15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvilke sko er trendy denne sommer? – Du bør kende disse sommersko -tendenser for 2021!

Det er den tid igen – sommeren er her, og vi kan endelig give vores fødder lidt frihed. Stå ud af dine støvler og sneakers og ind i dine komfortable espadriller og sandaler. Temperaturerne stiger knap, og vi ser frem til sæsonens seneste modeoptræden. Vores sko har jo den medfødte evne til helt at ændre tonen i vores outfits. Mens vi mest brugte sidste sommer i vores tøfler derhjemme, er sommersko -trenderne for 2021 mere mangfoldige og køligere end nogensinde. Uanset om det er gamle klassikere, der viser sig i en ny forklædning eller nye modeller – alt er inkluderet, og der er ingen grænser for stilpræferencer! Okay, hvilke sko er trendy denne sommer? Gør dig klar til en lille shoppingtur, og find ud af, hvilke sandeltrends du ikke bør gå glip af!

Sommersko -tendenser 2021: flip -flops er alle raseri

flip flops er trendy, hvilke sko der er trendy denne sommer

Moderigtige flip -flops? Ja, det er muligt, og de komfortable strandsandaler oplever i øjeblikket en rigtig hype som yndlingssko for alle berømtheder og modepåvirkere. Vi skal dog gøre en ting klar: Disse er på ingen måde dine gummisko til badeværelset eller stranden. Flip -flops var stærkt repræsenteret i Tom Ford og Jacquemus samlinger, og vi må indrømme – de komfortable sandaler har aldrig set så smarte ud! Nogle gange med en platformsål, nogle gange med en tåudskiller eller endda med en lille hæl og i lyse farver – klassikerne har fået et moderne twist i denne sæson og er blevet en integreret del af sommergarderoben. For at afbalancere tilfældigheden af ​​flip-flops skal du sørge for, at resten af ​​dit outfit er bevidst klaret op. Så lad alle dine skrupler forsvinde, og kombiner de komfortable sandaler med luftige kjoler eller elegante nederdele til et trendy, men alligevel super behageligt look.

Flatforms sko trend 2021, hvilke sko der er trendy denne sommer

Kombiner sommersko -tendenser 2021 som flip -flops

Flip -flops trend 2021, hvilke sko der er trendy denne sommer

Smarte og komfortable: Chunky Dad Sandals

hvad er Dad Sandals sko trend hvilke sko er trendy denne sommer

Dad Sandals Trend 2021 hvilke sko der er trendy denne sommer

Hvis 2020 har lært os noget, er det, at komfort er nøglen. Så det er ingen overraskelse, at vores ønske om komfortable sko og outfits også har påvirket sommerskostendenser i 2021. Efter at Ugly Dad Sneakers erobrede modeverdenen for 2 år siden, har vi Dad Sandals på til sommer. De chunky trekking sandaler bæres op og ned af street style stjerner og berømtheder og kombineres tilfældigt med legende sommerkjoler og shorts. Uanset om du skal shoppe, på stranden eller til frokost med pigerne – Dad Sandals er den perfekte kombination af mode og funktion og går bare hvor som helst! De “grimme” sandaler er ideelle til at tilføje et cool touch til dit outfit. Og en positiv bivirkning: Den tykke platformsål sikrer, at vores ben ser længere og smallere ud.

Far sandaler sko trend 2021 hvilke sko er trendy denne sommer

hvilke sko der skal bruges i sommeren 2021 hvad er far sandaler

Sommer sko tendenser: Fisherman sandaler

Fisherman sandaler kombinerer hvilke sko der er trendy denne sommer

Hvilke sko har du på i sommeren 2021, hvis du foretrækker at være behagelig? Selvfølgelig: Fiskeresandaler, selvfølgelig! Retroklassikeren er et klart bevis på, at 90’ernes mode i øjeblikket er i højsæsonen. De flettede sandaler føles ikke kun super forfriskende, men kan også kombineres på forskellige måder. Modellerne er for det meste flade og lavet af læder og har brede stropper, der er arrangeret i et flettet look. Fiskeresandaler er kendetegnet ved et lidt rustikt udseende, men ser stadig elegante og smarte ud takket være læderlooket. Og det bedste ved sko -trenden? Sandalerne kan bæres med feminint tøj samt med shorts og T-shirts.

