15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kombiner wrap -kjole – 30 af de smukkeste outfits og ideer!

Satin wrap kjole kombinerer outfit høje hæle sandaler modetrends sommer

Det er drømmende, det er romantisk og det er feminint. Det betyder wrap -kjolen, som er en af ​​de sidste modetrends for i år. Uanset om det er festligt til fest, afslappet til en spadseretur gennem byen eller elegant til kontoret – modeklassikeren er ret alsidig og får dig til at se fantastisk ud på ingen tid. Det trendy element kan nu findes i så mange designs, at du virkelig kan finde den rigtige model til enhver tænkelig lejlighed. Fra farvestrålende til jordfarver til forskellige mønstre – alt er der! Læs med, hvis du vil finde ud af, hvordan du bedst kombinerer en wrap -kjole og bliver inspireret af vores store billedgalleri!

Kombiner wrap -kjole

Wrap kjole med dikkedarer kombineret skjorte kjole midi sommer outfit

Omslagskjolen blev udviklet af designeren Diane von Fürstenberg i 1970’erne. Modeikonet ville oprindeligt skabe et tøj, der understreger og understreger fordelene ved enhver kvinde – totalt uafhængig af alder og figur. V-halsen sikrer en flot spaltning og variabel omslutning i taljen for en slank figur. Det trendy stykke er derfor en ægte figurflatter og iscenesætter din kvindelighed perfekt. I lang tid har wrap -kjoler ikke kun været lavet af jersey, men også af moderne stoffer som f.eks. Hør eller fløjl. Mens det klassiske design når lige over knæet, findes der nu længere og kortere versioner. Du kan også vælge mellem forskellige ærmelængder og finde den rigtige model til hver sæson.

Wrap kjole mejetærsker til kurvede kvinder

Wrap kjole kurvede minikjoler med sommeroutfit med blomstermønster

Den klassiske wrap -kjole er særlig flatterende og passer til næsten enhver kropstype. Det trendy tøj er perfekt til at skjule små problemområder. Især kvinder med feminine kurver nyder godt af det. Hvis du dygtigt kombinerer din wrap -kjole, skjuler du med succes dine brede lår. Indpakningen understreger også den smaleste del af din talje, mens folderne og gardinerne får maven til at se mindre ud. Den smukke V-udskæring strækker din overkrop og fremhæver din spaltning, så dine hofter ser endnu smallere ud. Sidst men ikke mindst er wrap -kjolerne fantastisk behagelige. Ofte er de lavet af elastiske stoffer, hvilket garanterer dig bevægelsesfrihed. Derudover kan du binde din kjole forskelligt tæt, så du altid kan justere pasformen lidt.

Kombiner wrap -kjole til et cool, afslappet hverdagslook

Maxi wrap kjole kombinerer hvide sneakers damer hat sommer outfit ideer

Uanset om du skal shoppe med pigerne, til et besøg i biografen eller til stranden – mulighederne for, hvordan du kan kombinere en wrap -kjole i din fritid, er uendelige. Vælg luftige og behagelige stoffer som bomuld, jersey eller linned. Uanset om det er farverigt, monokromt, kort eller langt – der er ingen grænser for længde og farve. Vælg, hvad du kan lide, og hvad der passer bedst til din personlighed. Wrap kjoler med et farverigt og friskt blomstermønster eller i neonfarver er særligt populære til denne sommer.

Blomstret wrap kjole røde ankelstøvler outfit ideer modetrends kvinder

En omviklingskjole taler normalt for sig selv, så det er nok at få fat i din yndlingshåndtaske og have de matchende sko på. De i øjeblikket helt trendy espadriller eller muldyr giver dit look det nødvendige strejf af kvindelighed og romantik. For dem af jer, der ønsker det lidt mere sporty – et par seje hvide sneakers vil også passe perfekt til din wrap -kjole.

Kjole i linnedvikling kombinerer sommer strandtøj halm hat boho look

En kjole i linnedindpakning ser ikke kun godt ud, den er også fantastisk praktisk og behagelig. Når temperaturen stiger udenfor, føles stoffet behageligt køligt på huden. En sej stråhat og behagelige flip -flops, som du kombinerer med din omslagskjole, og du har det perfekte look til en afslappende dag på stranden eller til din sommerferie. Runde solbriller og en stor, farverig taske afrunder dit outfit perfekt!

Omslagskjolen til kontoret

Lang omviklet kjole kombinerer høje hæle sommeroutfit modetrends kvinder

Du kan også kombinere en wrap -kjole uden bekymringer i det daglige arbejde. Selvfølgelig, hvis virksomhedens påklædningskode er lidt mere formel, bør halsudskæringen ikke være for dyb. Hvis dette er tilfældet, skal du bære en smuk og delikat blondebluse nedenunder. Du bør også afstå fra skøre mønstre og kjoler, der er for korte. Det er bedst at vælge en model, der handler om knælængde. Feminine farver som beige eller hvid er perfekte til dit kontorlook. Lette stoffer som bomuld eller satin er også særligt gode. For at gøre dit outfit virkelig velegnet til erhvervslivet, kan du f.eks. Bære en simpel blazer med din wrap -kjole.

Midi wrap kjole kombinerer blå sandaler med blomstertryk sommertrends

Hvis tingene kan være lidt mere afslappede på arbejdet, kan du gå efter lidt mere spændende farver og mønstre.

Kombiner wrap -kjole til et elegant aftenlook?

