15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Styling af pelsvest til kvinder korrekt: stylingtip og 26 flotte outfits

pelsvest kvinder stil mode grå ægte pels outfit hverdag

En pelsvest til kvinder holder dig varm og ser samtidig meget stilfuld ud. Så det er ikke overraskende, at det fluffy stykke absolut er på trend. Pelsvesten fås i forskellige versioner og fås i alle prisklasser. Trendstykket har dog en stor ulempe: det kan få os til at se mere fyldige ud, end vi egentlig er. Så det er særligt vigtigt, at du vælger en passende model til din figurtype, når du køber, og at du styler den korrekt. Vi præsenterer 26 smukke outfits og nyttige stylingtip om, hvordan du dygtigt kan kombinere veste.

Pelsvest til kvinder: kunstpels eller lavet af ægte pels

pelsvest kvinder stil mode grå sort elegant olivia palermo

Uanset om det er en pelsvest, en pels eller en blød krave, er alt luftigt tilbehør og tøj nok det mest kontroversielle og polariserende i de seneste år. Selvom mennesket allerede i stenalderen lavede sit tøj af dyrepels og -hud, afviser dyrerettighedsaktivister i dag at bære ægte pels og læder og kalde det umenneskeligt. Ikke desto mindre præsenterer modedesignerne smarte mink- og rævfrakker på catwalken år efter år. For berømthedsverdenen er pels et statement -stykke, som de bærer med stolthed. Fremtrædende mænd som Kanye West og Snoop Dog har også pelsfrakker i deres skabe.

pelsvest kvinder stil mode grå lang sweater hvide jeans

I mellemtiden har store mærker af høj kvalitet som Gucci helt udelukket ægte pels fra alle kollektioner og er afhængige af falsk pels. Uanset om det er kunstigt eller ægte, skal alle bestemme selv. En pels eller en pelsvest til kvinder er dog stadig en trend for vinteren. Der er imiteret pels af meget høj kvalitet lavet af polyester eller polyacryl, som er endnu dyrere end de rigtige, og intet dyr måtte dø for det.

Styling af pelsvest til kvinder korrekt: figurtype

pelsvest kvinder stil mode lang ægte pels overkneestøvler chrissy teigen

Kunstig eller ægte pels, der er nu sådanne efterligninger af høj kvalitet, at du næsten ikke kan se forskel på ægte og kunstig pels. Det er svært ved første øjekast at sige, om du har valgt en dyr eller en billigere pelsvest. Det er vigtigt, at det passer til din figurtype. Slanke kvinder er gode til at bære både lange og korte veste lavet af lang, luftig pels. Kvinder med kvindelige figurer skal derimod undgå de varianter, der når ud over bunden, og vælge længere modeller med en kort frakke, der ender over hofterne.

Styling af pelsvest til kvinder korrekt: Med et bælte

pelsvest kvinder bælte stil mode mørkebrunt outfit sort elegant

En pelsvest til kvinder er hyggelig og varm og forvandler straks et enkelt outfit til et trendlook. For det meste er det ikke muligt at fortælle, om du har en dyr eller en billigere pelsvest på. Det er vigtigere, hvordan du kombinerer dem med resten af ​​dit tøj. Det ser særligt fordelagtigt ud, hvis du taljer vesten med et bælte.

Kombiner pelsvest til kvinder

pelsvest kvinder stil mode pink støvler jeans elegant

Når du kombinerer pelsvestene, bør du generelt undgå brede bukser. Da vesten giver lidt mere volumen i toppen, ser brede bukser ikke fordelagtige ud. I stedet foretrækker du stramme, figurnære bukser såsom leggings eller tynde jeans.

Kort pelsvest til kvinder at bære med en nederdel eller kjole

pelsvest kvinder stil mode grå kort nederdel

De kortere versioner af pelsveste kan kombineres særligt smukt med nederdele og kjoler. Støvler og en fedora hat passer meget godt til dette. For et afslappet look skal du vælge en anden farve i stedet for sort. I mellemtiden er kunstig pels blevet en anden type materiale og behøver ikke længere at kopiere ægte pels. Usædvanlige teksturer og farver er alle raseri.