hvilke sko er trendy denne sommer Fisherman sandaler trend 2021

Fisherman sandals trend 2021, hvilke sko der er raseri denne sommer

Platformsandaler som en af ​​de største sommersko -tendenser i 2021

Platformsandaler trend 2021, hvilke sko der er trendy denne sommer

Og her er endnu en sommersko -trend, som vi elsker, og som blev inspireret af 70’erne og 90’erne! Hvis du kan lide det smarte, men høje hæle er et absolut no-go for dig, så ville du være i gode hænder med Flatforms! Disse er platformssandaler og typisk for alle modeller er den kontinuerlige sål i samme højde. Flatforms blev set overalt på catwalks fra New York til Milano og fangede straks alle fashionistas hjerter. Platformsandalerne er virkelig vidunderligt behagelige og derfor ideelle til lange gåture og festaftener. Feminine kjoler og luftige maxiskørter giver den ellers chunky udseende sko et feminint touch. Og jeans og denimskørter ser lige så flotte ud i hverdagen. Her er et lille stylingtip fra os: Hvis du kan lide at bære farverige outfits om sommeren, så bør du undvære sorte platå sandaler. Den mørke nuance ser kølig ud, men det kan fjerne dit sommerlige lethed i dit look.

Platformsandaler tendenser 2021, hvilke sko der er trendy denne sommer

Flatforms Sandals sommer sko tendenser 2021, hvilke sandaler er trendy i år

hvilke sko der skal bruges i sommeren 2021 Flatform sandaler trend

Træsko er tilbage

Træsko sko trend sommer 2021, hvilke sko der er trendy denne sommer

Du elsker dem, eller du hader dem – træskoene. Men uanset hvad du synes, er de tykke træsko tilbage og er utvivlsomt en af ​​de største sommersko -tendenser for 2021. Modedesignere som Hermès, Prada og Louis Vuitton har givet de “grimme” sko et moderne twist og bragt dem tilbage til livet . Lyse farver og fede teksturer som denim og raffia harmonerer perfekt med træsålen og forvandler træskoene til et rigtigt blikfang.

Træsko sko trend sommer 2021, hvilke sko der er trendy denne sæson

Træsko sko trend 2021, hvilke sko der er trendy denne sommer

hvilke sko der er trendy denne sommer kombinerer træsko

Sandaler med stropper forbliver i trend

Filigran og elegante stroppede sandaler er faktisk ikke et nyt fænomen og vil heldigvis forblive hos os denne sommer. Takket være deres minimalistiske design og komfortable form bliver sandalerne med tykke eller tynde snørebånd bestsellers år efter år og bør ikke mangle i noget skoskab. Derudover giver remmen fødderne den nødvendige støtte og giver vores outfits et legende touch. Uanset om det er med hørbukser, kjoler eller jeansshorts – sandalerne er den perfekte ledsager til enhver lejlighed om sommeren!

hvilke sko er trendy denne sommer Strappy sandaler trend 2021

Strappy sandaler trend 2021, hvilke sko der er trendy denne sommer

Killingehæl

hvilke sko der skal bruges i sommeren 2021 kombinerer killinghæl

Foretrækker du at være komfortabel, men vil ikke gå glip af stil? Ikke rigtig høj, men heller ikke helt flad, men et sted imellem: Kattehæl er det perfekte valg for alle, der er usikre. Skoene med spids tå har en superfin hæl, som normalt næppe er højere end 5 centimeter. Tidligere frynket man som gammeldags og kedeligt, fik killinghælene en forfriskende opgradering i sommer og ser smukkere ud end nogensinde. Afholdt i bløde pastelfarver og lavet af fine materialer: de trendy sandaler udstråler en særlig ømhed og elegance. Hvad stylingen angår, er killinghælene en rigtig allrounder og kan kombineres fantastisk med jeans såvel som med klassiske forretningstøj.

Killingehælene kombinerer, hvilke sko du bruger i sommeren 2021

Hvilke sandaler er trendy denne sommer? Sko trends 2021

Kitten Heels sko tendenser 2021, hvilke sko der er trendy denne sommer

Previous Post
Henna Tattoo – Det indiske kropsmaleri til sommeren
Next Post
Maleri lærred: fremtryk glade malerier med børn