15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Baret hat til en dåse fransk chic: 30+ flotte udseende og stylingstip

baret hat stil look farve læder

Baret, baret eller stadig kendt som en baret er en absolut klassiker og er for det meste tildelt den franske stil. Det har også været en uadskillelig del af modeshows siden sidste år og gør nu et comeback. Gucci, Chanel, Dior præsenterede i deres sidste kollektioner, hvor alsidig det stilfulde hovedbeklædning er. En baret hat er alsidig og giver det enkle look en fransk stil. Afhængigt af materialet og den individuelle stil er frakker og blazere af uld samt læderjakker, trøjer osv. Gode stylingpartnere. Flere stylingtip? Så læs videre!

Baret hat gør et comeback

baret hat stil look farve brun beige mejetærsker

Fransk stil er et symbol på klasse. Det er symbiosen af ​​elegance, nåde, kvindelighed, karisma og karakter. En fransk kvinde ser ud til at være født med modebevidsthed. Hun er sikker på sig selv og på sin smag. Hendes tøjstil er enkel, samtidig meget elegant og farverne er aldrig udsolgt. Hun undgår overdådige smykker og for mange tilbehør og kombinerer klogt mønstre. Franske kvinder håndhæver ikke nye tendenser, men stilregler, der går ud over sæsonen. Et af de bedste eksempler er baskerhatten. For at bringe noget af den franske chic ind i dit eget look, tør du bære en baret!

Baret hat er mangefacetteret

baret hat stil se efterår elegant chic

En baret hat er i stand til at give det fastholdte tøj en perfekt finish. Elegant, elegant, stenet eller rettere sporty, den kan kombineres på en ekstremt alsidig måde og fremkalder straks et “kantet” look. Modige fashionistas er afhængige af læder- eller lakoptik. Kvinder, der foretrækker klassiske kombinationer, vælger uldvarianter.

Baret hat: Stjerner elsker dem

baret hat styles stars inspirations bella hadid

Det var ikke længe siden, da Dior Maria Grazia Chiuri, chefdesigner, prydede hvert outfit til modeshowet med en sort baret hat. Siden da er mange stjerner som Rihanna, Beyonce, Bella Hadid, Kendal Jenner osv. Set med en. De kendte er altid modige og præsenterer gerne ekstravagante looks. Fra disse kan vi samle inspiration og med sikkerhed fastslå, at bareterne er ægte allroundere.

baret hat styles stjerner inspirationer beyonce

Når det kommer til hovedbeklædning, er modeikoner stadig enige: det skal være en baret. Vi ser alsidigheden af ​​denne hat på Instagram såvel som på catwalks. Et yndlingsstykke er nemlig varianten af ​​Dior lavet af sort læder.

baret hat styles stars inspirations rihanna looks

En basker sikrer både oprør og elegance. Tidligere blev den båret af landmænd, soldater, kunstnere og adelige på samme tid. For mange berømte personligheder, der har sat et spor i menneskets historie, har det været et symbol på modstand eller et udsagn som Ernest Hemingway, Che Guevara, Audrey Hepburn, prinsesse Diana osv..

baret hat styles stars inspirations kendal jenner

En basket kasket er meget mere forbundet med ideen om den typiske franske pige. I dag forener It -tilbehøret modsætningerne og fremkalder et køligt look, der i øjeblikket har etableret sig som en moderigtig trend.

baret hat styles stars inspirations salma hayek

Som en indre betegnelse for elegance er skuespillerinden Salma Hayek afhængig af en klassisk variant af uldbaretten. Hun byggede mesterligt sit smarte look i tre farver: Bordeaux, antracit og babyblå. Accenterne er tilbehøret – den blå hat, den røde Gucci -taske og stoffets blomsterbroche, der giver dåsen fransk chic.

Baret hat variationer: Dekoreret med broche osv..

baret hat stil se sorte pailletter

Baretter findes i fantasifulde designs og bestemmer den rigtige model til enhver smag og ethvert outfit. Fra enkle modeller lavet af materialer af høj kvalitet som uld og kashmir til varianter med dekorationer som brocher, perler, pailletter, fjer til stenede variationer af læder eller lak.

Baret hat med pompon

baret hat stil look vinter pompon

Barethatten ifølge den velkendte Parisienne chic fås i mange farver og mønstre og er velegnet til både vinter og overgangsperiode. I mellemtiden er mærkefabrikanter kommet med en lang række lette stoffer eller med foring til de kolde dage. En baret er altid et smukt og moderigtigt tilbehør.

