15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Børnemode til sommeren 2018 – 40 trendy outfits til drenge og piger

børnemode til sommeren 2018 kjoler ruesche blå pink

De varme solstråler får hele familien til at drømme om den kommende sommer. Især børn er meget aktive i denne sæson og kan lide at være udendørs – uanset om de er på tur med deres forældre eller en tur med venner – de små vil altid gerne gøre noget nyt. Kvaliteten af ​​skoene og tøjet spiller en stor rolle for at sikre, at du føler dig godt tilpas. Bløde, åndbare stoffer og et behageligt snit, der tillader bevægelsesfrihed, er derfor et absolut must. Hvad angår udseende, er børnemode til sommeren 2018 afhængig af charmen ved mange udskrifter-blomstermønstre pynter på kjolerne, safari-inspirerede cargo bukser og chinoshorts i khaki og T-shirts med print giver optimal komfort, når du spiller, jumpsuits med maritime motiver og trøjer Sømandstriber bringer designet til Middelhavet. Vi giver dig et overblik over de nyeste kollektioner fra mange designere og ser nærmere på modetrends.

Børnemode for 2018 – pastelfarver og behagelige snit præger Fendi -kollektionen

børnemode til sommer 2018 pink kjole fendi

Luftige kjoler i bløde pastelfarver er fokus for den nye Fendi -kollektion til sommersæsonen. Den lyserøde kjole på billedet ovenfor er sød som slik med flæseærmer, en bred nederdel og en høj talje med et skjult elastikbånd. Det rigtige tilbehør bør naturligvis ikke mangle – snapbacks oplever også et comeback på kvinders måde, de er ekstremt praktiske for småbørn og kan fungere som solhat. De hvide sneakers bringer variation til outfittet.

børnemode til sommeren 2018 kjole himmelblå pastelrosa bomberjakke

Mange bryllupper finder sted, især om sommeren – børnene skal selvfølgelig være klædt passende på til den festlige lejlighed. Fendi tilbyder også en smuk kjole. Den himmelblå pastelfarve skaber sammen med de lyserøde bånd en spændende farvekontrast. Den voluminøse nederdel giver bevægelsesfrihed. Modehuset præsenterede også en jakkesæt med knælange bukser og en poloshirt til drengene.

børnemode til sommer 2018 fendi kollektion drenge

At lege i haven eller i parken er meget sjovt, især om sommeren! Det lette bomuldsstof sikrer komfort. Kombinationen mellem en bluse med sømandstriber og shortsene i en stærk orange farve er i øjeblikket på mode. Fra nu af står intet i vejen for en tur til havet!

børnemode sommer 2018 fendi bluse maedchen ruesche knilanger hvid nederdel

Sæt der er velegnede til daglig brug til de fede aftener udendørs – en bluse med Fendi -inskription og jeans til ham, en bluse med skjortekrave og flæser og en hvid knælang nederdel til hende. I øvrigt gør rødt et comeback til sommer.

Børnemode til sommeren 2018 – vintage kjoler fra Pero bringer et strejf af fortiden

børnemode sommer 2018 blomstermønster blonder

Det eksklusive modemærke Pero udviklede en Indien-inspireret kollektion til den lille prinsesse. Hver model er resultatet af det tætte samarbejde mellem designerne og produktionsafdelingen – fra stofforarbejdning, gennem farverne til de håndlavede blondedetaljer – tøjet blev fremstillet i henhold til traditionelle indiske fremstillingsteknikker. Vintage -kjolerne er rigt dekoreret med åbent blonder. Udførligt broderi med farverige blomstermønstre sætter accenter og den dekorative flæset taljesøm med rhinsten understreger subtilt taljen. Tylskørterne giver den rigtige volumen.

børnemode sommer 2018 sommerkjoler piger hårtilbehør

Kjolerne ser ikke kun smukke ud, designerne lover også et behageligt snit. Den lille prinsesse kan bære sin drømmekjole til et bryllup, nadver eller fødselsdagsfest. Hårtilbehøret skal selvfølgelig ikke mangle – hårklippet med stofblomst fremkalder et legende strejf i håret, hårbåndet raffineret med perler er et perfekt tilbehør til en bryllupsfest.

børnemode sommer 2018 pink kjole rhinestones bælte

Sommerens trendfarver er lyserøde, hvide og røde. Ternede mønstre betragtes som tidløse på en bestemt måde – store mønstre sætter også tonen i sommer. I øvrigt kan trykte blomstermotiver let kombineres med hinanden i henhold til den seneste mix og match -trend.

