15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Opret en blomstereng – hvilke blomster kommer i haven?

Blomster-i-forår-tulipan-violer

Foråret er næsten her, og til havearbejde er det tid til at tænke over, hvilke blomster der passer til vores have. Påskeliljer, tulipaner, violer er de utallige blomster, der altid byder os velkommen, når vi går ud, og når vi kommer hjem. Naturtip og plejeinstruktioner til korrekt havearbejde Lav en eng af blomster, vil hjælpe dig med at skabe det sted, du ønsker som et lille paradis på jorden.

 Opret blomstereng – havearbejde ønsket, tak!

Have-arbejde-om foråret

Opret en blomstereng og nyd den fulde pragt af din egen have om foråret, du bør overveje et par ting. Steder, der ikke er udsat for tunge fodspor, og som er så solrige som muligt, er egnede. Jord, der er fattig på næringsstoffer og ideelt godt drænet, er vigtig. Hvis næringsindholdet er højt, anbefales det at fjerne det øverste jordlag eller blande sand eller fint grus til afmagning. Jo slankere jorden er, jo lettere er det at vedligeholde en blomstereng. Efter et par år dominerer et par enggræsser på næringsrige steder, som også er udbredt på konventionelle gårdsenge. Ved såning skal jorden være fugtig, selv i de første par uger efter såning må området ikke tørre ud. Frøene gør forskellen mellem succes og fiasko. Den skal bestå af lokale og indfødte engarter.

Opret en blomstereng – hvilke blomster der kommer ind i min have?

Blomster-sæt-op-hegn-væg-om-foråret

At lave en eng blomster vil være en af ​​vores prioriteter i foråret. Der er et stort antal mulige blomstetyper, der kan finde et smukt hjem i vores have. Så vi vil også nævne nogle af dem her. Stedmoderblomst, for eksempel, elsker jordens fugtighed og var behagelig at tilbringe resten af ​​vinteren dækket. Blomstringstiden forekommer på solskinsdage og mod skadedyr og for flere næringsstoffer er det også tilrådeligt at huske dette.

Nogle blomster med særlige egenskaber

Blomstereng udstyr havearbejde

Julerosen er en forårsbud på foråret, foretrækker skyggefulde steder og er en flerårig plante. Da det er en stedsegrøn blomst det meste af tiden, er det et must-have i ethvert landskab.

Dahliaer og tusindfryd

hvilke-blomster-kommer-til-at-plantes-om foråret

Blomster af dahlia kommer i mange forskellige variationer. Solrige steder er meget populære til dette, og fordi blomsten elsker varme, foretrækker nogle haveelskere at plante dem i rummet først, før sæsonen starter. Når de udsættes for varme og fugt, begynder knolde at rådne. Så vær forsigtig!

Opret en forårshave med blomster

Den uimodståelige duft af liljer i luften fortæller os, at foråret er på vej. Med masser af sollys og nok vanding fortryller de os gennem hele foråret.

 En vidunderlig tidsmukke blomster i foråretFORSKELLIGE-BLOMSTER-I-FORÅR-MASKINERVioler-om-foråret-i-store-variationerat skabe en smuk blomsterhaveRosenbuske-om-foråret-i-pinkPåskelilje-japanske-orkideer-hvide-blomsterPåskeliljer-i-foråret-havearbejdeOpret hyacinter-blå-have-enggule og orange tulipanerHave-eng-i-forår-havearbejdeBlomster-i-smukke-farverOpret en have-eng-om foråretOpret-en-have-med-blomster-om foråretHavearbejde-med-blomster-violerHavearbejde-med-blomster-om foråretForårsblomster-skab-tulipanerde-smukkeste-blomster-om foråret

Previous Post
Halmhat til kvinder – Masser af stilfuld inspiration og frisure ideer!
Next Post
Tinker med krympefilm og skab attraktivt tilbehør til hverdagen