15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Trendy: moderigtigt look til efteråret og vintersæsonen 2019/2020

Selv før de første farvestrålende blade på de golde trætoppe var de klare: Årets efterårs- og vintertrends for 2019/2020. Nu er de endelig her og kommer til butikkerne. De inspirerer med nye farver, usædvanlige stilarter og klassiske stedsegrønne, som er blevet en uundværlig del af modeprogrammet. Den følgende artikel afslører, hvilket look der er særlig trendy i denne sæson.

Moderigtigt look til sæsonen 2019/2020: Et nyt trendmateriale til alle lejligheder: quiltning, quiltning og igen quiltning

Brug moderigtigt look til Hwerbst quiltet jakke

Nu er det tid til at sige “Farvel ned, hej quilt”, for det er det nye trendmateriale, der vil blive brugt næsten overalt i denne sæson. Mange trendsættere kender quiltede jakker fra klassiske jakker, som normalt altid tilføjer et afslappet, elegant look. I efteråret og vinteren 2019/2020 giver materialet ikke kun stilfulde jakker og frakker til at imødegå kulden, men også ægte it-stykker. Sidstnævnte betyder f.eks. Quiltede nederdele og toppe eller bukser. Og det bedste er, at disse smykker kommer til sin ret endnu mere i iøjnefaldende farver som rød og gul.

De typiske stedsegrønne: altid plads til klassikere

Stil trendy outfits til sæson 2019 og 2020 sort kjole

De sædvanlige klassikere, der stadig er slidt på trods af den nye modesæson, omfatter for eksempel den sorte kjole, som kan kombineres godt i efteråret. Uanset om det er med hvide sneakers som kontrast, med en bluse og støvler på kontoret eller med en rullekrave og overknæ til et charmerende go-out-outfit, kan ingen narre den lille sorte fyr så hurtigt.

Tip: Hvis du i øjeblikket leder efter nye produkter, bestsellere eller klassikere, så tag et kig www.liberty-woman.com forbi. Liberty har ikke kun gode styles til hyggelige efterårsdage, men også fashionable jakker, frakker, bluser og de nyeste trendartikler.

Moderigtigt udseende: Det kontrollerede mønster er der stadig og kan bruges på mange måder

Moderigtigt udseende efter vinterbukser med ternede mønstre

Den klassiske plaid er en stedsegrøn med hensyn til mønsterdesign. Sidste år var der allerede et stort udvalg på tværs af modemarkedet. Men 2019/2020 stopper heller ikke, men er stadig tæt på os med stilfulde varianter. Uanset om kjoler, bluser, tørklæder eller bukser, gør tjek hvert stykke til et blikfang. Det behøver ikke altid at være den klassiske tartan i rødt. Fra sort og hvid til brun og beige til grøn og blå er alt muligt, der passer til din egen stil.

Moderigtigt udseende for 2019/2020: lidt volumen tak

Outfits til efterårets skuldre fremhæver kvinde med en skulderbluse og 70'ers bukser

I denne sæson vil tingene blive anderledes, fordi princippet “less is more” tilhører afdelingen for kasserede varer i 2019/2020. Designerne valgte “mere er mere” og giver efterårets og vinterens trends stilfuld XXL volumen. Dette fås i forskellige designs, så alt fra retrospektive puffærmer til kølige laglooks til statement -flounces er inkluderet for at fremhæve skuldre og arme. Kvindelighed er i forgrunden i hvert look. Det er dog vigtigt, at taljen forbliver figurnær, så silhuetten ikke går tabt.

70’erne er tilbage – et højdepunkt for nytårsaften

Moderigtigt look til vinteren 2020 iført pailletkjole til nytårsaften i guld

Sidste år var det 90’erne, der gav os æren af ​​at være på mode. I år går det endnu længere tilbage. Smykker fra 70’ernes disco -æra er populære. Ikke underligt, for højdepunkter med en wow -faktor kommer fra denne æra. Hvad med et fænomenalt nytårsoutfit i et 70’er -look? Pailletkjoler er det ideelle valg til en skinnende velkomst til nytår ved midnat. Der er også platformssandaler og det ene eller det andet tilbehør i en ren stil, så outfittet ikke ser for rodet ud.

Tip: Hvis du ikke rigtig fejrer 70’erne, kan du også bære mode fra 80’erne nytårsaften. Her dominerer lyse neo farver, frodige skulderpuder og klokkebunde retrotrenden.

Moderigtigt look til efterår og vintersæson 2019/2020: Brug cheddar til at skabe intensitet i farver

Trendy outfits til cheddar -trøjer i 2020 og guldsko

Den krydrede og intens farvede cheddarost har allerede erobret køleskabene hos mange ostelskere. Nu er dens farve også i garderoben. Uanset om det er cheddarost eller karamel, er det dybest set en gylden nuance af gul. Det er fordi det er en intens gylden gul, som kan kombineres glimrende med røde, brune eller grønne toner.

Ifølge betydningen af ​​farve Gul har altid stået for varme, lysstyrke og livsglæde. Derfor er skyggen den helt rigtige til at modvirke de kolde, kedelige efterårs- og vinterdage med en forfriskende modefølelse. Situationen er den samme med Mandarin Orange, som er en farverig og moderigtig accent til efterårstøj.

Afslappet, elegant eller feminint at smutte på: den altid matchende kappe

Udover trendy jakker og jakker er især kappen tilbage i butikkerne i år som et moderigtigt alternativ til vinterjakker. Dette er fordelagtigt, fordi det kan se elegant, afslappet eller feminint ud. Derudover kommer de i en standardstørrelse, og derfor passer de simpelthen igen hvert år. Capes er det mest nødvendige i denne sæson.

Moderigtigt look i rock og punk chic: læder er altid en klassiker

Kombiner moderigtigt look til efterår og vinter 2020 læderjakke med satinkjole

Hvor passende den rock og punk chic fejrer et mode -comeback med genoplivningen af ​​70’erne og 80’erne. På denne verdens catwalks var tendensen til disse udseende ganske tydeligt genkendelig ved det dominerende nitte- og læderlook. Især sidstnævnte er så godt til stede hver sæson. Dette er ikke overraskende, fordi materialet er simpelthen et af de mest populære stoffer til møbler, sko og tøj.

I denne efterårs- og vintersæson er læderlooket ofte slidt groft og i hel stil som kjole eller med bukser og jakke. Men hvis det er for svært for dig, kan du simpelthen kombinere det glatte stof med denim eller silke. Især sidstnævnte er en fremragende materialekontrast til det seje læderhåndtag. Feminine farver som rose eller lilla skiller sig også ud fra det sorte læder.

Previous Post
Ariana Grande: Den nye voksfigur kan ikke overbevise fansene
Next Post
Lav søde kastanjedyr med disse 14 kreative håndværksideer til unge og gamle