børnemode sommer 2018 kjoler vintage piger

Om sommeren fokuserer designerne fortsat på den store trend med puffærmer. De voluminøse ærmer lavet af skinnende stoffer som silke giver kjolen et elegant look. De søde toppe kombineres med nederdele med flæser. Den lille prinsesse kan også bære klassiske ballerinasko eller stroppede sandaler i en neutral farve.

børnemode sommer 2018 plaid bluse blomster ærmer

Legende kjoler i hvidt som højdepunkter i Dior -kollektionen

børnemode til sommeren 2018 hvid kjole ruesche ærmer

Klassisk elegance med et moderne touch – sådan kan den nye sommersamling til børn fra modemærket Dior beskrives. Kollektionens højdepunkt er den hvide kjole af guldfarvet jacquard med et prikmønster vist ovenfor. Et absolut must-have for enhver lille trendsætter!

børnemode sommer 2018 hvide skjorte chinos

Pigerige detaljer som flunces og sløjfer kroner også resten af ​​kjolerne fra kollektionen. Kjolerne er lavet af nisselignende lyse stoffer og inspirerer med luftige snit – takket være det enkle look kan de bruges ikke kun ved festlige lejligheder, men også i hverdagen.

børnemode sommer 2018 kjole blomstermønster solhat

Den charmerende bomuldskjole sammen med en solhat afrunder det perfekte sommeroutfit til enhver lille pige. De subtile mønstre af shamrocks i guld betragtes som varemærket for modehuset Dior – og bør ikke mangle i børns kollektion.

børnemode til sommeren 2018 lyse gule kjoler outfit piger

De to sidste ensembler i Champagne er dekoreret med tyl flæser på ærmerne. De flounced kjoler oplever også et comeback inden for kvinders mode – i 2018 var de en uundværlig del af catwalks. De talentfulde designere hos Dior har genfortolket denne trend.

Etniske mønstre gør et comeback i Where is Marlo -kollektionen

børnemode sommer 2018 nederdel top geometriske figurer

Etniske mønstre og stammeprint oplever helt sikkert et comeback – modemærket “Where is Marlo” med base i Schweiz præsenterede deres fortolkning af det etniske look. Kollektionen til drenge og piger i børnehave og skolealder er stærkt inspireret af designere i fjerne lande. De etniske udskrifter kombineres dygtigt i all-over look i neutrale farver.

børnemode sommer 2018 afrikansk mønster t-shirt

Virksomheden blev grundlagt i 2015 af Anne-Sophie Bitz og har siden haft en stigende popularitet. Modehuset har udelukkende specialiseret sig i børnetøj. Etikettens varemærke er udskrifterne, der forvandler selv den simple T-shirt til et statement-tøj.

børnemode sommer 2018 sommer farver pastel piger drenge

Ud over etniske motiver pynter T -shirts også på mønstre inspireret af naturen – udseendet afsluttes med sandaler som fodtøj. Modemærket tilbyder også flere basics i neutrale farver, der kan kombineres med hinanden – jerseykjoler og overalls lover maksimal komfort.

Børnemode til sommeren 2018 – farvetendenser præsenteret af Barn of Monkeys

børnemode sommer 2018 strandmode teenagere

Denne sommer bliver garanteret farverig – udover de fire sæsonbestemte farveklassikere har gul, orange, turkisgrøn og pink etableret sig som trendfarver for 2018 -sæsonen. De talentfulde designere af modemærket Barn of Monkeys præsenterede deres mangfoldige fortolkninger af sommerfarver i brandets seneste kollektion.

børnemode sommer 2018 grafisk mønster sennep farve sweater orange nederdel

Den gule farve er traditionelt slidt med sort, grå eller khaki – men i år er blanding og match farvekombinationer med orange og smaragdgrøn trendy. Kollektionen er inspireret af Sydamerikas æstetik. Turkisblå sammen med pink danner et attraktivt ensemble. I kombination med grå er der spændende kontraster. Matchende udskrifter tilføjer prikken over i’et til outfittet.

børnemode sommer 2018 kjole gul smaragdgrøn pige

Band of Monkeys er et portugisisk modehus, der fremstiller børnetøj i høj kvalitet til børn i alderen 2 til 16 år. Tøjet er fremstillet af økologisk bomuld, og virksomheden lover, at farverne holder sig friske i lang tid.

