15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oprydning af dit skab – tips og tjekliste til forårsrengøring

Rydder op i garderoben. Forårens rengøring-tøj-sortering-mucking ud

Foråret er her, og det er på tide, at der foretages en grundig rengøring af hele lejligheden. Som om den friske luft og det varme vejr stimulerede os til at komme til nye energier og starte en ny begyndelse. Den årlige forårsrengøring betyder ikke kun at feje, rengøre og vaske alt grundigt, men også at slippe af med forurenede steder – sortere ting, rydde kældre og rydde op i garderober. Oprydning er som et ritual og simpelthen godt for sjælen. Efter den lange vinter er det utrolig sjovt at få plads til de nye forårsartikler, eller?

Uanset om din garderobe er stor eller lille, vil ethvert lagerplads på et tidspunkt nå sine grænser. Ifølge en undersøgelse sidste år Kvinder ejer i gennemsnit 118 beklædningsgenstande eksklusive strømper og undertøj. Ikke desto mindre forekommer det velkendte fænomen igen og igen hver sæson: garderoben fuld, men intet at have på. Trin et til den perfekte garderobe smutter ud! Udnyt forårets rengøring til at fremtrylle en ordnet garderobe med tøj, der er perfekt til sæsonen. I dag deler vi et par tips til kaos, der kan hjælpe dig med at rydde op i dit skab. Spring ind, rod ud!

Rydder op i skabet – trin 1. Mucking ud og sortering

Rydder op i skabet, sorterer-gamle-ting-stablingssystem

Først skal du tømme garderoben helt og sortere alt vintersæsonens tøj, pakke dem og gemme dem i kælderen til den næste vinter. Se også nærmere på den eksisterende forårsgarderobe og ordne alt. Det, du ikke har på, passer ikke eller er slidt, kommer væk. Glem undskyldninger som “Jeg kunne gøre det om 5 år, når jeg først har tabt mig eller taget på igen for at træne”. Gem kun de stykker, du virkelig nyder at bære. Stil dig selv klare spørgsmål, giv dig selv ærlige svar, og tænk ikke over, hvor meget tøjet engang kostede. Det er forbi, og du er simpelthen nødt til at skille dig ud med sådanne egetræer. Selv de foretrukne dele, der er slidte eller bulede, skal f.eks. Gå på et tidspunkt.

Rydde op i garderoben-rengøring-sortering-smide væk-donere-sælge tøj

Når du går gennem dit tøj, skal du dele alt tøjet i tre bunker:

  • Behold – Hvad du stadig kan lide, skal du bære det regelmæssigt og have det godt i det
  • Bortskaf / giv væk – alt det, der slet ikke har været brugt i løbet af de sidste et eller to år, alt det, der ikke længere passer, eller som har været ude af mode i lang tid

Undtagelser: hvad der kun bæres ved bestemte lejligheder, såsom aften- eller cocktailkjoler og jeans, der kun er en størrelse over den nuværende størrelse.

  • Måske / jeg ved det ikke – Du kan gå igennem denne bunke en gang til helt i slutningen. Vær realistisk omkring beslutningen. Hvis du stadig er usikker bagefter, kan du pakke disse dele i en kasse og gemme dem i kælderen for en sikkerheds skyld.

Beslutningshjælpemidler: har jeg virkelig brug for denne nederdel? Kan jeg få skiftet disse bukser forholdsvis let og billigt? Kan jeg udskifte tøjet rettidigt??

Og hvad skal man gøre med bunken “sti”? At give venner, donere til velgørende organisationer, tilføje til tøjkollektioner, sælge på online brugte platforme eller traditionelle loppemarkeder. Eller hvorfor ikke arrangere et byttefest?

Oprydning af skabet – trin 2. Organiser og sæt tingene i orden

Ryddelige garderobeskuffer-organiser-rum-bluser-undertøj

Inden du lægger det resterende tøj tilbage i, skal du tørre alle overflader i skabet godt. Sorter alle varer efter beklædningstype (nederdele, kjoler, toppe, bukser) eller stilarter (forretning, hverdag, gå ud kjoler). Sortering efter farve, for eksempel fra lys til mørk, ser pæn ud, men er lidt upraktisk. Det vigtigste er at have alt lige ved hånden og hurtigt finde det.

Det er også tilrådeligt at hænge tøj på bøjler i stedet for at folde det og stable det i et rum. Strygede varer er meget tydeligere, og jo klarere din garderobe er, jo hurtigere kan du sammensætte dit perfekte outfit om morgenen.

Garderobe-oprydning-op-organisering-hjælpemidler-skuffe-bøjler

Få også nogle organisatoriske hjælpemidler som gennemsigtige opbevaringsbokse, skuffeskillevægge til store skuffer og roterende moduler til blinde vinkler. Planlæg et optimalt organisationssystem i garderoben. En praktisk idé ville være at markere bøjler med farvede bånd eller rum med etiketter.

3. Køb ordentligt og start foråret på mode

garderobe-oprydning-forår-rengøring-nye-designs-blonder-bluse-creme

Hvis du har mere plads i dit skab efter at have hugget ud og flere penge i lommen takket være salget af overflødigt tøj, kan du naturligvis forkæle dig selv med en shoppingtur. Når du handler i en outlet, kan du spare op til 60 procent på varer fra tidligere års samlinger og overproduktion. på Factory-Outlets.org For eksempel finder du en liste over mere end 500 forretninger i Tyskland, Østrig og Schweiz, hvor mode af høj kvalitet tilbydes til reducerede priser. Filteret Områdesøgning hjælper dig med at finde gode tilbud i nærheden af ​​dig.

garderobe-oprydning-forår-garderobe-rose-kongeblå-trendy farver

Sidst men ikke mindst et par tips til bargain -jagt og den perfekte forårsgarderobe:

  • Udskift de mørke med friske forårsfarver som gul, lyseblå, pink og mintgrøn, hvilket får hvert outfit til at se lettere og mere legende ud.
  • Køb alsidige stykker, der kan kombineres på forskellige måder i overgangsperioden i henhold til den lagdelte look -trend. Dette inkluderer perfekt passende toppe i hvid eller beige, oversize blazere, lange cardigans osv..
  • Blondebluser i forskellige farver og variationer er klassiske og elegante og kan perfekt kombineres med bukser eller jeans.
  • Tunikaer og bluser i blomstermønstre og lavet af flydende stoffer smigrer figuren og ser særligt pigelige og afslappede ud.
  • Invester i tidløse klassikere som trenchcoats, bukser og den lille sorte kjole, der vil være med dig år efter år.

garderobe-ryddeligt-forår-garderobe-organisere-lyse-farver

Previous Post
De uhyggelige Halloween -dekorationer til en god fest
Next Post
Moderne hus i den vestlige bugt i Sydafrika