15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kombiner cykelshorts – 30+ inspirationer og stylingtip!

sorte cykelshorts kombinerer neonfarver oversized t-shirt lysblondt hår solbriller retro

Cykelshorts er en af ​​de største modetrends i år. Med 90’ernes mode tilbage var det kun et spørgsmål om tid, før de behagelige shorts ramte scenen, og denne gang er de sejere end nogensinde. Denne trend startede for omkring 2 år siden, da modedesigneren Karl Lagerfeld præsenterede sine modeller for Chanel. I første omgang blev de hudtætte shorts latterliggjort af mange mennesker som en fashionabel vittighed. Men der skete noget, som næsten ingen havde forventet – de erobrede modeverdenen. For en så enkel og sporty beklædningsgenstand er de overraskende alsidige. Mange modehuse fulgte det franske modehus, og i mellemtiden kan de trendy stykker også findes i vores garderober. Uanset om det er i smukke, sarte farver, forskellige mønstre eller i blank sort – i denne artikel viser vi dig, hvordan du kan kombinere stilfulde cykelshorts og skabe et fremragende look.

Cykelshorts kombineres i hverdagen

Cykelshorts kombinerer skjortebluse overdimensionerede sneakers solbriller modetrends sommer

Et meget vigtigt stylingtip på forhånd – med cykelshorts skal du altid bære lidt længere snittede toppe som f.eks. Oversized skjortebluser, strikkede trøjer eller lange cardigans. Så din figur ikke ser for dårlig ud, kan du bruge et statement -bælte eller en trendy bæltetaske. På denne måde understreger du den smalleste del af din krop og har et virkelig sejt look på ingen tid! Selvfølgelig behøver du ikke undvære de mange søde crop tops helt, så længe du for eksempel styler den med en blazer eller en vest.

Cykelshorts kombinerer sporty sports -bh Reebook Blazer Leo -mønstrends Somme

En interessant og praktisk måde at komme oven på den nye modetrend er blot at bære de trendy tøj som en stilfuld tilføjelse under en minikjole eller nederdel. Modeller lavet af blonder eller shorts i en farve, der gentages i mønsteret på din kjole, er særligt gode til dette. I hverdagen kan flade sko som sneakers perfekt kombineres med dine cykelshorts. Men hvis du vil have det lidt rockigere, kan du også opnå et fremragende look med ankelstøvler i læder.

røde cykelshorts kombinerer sporty t-shirt overdimensionerede høje sneakers sort

De behagelige shorts kan naturligvis også kombineres på en meget sporty måde. Brug den med en afslappet hættetrøje eller sweatshirt. Men for at du ikke skal se ud som om du er på vej til gymnastiksalen, bør du prøve at skabe en pause i stilen. Du kan gøre dette meget godt ved at bruge elegant tilbehør. Dette får hele dit outfit til at se mere autentisk ud og er ideel til en spadseretur gennem byen med pigerne. Solbriller i høj kvalitet eller en lædertaske er for eksempel ideelle til dette.

Cykelshorts kan også kombineres elegant?

Cykelshorts kombinerer blazer sandaler høje hæle modetrends sommer 2019

Er du inviteret til en fancy fest og leder efter et outfit, der får dig til at skille dig ud fra mængden? Så er du heldig, for cykelshorts kan også findes i mange elegante mønstre. Du bør dog undgå forskellige blandinger af mønstre, og det er bedst at vælge en ensfarvet top. Dette kan naturligvis dekoreres med knapstrimler, sarte pailletter eller andre applikationer.

Kombiner cykelshorts til kontoret

Cykelshorts kombinerer leopardmønster blazer oversize ankelstøvler høje hæle urt outfit ideer

Sporty cykelshorts med en sej oversize blazer ser ud til at være en af ​​årets mest populære stylingkombinationer. Som et resultat er de trendy stykker endda velegnede til kontoret, hvis dresscode tillader det. Men du skal altid sørge for, at shortsene ikke er for korte og maksimalt slutter to fingers bredde over knæene. Brug den med en fin skjorte eller tunika i enkle farver og materialer af høj kvalitet. For et smukt og elegant look skal du stole på mange elegante tilbehør. Dette kan for eksempel være en smuk lædertaske, et taljebælte med et designerlogo eller funklende, sarte statement øreringe. Eller helst alle tre sammen. Disse i kombination med smukke høje hæle afrunder dit look perfekt.