 Tag pelsvesten på for kvinder over pelsen

pelsvest dame stil mode pink frakke farve pastel

En pelsvest til kvinder er et vidunderligt alternativ til den kølige overgangsperiode om foråret eller efteråret, når temperaturen udenfor er for lav til en blazer og samtidig lidt højere til en vinterjakke. Hvis det ikke er for koldt udenfor, men ikke varmt, skal du skabe det såkaldte lagdelte look. Du kan simpelthen lægge pelsvesten over din efterårsjakke.

Style kort pelsvest til kvinder korrekt

pelsvest kvinder stil mode hvidt outfit olivia palermo

Kombinationen af ​​strik og pels er uimodståelig. Især hvis du går efter varme toner som creme, brun eller beige. Looket minder lidt om den aktuelt meget trendy 70’er -flair. Farvekombinationer rige på kontraster har en særlig æstetisk effekt, når sort tøj kombineres med en let pelsvest. Tilbehør og smykker i guld kommer virkelig til sin ret.

Style lang pelsvest til kvinder korrekt

pelsvest kvinder stil mode lang hvid beige ægte pels kendal jenner

En pelsvest, især i lyse nuancer, kan stilfuldt kombineres med jeans. Ankelstøvler og en læderjakke under vesten er det perfekte supplement til det stenede look med jeansbukser med et udvasket look eller med tårer.

Stilfuld pelsvest til kvinder

pelsvest dame stil mode sort lang sporty outfit sneaker

En pelsvest til kvinder kan endda kombineres med sneakers på en særlig elegant måde. Udseendet fungerer bedst, når du går efter en neutral farve eller to og en almindelig sneakermodel. Iøjnefaldende sko og en pelsvest kan styles korrekt, fordi de to har ligheder i designet. Så de ligner en uadskillelig duo og bliver et smagfuldt ensemble.

Pelsvest til kvinder i sort

pelsvest kvinder stil mode sort faux fur langt hår

En pelsvest i sort eller en anden neutral farve som grå eller beige er mangefacetteret og betragtes som en sand allrounder. De neutrale toner er ikke kun lettere at kombinere med andre beklædningsgenstande, de fremkalder også et æstetisk helhedsbillede. Især hvis du vil investere i en dyr vest, er det værd at vælge en i sort, grå, beige eller muligvis creme.

Elegant kombineret pelsvest til kvinder

pelsvest dame stil mode sort elegant bluse handsker

Ethvert look med en pelsvest kan være stilfuldt eller sporty skabt ved hjælp af en tone-til-tone kombination. Sort og sort og måske en hvid accent fungerer altid godt. For det meste afgør valget af sko, om looket i sidste ende fremstår elegant eller ret sporty.

Pelsvest til kvinder i grå

pelsvest kvinder stilarter mode langt gråt militært look

En pelsvest, der passer til din figur, er en værdifuld allrounder i garderoben. Det fashionable tilbehør fås i forskellige længder og forskellige materialer, og det kan kombineres på mange forskellige måder med andre beklædningsgenstande. Når du har fundet den rigtige model, har du den perfekte kombinationsdel til overgangsperioden.

Pelsvest til kvinder i brun

pelsvest kvinder stilarter mode beige elegante læderbukser

Pelsvest til kvinder i beige

pelsvest kvinder stilarter mode beige korte jeans uggs

pelsvest dame stil mode kort nederdel denim jakke grunge

Pelsvest til kvinder i hvidt

pelsvest damer stilarter mode boho stil brune støvler fedora

pelsvest kvinder stil mode kort hvid nederdel lyserød

Pelsvest til kvinder i pink

pelsvest kvinder stil mode pink pastelfarver jeans

Pelsvest til kvinder i grønt

pelsvest kvinder stilarter mode outfit grøn farve

Pelsvest til kvinder i rødt

pelsvest damer stil mode rød kjole overkneestøvler

Flerfarvet pelsvest til kvinder

pelsvest kvinder stil mode farverige blå sort hvid

Pelsvest til børn

pelsvest kvinder stilarter mode hvide børn

En hot trend: pels og pels til mænd

pels vest mænd pels stilarter mode trend

Previous Post
Styrke og afgifte leveren – Hvilke fødevarer hjælper leveren og er sunde?
Next Post
Guide til din perfekte Koi -dam i forskellige havestilarter