Style en baret hat: farver 

baret hat styles moderne trend schwraz

Baretter er ikke kun for kvinder, tværtimod. I lang tid blev de betragtet som en del af soldateruniformen osv. Så blev de populære blandt kunstnere og intellektuelle i særdeleshed. I dag er de blandt de foretrukne dametilbehør, hvoraf der er et stort udvalg af farver.

Sort baret hat

baret hat stil look farve sort frakke neon

Som med andre beklædningsgenstande og i mode generelt betragtes sort som en populær klassiker og er de fleste kvinders valg. Det er det samme med baretter. Sort fungerer altid, til enhver lejlighed, til enhver farve og til enhver type.

baret hat stil moderne trend sort elegant lang frakke

For at fremkalde et elegant og elegant udseende kombineres den sorte baret med en klassisk, lang frakke med et enkelt snit og gerne i en mørk farve som sort eller grå. Pepita -mønster er et godt valg til et klassisk look med en dåse fransk chic.

Baret hat i forskellige farver: beige og brun

baret hat stil se farve beige

Den klassiske variant af den runde, kantløse uldhat med en lille hale findes i mange farver. Ud over sort er andre neutrale toner som beige, brun og grå meget populære, fordi de kan kombineres med næsten ethvert outfit.

baret hat stil look farve beige brun chic læderjakke

Afhængigt af om du vil bygge hele looket omkring det originale hovedbeklædning eller tage det på som et perfekt supplement til outfittet, vælger du også hatens farve. En farvekombination med høj kontrast forårsager en fornemmelse, og baskeren bliver et blikfang og fokus i udseendet. En hat i samme farve som frakken eller jakken ligner et samlet tilbehør, der passer perfekt til outfittet.

baret hat stil look farve brun beige rød mejetærsker

Uanset om målet er at bruge hatten med fransk oprindelse som et elegant højdepunkt i outfittet eller på den anden side at se det som et enkelt hovedbeklædning, giver en baret hvert look et charmerende præg.

baret hat stil look farve grå uld

Elskere af det klassisk elegante look bærer baret -hatten med en simpel uldfrakke eller en coltrøje. I hverdagen foretrækker folk praktisk og behageligt tøj som fx skinny jeans med rifter og overalls. Trendtilbehøret passer perfekt til dette og giver det straks en legende flair.

baret hat stilarter look outfit ideer fransk chic

Sporty, stenet eller elegant, med en baret hat får hvert outfit et nyt look. Pastelfarver er en hot trend og ser ekstremt feminine ud. Hvis du er i humør til mere farve, kan du vælge en farvet eller mønstret variant til dig selv. Tag et kig på det seje udseende i fotogalleriet. Vi har også udarbejdet et par nyttige tips til hårstyling.

baret hat stil look farve pulverrosa

baret hat stil look cremefarvet rocky læderjakke

baret hat stil look farve mønster leo print

baret hat stil look farve orange rød

baret hat stil moderne trend frisure farve designs

baret hat styles moderne trend rød

baret hat stil moderne trend sporty sneaker

Style baret hat og hår korrekt

baret cap hår frisure krøller naturligt

Ligesom når man tager en anden hat på, kommer spørgsmålet om den rigtige frisure også op her. En baret går godt med enhver længde, uanset om håret er krøllet, bølget eller glat. De kan også bindes i en lav hestehale eller en knude i nakken eller ved siden. To lave fletninger på hver side eller en sildebensfletning er også gode ideer.

baret hat kort hår frisure bob pandehår

Damer med kort hår kan også tage en baretkappe på på en stilfuld måde. Den ideelle variant er en bobfrisure i hakelængde, der fremkalder et elegant og typisk fransk look. En anden måde at præsentere dit hår elegant på er at stifte det fast og skjule det helt under hatten. Det ligner kvinder med meget kort hår, for eksempel med nisseklip osv..

baret hat hår frisure gabunden skjult meget kort

baret kasket hår frisure afslappet hestehale baret kasket hår frisure updo chic

baret kasket hår frisure pigtail sidelæns

Previous Post
Lav selv perfekte katteøjne – tips til makeup
Next Post
Opret en blomstereng – hvilke blomster kommer i haven?