Kombiner jeanscykelshorts

Jeans cykelshorts kombinerer skjortebluse lange Gigi Hadid outfit ideer

Er du ikke helt sikker på, om den nye modetrend er noget for dig, og vil du langsomt nærme dig det? Så er det bedste at bære jeans cykelshorts i Bermudalængde. Du opnår den samme stileffekt, men du vil føle dig meget mere tiltrukket til at begynde med.

blå cykelshorts kombinerer sweatshirt overdimensionerede himmelblå trendfarvetendetrendsDet er sommer, og du er velkommen til at eksperimentere lidt med farverne og mønstrene til dit outfit. Skab et smukt og farverigt look ved at kombinere en lys, farverig top med dine neutrale cykelshorts. De geometriske mønstre og forskellige dyreprint er særligt populære i år.

Cykelshorts kombinerer hvide t-shirt sweatshirt solbriller retro modetrends sommer

Eller prøv et ensfarvet look. Sort med sort ser meget elegant og elegant ud og er meget trendy. En farvekombination, der er mere velegnet til de varme måneder, er hvid med hvid. Det giver dig en følelse af lethed, og du er perfekt klædt på til en strandfest.

Hvilke sko der skal kombineres med cykelshorts?

Cykelshorts kombinerer denimjakke oversized sneakers sokker oversized skjorte blondt hår

Cykelshorts kan bruges meget forskelligt afhængigt af lejligheden, hvilket selvfølgelig også påvirker det rigtige valg af sko. I hverdagen kan du altid bruge de sneakers, som alle elsker. Men muldyr, strappy sandaler eller pumps er også meget populære i år og giver dit look et særligt elegant og feminint touch.

pink cykelshorts kombinerer sweatshirt oversize Hailey Baldwin outfits ideer

Når du skal på ferie, og du har en lang flyvetur foran dig, er den klogeste ting at gøre at flytte ind i noget behageligt. Hvis du leder efter et outfit, der er stilfuldt og samtidig er velegnet til rejser, så er cykelshortsene din frelse.

blå cykelshorts kombinerer crop top high top sneakers læder taske håndtaske modetrends

Jeans cykelshorts kombinerer jeans blazer pumps sølv Gigi Hadidi outfits

Læder cykelshorts kombinerer skjortebluse jeans håndtaske læderstøvler outfit ideer

Cykelshorts kombinerer blazere neonfarver fashion trend sandaler solbriller retro

Kombiner cykelshorts Blazer Oversize leopardprint Sneakers Læderrygsæk Modetrends Ladies wn

Cykelshorts kombinerer crop top gymnastik slid mode trends sommer

Cykelshorts kombinerer hem bluse læder taske beige pumps modetrends briller polka dots

Cykelshorts kombinerer skjortebluse puffærmer modetrends sommer honningblond hårfarve

Cykelshorts kombinerer skjortebluse blæseærmer modetrends sommersandaler

Cykelshorts kombinerer læderjakke skjorte bluse kvinder handsker læder modetrends sommer

Cykelshorts kombinerer overdimensioneret blazer med tjekmønster leoprint modetrends blondt hår

Cykelshorts kombinerer overdimensioneret strik sweater pink rød håndtaske læder ankelstøvler

Cykelshorts kombinerer turtleneck dunjakke orange hvide sneakers modetrends

Cykelshorts kombinerer pink blazer sort håndtaske sneakers retro solbriller modetrends

Cykelshorts kombinerer sporty t-shirt lilla oversized håndtaske sølvblond hårbalayage

Cykelshorts kombinerer t-shirt bæltetaske røde læder sneakers solbriller omkring modetrends

Cykelshorts leomønster kombinerer crop top hvide sneakers blondt hårtrends sommer

Cykelshorts slangemønster sweatshirt hvide sneakers sort hår modetrends sommer

Cykelshorts kombinerer denimjakke oversized sneakers sokker oversized skjorte blondt hår

sorte cykelshorts kombinerer modetrends læder taske blå ankelstøvler sort ruskind

Cykelshorts kombinerer mode trend sommer outfit ideer oversized skjorte

Previous Post
Moderne væggenheder – praktiske møbler til hvert værelse
Next Post
Håndværk med skumgummi – 15 sjove kunsthåndværksideer med børn