15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Outfits med leopardprint: Sådan styler du tøj med det trendy dyreprint

Outfits med leopardprint kjoler bukser kvinder

Slange, tiger eller zebra: Dyreprint fejrer et rigtigt comeback i år. Men intet andet mønster er så tiltalende som leopardtrykket. Uanset om det er smarte bukser, en elegant nederdel eller en legende maxikjole: hvert stykke tøj bliver et rigtigt blikfang, hvis det er dekoreret med de trendy dyremotiver. Vi giver dig nogle tips til, hvordan du sammensætter elegante leopardprintoutfits, der er velegnede til daglig brug, og viser dig nogle eksempler på smarte og komfortable ensembler til inspiration. Lad dig inspirere af det, og måske finder du dit nye yndlingsoutfit til den kommende sæson nedenunder!

Hverdagstøj med leopardprint: stylingtip

Forårstøj med leopardprint, mellemlang kjole

Outfits med leopardprint er et af de mangeårige hits og nyder stigende popularitet de seneste år. Tidligere havde dyremotiverne imidlertid et dårligt ry og blev ikke anset for egnede til daglig brug. I år er leopardprintet et ægte allround talent og kan iscenesættes i en sporty, elegant, feminin eller rockstil.

Trendsætterne viser, hvordan det gøres: Under modeugerne i Paris, London og Milano viste de modebevidste kvinder sig iført kjoler med leopardprint. Et luftigt, afslappet snit løsnede det elegante udseende af dyreprintet. Læder- eller denimjakkerne var traditionelt sommerkjolens loyale ledsagere. Velvet ankelstøvler og en taske i det trendy metalliske look afrundede ensemblet effektivt.

Leopard print tøj kombinerer lyserøde bukser bluse sløjfe

Dem, der kan lide et iøjnefaldende look, kan vælge en eklektisk farvekombination og sammensætte et farverigt outfit. Kombinationen af ​​en lyserød bund, en lyserød bluse og en frakke i beige med mørkebrunt leopardprint ser særligt elegant ud.

Leopard Print outfits Espadrilles Jakke Jeans Bluse Flæser

Dem, der foretrækker det mere subtile, kan i stedet parre deres yndlingsjeans med en stribet bluse med flæser i taljen, et tørklæde med farverige blomsterprint og en khaki parka. Loafers med leopardtryk tilføjer variation til det neutrale farveskema. Det er det perfekte outfit til de regnfulde forårsdage.

Leopard Print Outfits Fashion Week Outfits Animal Prints

Uanset om ton-i-ton (eller med andre ord print-in-print) eller i kombination med en stærk solid farve som gul, tiltrækker leopardmotiverne automatisk opmærksomhed. De klassiske farvekombinationer med sort fremstår derimod mere reserverede.

Leopard Print Bottoms Outfits Bukser Pencil Skirt Coat

Dyremønsteret kan også se meget elegant ud og kan endda bæres til en elegant firmafest. Blyantskørtet fejrer et comeback og kan perfekt kombineres med en satin top. Dem, der kan lide det mere klassisk, kan style smalle bukser med en sort trøje og ankelstøvler eller pumps. Den klassiske sorte midi- eller minikjole får også et ekstra spark sammen med en leopardprintet frakke.

Leopard print tøj: bære en bluse eller en sweater med et dyr print

Brug en leopard print sweater outfits spring outfits

Det trendy dyremønster fungerer særligt godt med monokrome outfits i sort, brun eller nøgen nuancer. En bluse eller en sweater med et leopardmotiv gør det tidligere enkle ensemble til et blikfang. Når det kommer til styling, gælder tommelfingerreglen: jo større leopardprintene er, desto mere mærkbare er de. Du kan kombinere udskrifterne med striber eller endda andre dyremotiver (f.eks. Zebra- eller slangemønstre), men de ser mere velegnede ud til daglig brug, når de er kombineret med almindeligt tøj.

Hverdagstøj med leopardprint: bukser med høj talje

Outfits med leopardprint bukser stil tips

Uanset om det er en leopard, tiger, zebra eller slangemotiv: bukser med mønster skal passe perfekt. I år har fashionistas iført super-stretchy ankellange slacks med skrå sidelommer og kombinerer dem med en simpel bluse tone-til-tone med en blazer. Accenter sættes af tilbehøret. Posens farve kan variere fra neongul til kongeblå. Det matchende bælte afrunder effektivt det stilfulde outfit. Enkle pumps eller ballerinasko lader bukserne komme frem.

Sådan bæres leopardprintet jumpsuit

Leopardprint jumpsuit pumper hvide jakke outfits

En kjole eller en jumpsuit med leopardprint fylder meget og fanger øjet. Resten af ​​outfittet – frakke eller jakke og sko skal holdes subtile og enkle. Ellers virker ensemblet overfyldt. I stedet kan tilbehør løsne jumpsuitens eksotiske look. Øreringe i himmelblå, en lille grøn håndtaske og matchende aviatorbriller fuldender hverdagens look.

Hvis du derimod vælger en jumpsuit om aftenen, kan du bære en håndtaske i det trendy guldlook. Bløde beige-brune nuancer og guld passer perfekt sammen.