Fløjl wrap kjole kombinere efterår outfit ideer blondt hår

Når det kommer til at ombryde kjoler, tænker de fleste ofte på strandkjoler og sommerferier. Men takket være deres klassiske og tidløse design er de velegnede til absolut enhver lejlighed. Der er uendelige muligheder for elegant at style en wrap -kjole og dermed skabe et fremragende aftenoutfit. Du kan for eksempel gøre dette ved at vælge mere elegante stoffer som satin eller fløjl og vælge klassiske farver som mørkeblå, rød eller sort. Blondedetaljer eller pailletter giver din wrap -kjole noget bestemt. Fine smykker sikrer et særligt glamourøst look. En smuk halskæde, især med en dyb udskæring, kan fremhæve din spaltning endnu mere og sætte den i rampelyset. I kombination med smukke, elegante pumps eller høje hæle er dit perfekte aftenlook født.

Lang wrap kjole kombinerer boldkjole outfit kort hår outfit ideer

Til en bold eller anden særlig aftenbegivenhed er en kjole i gulden særligt velegnet, som bedst kombineres med enkle hæle sandaler og sarte smykker. På denne måde kan du opnå et eventyrligt look, og de vil helt sikkert tiltrække alles opmærksomhed!

Par jeans med en wrap -kjole for at rocke den lagdelte modetrend

Wrap kjole kombinerer jeans pumps leo mønster outfit sommer

Selvom solens stråler forsøger vores dage, er den desværre stadig ikke varm nok til vores luftige sommerkjoler. Der er dog en modetrend, der har været raseri i årevis, der giver dig mulighed for at bære bukser under din omviklingskjole. Mor -jeansene er særligt populære denne sommer, takket være deres snit er de ideelle til det. På grund af kjolens omsluttende udseende kan bukserne nedenunder ikke ses med det samme og er næsten kun genkendelige, når de går.

Lang wrap kjole kombineres med jeans modetrends sommer kvinder

Tricket til at parre et par jeans med din wrap -kjole er at fokusere på proportionerne. Kjolen skal hverken være for kort eller for lang og naturligvis ikke være stramt bundet. Vi vil hellere fraråde flade sko. Høje hæle eller andre sko med hæle er normalt det bedste valg, fordi de sikrer, at dine ben ikke ser for korte ud og dermed strækker hele looket.

Polka dots wrap kjole skaber et flot retro look

Polka dot wrap kjole kombinerer dot mønster tøfler retro look

Prikkerne er en rigtig klassiker i modeverdenen. Generelt repræsenterer disse en sart og legende kvindelighed. I år er modetrenden imidlertid mere forskelligartet end nogensinde. Klassiske hjemmesko og små, runde solbriller passer perfekt til en omslagskjole dekoreret med det trendy mønster.

kort wrap kjole kombinere sneakers bæltetaske runde solbriller modetrends

Wrap kjole med en bæltetaske? Det lyder måske lidt mærkeligt, fordi kjolen også er bundet i taljen, men den ser utvivlsomt smuk ud! På denne måde vil en slank figur komme endnu mere i fokus.

Kombiner omviklingskjole om efteråret og vinteren

kort wrap kjole kombinere over knæet støvler falde outfit balayage blondt hår

Hvis du tror, ​​at wrap -kjoler kun er til forår eller sommer, tager du alvorlig fejl. Sammen med strømpebukser og smarte lårhøje støvler kan du nemt skabe et fremragende efterårslook. Med en kortærmet kjole skal du blot bære en afslappet strikket trøje eller jakke med den. For at forhindre, at den generøse V-udskæring bliver for kold, kan du også bære en simpel turtleneck eller en tætsiddende skjorte nedenunder eller afrunde dit outfit med et tykt tørklæde.

Lang omviklet kjole kombinerer polka dot trend runde solbriller

blå wrap kjole kombinere blå sko læder taske sommer modetrends

Blomster mønster wrap kjole kombinere gule sandaler læder taske outfit sommer

Gul lang wrap kjole kombinere sommer fiskenet håndtaske mørkt blondt hår

Kimono wrap kjole kombinerer jeans outfit ideer sommertrends

Kimono wrap kjole lang sort hånd loop halskæde boho look

kort wrap kjole kombinerer efterårstøj ankelstøvler kort hår

kort wrap kjole kombinerer efterårstights med ideer til outfit

kort wrap kjole kombinere overknæ støvler Gigi Hadid outfits

kort wrap kjole kombinerer sommer slange mønster lomme retro outfit

lang wrap kjole kombinerer orange denim jakke gul håndtaske modetrends

Læder wrap kjole kombinere hvide pumps outfit ideer efterår

Maxi wrap kjole kombinerer strandtøj sommertøj

Midi wrap kjole kombinerer røde trendy farver sommeraske blond hårfarve

Midi wrap kjole kombinerer satin trend farver sommer 2019

Mini wrap kjole kombinerer læderjakke biker jakke læder ankelstøvler boho look

Velour wrap kjole kombinerer vinter ankelstøvler vinter tørklæde outfit

Satin wrap kjole kombinerer frakke ankelstøvler med glitter runde solbriller outfit sommer

Satin wrap kjole kombinerer sorte sandaler høje hæle blondt hår

Wrap kjole kombinerer efterårslæder ankelstøvler outfit ideer damer

Wrap kjole kombinerer sommer outfit ideer blondt hår bob frisure med krøller

Wrap kjole kombinerer ruskind kappe ankelstøvler blå håndtaske

Previous Post
Moderne væggenheder – praktiske møbler til hvert værelse
Next Post
Håndværk med skumgummi – 15 sjove kunsthåndværksideer med børn