

vandresko vinter brun komfortable trends mode

Det er bedre at have et par af dem, fordi de er det manglende led i mange moderne kvinders garderober. Selvom du er skiløber, kan du stadig tage på en lang vandretur i bjergene eller gå en tur i naturen i snevejr, så har du bare brug for behagelige vandresko.

Gummi regn støvler

modetrends damesko til vintersæsonen gummiregnstøvler blå

Med regnstøvlerne vil du kunne gå sikkert gennem enhver vandpyt og stadig forblive moderne og stilfuld, selvom vejret ikke er det bedste. Men glem ikke, gummistøvler må ikke bruges i meget koldt vejr, fordi de ikke er varme nok, og det er let at blive forkølet. Så vær forsigtig! Men du har et så stort udvalg, vi er sikre på, at du ved præcis, hvilke støvler du har brug for i koldt vejr!

modetrends damesko vinter hvid høj hæl knæhøj

Previous Post
Glas tagsten som et effektivt tagsystem, der genererer elektricitet
Next Post
Konvertering af en blomsterpotte til et sidebord til haven – DIY konstruktion idé