Leopardprint Jumpsuit CulottesGuld taske Festdragt

Og dem, der kan lide et sporty look, kan vælge en mellemlængde jumpsuit med culottes. De ekstra brede ben skjuler problemområder som balder, hofter og mave og holder dem behageligt kølige i de varme sommermåneder. Perfekt som strandtøj til ferie eller, i kombination med sneakers, som et afslappet outfit til en shoppingtur i byen.

Jumpsuit med leopardprint Culottes Outfits Sporty sneakers

Style kjolen med et leopardprint

Outfits med leopardprintkjole, læderbukser, trøjer eller pumps

En kjole med leopardprint kan styles på mange måder. I det trendy lagdelte look fungerer det sammen med ankelstøvler, sorte læderbukser og en grøn sweater som en accent og falmer i baggrunden. Hvis du vil skille dig ud, kan du vælge et figurflatterende snit med en slids bagpå. I dette tilfælde får sorte pumps den mellemlange kjole til at se særligt elegant ud. En lille gul håndtaske giver outfittet ekstra charme.

Outfits med leopardprint kjole poncho stil mellemlang

Brede nederdele, slank silhuet i et poncho-look: Sådan ser de haute couture-kjoler ud, som modebevidste kvinder har taget på til modeshowene i Paris.

Leopardprint kjole Sneakers Turtleneck outfits

En kjole med leopardmønster kan også se sporty ud, når den bæres med sneakers. Perfekt til en romantisk første date.

Outfits med leopardprint kjole sommer forår elegant

Dem, der tør, kan vælge dyreprint i de trendy farver sennepsgult eller koral. Slutresultatet ser overraskende godt ud. En anden god nyhed: de to farver kan kombineres med guldsmykker og er derfor perfekte til et festoutfit om foråret eller sommeren.

Kombiner frakke med leopardprint

Outfits med leopard print frakke gule bukser guld stiegel

En frakke er ikke længere bare et funktionelt tøj. Det er blevet en vigtig del af outfittet og kan sætte accenter eller fuldende looket effektivt. Det ser særligt køligt ud, når andet tilbehør, såsom sko eller håndtasker, tager mønsteret op.

Iført sorte bukser med leopardmønster

To-delt dragter er også meget populære i foråret-sommeren 2019 sæson. Modeikonet Bella Hadid gik foran, iført bukser med høj talje og en matchende blazer. En sort bluse uden skulder med et asymmetrisk snit løsnede outfittets udseende. Modellen rundede sit look af med en baret. Andre fashionistas bærer deres leopardblazer med pumper med et zebraprint.

Leopard Print Coat Leggings Bukser Outfits

Et monokromt look i sort og hvid giver den perfekte baggrund for en frakke med leopardprint. Sammen med farverige smykker ser ensemblet stenet ud.

Leopardprint -tøj: nederdelen bliver et statement -tøj

Outfits med leopardprint nederdel Elegant sommertøj denim jakke t-shirt

Uanset om det er en blyantskørt eller en bred maxi-nederdel: nederdele med leopardprint kan kombineres på mange måder og har derfor vist sig at være rigtige allroundere gennem årene. Uanset hvad du kan lide, er det tilladt med en undtagelse: toppen og nederdelen skal være farvekoordineret.

Nederdel sweater sweater outfits tan wicker taske sort patent espadrilles

Style outfits med leopardprint: Espadrilles som blikfang

Leopardprint Espadrilles Jeans Spring Neon Yellow Pocket Coral Blouse outfits

Espadrilles er de mest populære sommersko i Europa. Modellen kommer fra Spanien, hvor den oprindeligt blev båret af arbejderklassen. Modehusene opdagede senere skoen, og siden har den fejret sin afgang. Det plejede at være lavet af stof, men nu findes der også versioner af læder eller fløjl. Printene giver også den traditionelle sommersko et moderne look. Leopardmønstre skaber et særligt elegant look og gør espadrillerne til et blikfang.

Brug sko, pumper og seler i leopardprint

Pumper og ankelstøvler med dyreprint nyder også stigende popularitet. De er normalt farvekoordineret med håndtasken eller bæltet. Selve outfittet er holdt enkelt.

I fotogalleriet herunder finder du flere eksempler på stilfulde kombinationer med de populære leopardprints, der krydrer outfittet. Lad dig overbevise af de mange mulige anvendelser af dyremotiverne, og måske finder du dit yndlingsoutfit blandt dem.

Ankelstøvler med dyreprint, jeans, en bluse med røde striber og en trenchcoat

Outfits med leopardprint sko ankelstøvler frakke stribet bluse rød hvid

Jumpsuit med leopardprint til den kommende sommer

Outfits med leopard print jumpsuit sommertrend 2019

Tre forskellige måder, du kan style en frakke på med animalsk tryk

Outfits med leopardprintfrakke tre varianter forår

Espadrilles kan bæres med en denim nederdel eller bukser i anklelængde

Outfits med leopardprint espadrilles denim nederdel skjorte sporty elegant

Leopardprint Espadrilles kjole Jeans Bluse outfits

Leopardprintet bluse Skinny mini -nederdel Høje støvler outfits

Leopard Print Maxi Dress Læderjakke Pumps outfits

Bluse i leopardprint Skinny Jeans Espadrilles Håndtøj

Leopard Print Coat Mini Dress Ankelstøvler outfits

Kombiner tøj med striber med mønster i leopardmønster

Previous Post
At købe en lommekniv: en stilfuld gaveidé med en særlig karakter
Next Post
Tinker vinduesdekorationer i efteråret – 15 håndværksideer til børn