15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvilke sko skal du have på med en jumpsuit? Tips og ideer til hver sæson

hvilke sko der skal bruges med den korte jumpsuit blå hælsandaler i orange

Jumpsuits har været alle raseri i et par år. De er ægte fashionable allroundere og er velegnede til alle årstider, figurtyper og lejligheder. De elegante one-pieces bliver endda mere og mere populære som bryllupstøj. Men hvilke sko har du på med en jumpsuit? Fordi de forkerte sko helt kan ødelægge udseendet. I dagens artikel viser vi dig et par af de mest almindelige overordnede modeller og giver dig tips til de bedste skovarianter til den respektive stil.

Det er kendetegnene ved en jumpsuit

Hvilke sko går til den mørkeblå jumpsuit nøgen eller sorte hælsandaler

De fleste jumpsuits har et lidt bredere snit og har følgende egenskaber: en top med eller uden ærmer, en høj talje og bukser med løs pasform. Men for mange kvinder er det ofte svært at finde den ideelle jumpsuit. Nogle vil have en, der er så enkel og ligetil, at du måske ikke engang kan se, at det er et outfit i ét stykke. Hvis du er så heldig at finde en jumpsuit med sådan et klassisk snit, vil det være meget lettere at vælge de rigtige sko. Følg bare de samme regler, som du ville med et sammenligneligt outfit bestående af flere stykker.

Hvilke sko passer perfekt til det?

hvilke sko der skal bruges med den sorte jumpsuit rose nøgen sort og hvid blazer

Hvis du ikke kan beslutte dig og stadig er i tvivl, kan du prøve klassiske sko med en smal, høj hæl, f.eks. B. spidse pumps eller enkle sandaler med stropper. Kan du ikke bære hæle? Vær ikke urolig. Jumpsuits ser også godt ud om sommeren med flade, elegante sandaletter eller ballerinaer.

hvilke sko der skal bruges med en mørkeblå jumpsuit i sommer cognac flade sandaler

Du kan normalt bære de samme sko med jumpsuits, som du ville bære med leggings eller shorts. Afhængigt af sæsonen og om du foretrækker et mere afslappet eller elegant look, er følgende skomodeller bedst:

Flade sandaler – For et sofistikeret look, gå efter en delikat, feminin stil. Hvis du vil se ultra-afslappet ud, er flade sandaler med brede stropper eller endda flip-flops gode.

Ballerinas med runde og spidse kasketter passer også godt til dragter i ét stykke. Et smart alternativ til dette er kvindelige oxfordsko eller smarte loafers.

stribet jumpsuit i sorte og hvide stropløse hvide pumps

høje hæle – Pumps eller sandaler med hæle fremkalder lange ben på ingen tid. Vælg en enkel model, der ser filigran og sofistikeret ud. Undgå kilehæl eller tunge platformsko. Men da dit outfit er lidt ekstravagant, skal du være forsigtig, når du vælger sko.

Ankelstøvler – Sorte ankelstøvler med en tyk hæl ser godt ud om efteråret i kombination med en jumpsuit. Hærstøvler eller andre støvletter med en flad sål passer også perfekt til den afslappede stil.

hvilke sko der skal bruges med en jumpsuit i efteråret, ankelstøvler og en frakke i sort

Figurkrammende, stramme overalls

hvilke sko der skal bruges med en sort jumpsuit figur-kramme spidse pumps laklæder

De fleste kvinder undgår faktisk sådanne figursyede jumpsuits. Hvis du har fået en perfekt figur, tror du måske, at sko er det sidste, du vil lægge mærke til. Måske, men du tager fejl. Med de rigtige sko sætter du din slanke figur i rampelyset.

Hvilke sko passer godt til en afslappet jumpsuit?

hvilke sko der skal gå med de sorte jeans jumpsuit loafers

Ikke alle jumpsuits, der er løse eller poset, ser afslappede ud. Skoene skal dog matche det samlede billede. Om efteråret og vinteren kan du bære kampstøvler eller andre flade ankelstøvler med jumpsuit.

hvilke sko der skal bruges med en jumpsuit i efterårets hvide chucks sneakers

Hvis vejret er for varmt til støvler, så er moderigtige sneakers et godt valg. Converse chucks er bedre egnet til en jumpsuit end tykke cross trainer sko eller atletiske løbesko. For et afslappet strandlook kombineres afslappede jumpsuits med elegante, flade romerske sandaler.

Hvilke sko der skal bruges med en elegant jumpsuit?

hvilke sko går til den elegante jumpsuit sorte pumps beige nude blazer

Når det kommer til en elegant jumpsuit, er hæle altid det bedste valg. Hælene behøver ikke at være ultrahøje. Faktisk ville en mellemhøjde være et godt valg. Selv de rigtige lave hæle ville fungere fantastisk. Undgå brede hæle, der virker maskuline eller tunge. Kig efter enkle, lavskårede pumps, peep-tæer eller attraktive hæle sandaler med snørebånd.

attraktive sandaler med snøring til den simple sorte jumpsuit

Hvad skal du have på med et bredt ben overall??

hvid overall med brede bukser sommerbeige høje hæle

De mest populære jumpsuit -modeller er dem med brede ben. I dette tilfælde er det super let at vælge de rigtige sko, fordi de normalt forbliver skjult under buksens kant. Men det betyder ikke, at du bare skal have gamle sko på.

Romerske sandaler

Du har brug for sko i en stil, der kan opveje effekten af ​​overalls med brede ben, og også sko, der passer til buksernes længde. Uanset om sandaler eller pumper – begge vil fungere lige så godt. Hælene kan være brede eller tynde, mellemstore eller høje. Slingepumper og stroppede sandaler er perfekte til en jumpsuit med brede bukser.

hvilke sko der skal bruges med en elegant jumpsuit med brede ben

Hvilke sko skal du have på med en jumpsuit? Det passer faktisk alt undtagen chunky. Tænk bare over, om dit outfit skal se elegant eller sporty ud. De rigtige sko kan totalt ændre hele looket og fremkalde en betagende silhuet.

farverige mønstrede overordnede beige sandaler med kilehæl

sko til hvide jumpsuit sommer nøgen højhælede sandaler

hvilke sko at gå med jeans jumpsuit farverige høje hæle pumps

afslappet sort jumpsuit i sort sommer birkenstock

sko til jumpsuit sommersandaler kigger tæer

Rihana bærer gerne afslappede jumpsuits med sandaler og pumps

mønstret jumpsuit med brede ben hvide oxford sko

hvilke sko går til den elegante lange jumpsuit hæl sandaler beige

hvilke sko der skal bruges med en jumpsuit i efterår oxford ankelstøvler

hvilke sko der skal bruges med en jumpsuit i sommer khaki grå hæl sandaler

enkle stroppede sandaler til elegant sort jumpsuit

Jumpsuit med brede ben med stroppede sandaler i sort og mørk pink

Platformsandaler eller med snørebånd om sommeren

Romerske sandaler eller højhælede sandaler med jumpsuit om sommeren

Sko til en jumpsuit i efteråret Oxford -ankelstøvler med spidse ender i sort eller hvid

sorte eller beige høje hæle med en blå jumpsuit

Sneakers og flade sko til en afslappet, sporty jumpsuit

Previous Post
Kost uden kulhydrater – tab dig hurtigt og effektivt
Next Post
Frugt udskæring til begyndere – enkle ideer og instruktioner