Børnemode til sommeren 2018 – naturlige motiver dekorerer børnetøjet fra 4funkyflavours

børnemode sommer 2018 cardigan kjoler piger

Det hollandske modehus 4funkyflavours præsenterede for nylig den nye kollektion for den kommende sæson. Mærkets børnemode til sommeren 2018 er inspireret af naturen – ikke underligt, at naturlige motiver pynter bluser, T -shirts og nederdele. Valget af farver – beige, rød, forskellige nuancer af blå, smaragdgrøn – får os til at drømme om eventyr i eksotiske lande.

børnemode sommer 2018 kjole lommer skjorte krave

Det enkle snit af kjolen vist ovenfor med en polokrave og lommer er krydret af Koi -fisketrykket. Komfort er også højeste prioritet i kollektionen til drenge – en T -shirt og chinos afrunder det perfekte outfit.

børnemode sommer 2018 kjole t-shirt zebra print

Kjolen i blød bomuld har et løst snit, så tøjet ikke er stramt og giver fri bevægelse, når du løber eller klatrer. Sandaler med stropper i læder og en solhat fuldender looket – og de små kan allerede opdage verden.

børnemode sommer 2018 kat print kjole snor

Hudvenlige tekstiler og udskrifter uden allergifremkaldende farvestoffer garanterer, at børnene har det godt hele dagen lang. Sommeren kan komme – 4funkyflavours -teamet tilbyder en lang række produkter til sæsonen, så de små har det rigtige tøj til at bære uanset vejret.

børnemode sommer 2018 skjorte mørkeblå hajmønster

Børnemode til sommeren 2018 – jungle look på Monnalisa

børnemode sommer 2018 kjole safari print solhat monnalisa kollektion

Det italienske mærke Monnalisa er kendt i hele Europa for sit børnetøj – modemærket kombinerer komfort med æstetik i ét design. Den rigtige jakke tilbydes til hvert sommeroutfit – denimjakker bæres med tøjet, mens softshelljakkerne, der er lavet i vindtæt og vandafvisende stof, er velegnede til daglig brug. Solhat beskytter følsom børns hud mod stærke solstråler, fleeceforet hætte beskytter mod vind og regn.

børnemode sommer 2018 bluse pige smykker jungle motiver

Pigerne kan også blive glade – deres sommeroutfits tilbydes med matchende hårtilbehør. Derudover er mærkets bluser dekoreret med rhinestones og pailletter. Farvepaletten grøn, pink og hvid skaber attraktive ensembler.

børnemode sommer 2018 monnalisa samling donald and print skjorte

Mærkets anden kollektion var designet som strandtøj – den hvide og blå farvepalet, det stribede mønster og Donald Duck -printet med en sømandshat fuldender outfittet. Samtidig beskytter den hvide læderjakke mod stærk vind.

børnemode sommer 2018 maritimt mønster jakke striber skjorte

Børn kan i øvrigt også godt lide at gå med jeans om sommeren – frynserne på capribukserne ser legende og piget ud. Den spændende blanding og match, der opstår mellem den stribede bluse og jakken med blomstermotiver, får ensemblet til at se moderne ud.

Børnemode til sommeren 2018 – behagelige snit på Munsterkids

Børnemode sommer 2018 grundmode for strandmode

Cool look i sporty, lyse toner er også populære hos Munsterkids – jumpsuits, T -shirts og bukser lover det højeste komfortniveau. Perfekt til en tur med familien eller til en legedato med venner. Designerne af modemærket blev inspireret af street style i Australien. Modehuset blev grundlagt der af Rich og Samantha Brown i 2005. I begyndelsen var tøjlinjen fokuseret på drenge, nu tilbyder de blandt andet tøj til piger og babytøj. I dag er Munsterkids -samlingerne tilgængelige over hele verden og er særligt populære i Japan og USA for deres udskrifter.

børnemode sommer 2018 t-shirt print monster

børnemode sommer 2018 t -shirt print

børnemode sommer 2018 nederdelstriber

Børnemode sommer 2018 bukser t -shirt børn

Børnemode sommer 2018 behageligt tøj er vigtigt

Previous Post
Moderne spisestuemøbler – møbleringstendenser
Next Post
Sådan laver du smukke sommerfuglvinger som tilbehør til selvfremstillede kostumer