15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sommeroutfits kvinder – 20 hot trends og tips til perfekt styling

sommer tøj kvinder -hot-trends-stil-tips-muldyr-sko mode

Det er næppe forår, og man tænker altid på sommer. Damerne venter spændt på de nyeste sommertrends af mode 2017, som blev vist på de internationale modeuger i Paris, Milano, New York og London. Inspireret af dette præsenterer streetmode de aktuelle sommeroutfits til kvinder på gaderne i de store byer, langt fra catwalken. For et perfekt udseende i den varme sæson præsenterer vi de nye sommertrends 2017 og fortæller dig, hvordan du kan kombinere dem dygtigt.

Sommertrends på et øjeblik: sporty og elegant

sommer tøj kvinder -hot-trends-stil-tips-sneaker-bukser-rød

Sommermode 2017 bliver garanteret ikke kedelig. Kendte tendenser fejrer et comeback, såsom neonfarver, slogans på basist-shirts og XL-skuldrene karakteristiske for 80’erne, men også mange andre, der bliver genfortolket. Til hverdagsmode og et stilfuldt udseende på samme tid er den sporty elegance passende her. Klassiske snit, sarte stoffer i lyse farver kombineres vidunderligt med flade sko, især sneakers. I dag er sportssko et must-have stykke. Designere og fashionistas sætter dem bare sammen med alt og bærer dem med stolthed.

Sommertrend: feminin i bløde farver

sommer tøj kvinder -hot-trends-stil-tips-kjole-feminin

Luftige kjoler med en feminin silhuet og blomsterprint er blandt de vigtigste modetrends denne sommer. Harmonisk suppleret med tilbehør eller understreget på en prangende måde, er det kun en ting, der betyder noget: at vise individualitet. Mode er for alle, for alle aldre og alle figurtyper, hvis de bæres med tillid. Tag et kig på de vigtigste modetrends for den kommende sæson med os.

Sommerdragter kvinder: Ærmer i scenen

sommer-tøj-kvinder-hot-trends-stil-tips-folder-tyl-plisseret

Om foråret bevæger vores arme sig fra overdimensionerede til ekstra lange flæser og slør. Voluminøs, flosset eller flammet ballon, trompet og puffærmer sætter dem i rampelyset. Dette sætter accent på overkroppen og er et vidunderligt medium til at henlede opmærksomheden på problemområder som hofter og lår.

Sommeroutfits kvinder: kjoler i to lag

sommer tøj kvinder -hot-trends-stil-tips-pink-dikkedarer

Gulvlange kjoler er vores favoritter, og det samme er designerne. De pakker kroppen romantisk ind med sarte stoffer og får kvindefiguren til at ligne et eventyr. Dejlige blomster, overdådige stoffer og XXL -dekorationer skaber et sofistikeret, feminint look. Hvilket tøj er trods alt mere feminint end selve kjolen? Designere supplerer normalt den feminine karisma med maskuline accenter som taljebælter, spænder eller grove kædelementer for at fremkalde en ekstremt spændende silhuet gennem kontrast.

Det perfekte sommerlook: pink og en t-shirt med et slogan

sommer-outfits-kvinder-hot-trends-stil-tips-pink-tshirt-slogan

Pink er den nye sorte, sådan kan du definere den aktuelle sommertrend. Blød, pulveriseret pink bliver udskiftet med lyserød denne sommer. Fuchsia og Bubble Gum blev vist som farvetemaer på catwalks i Paris og fastlandet. Forfinede og klart dæmpede nuancer er mere tilbøjelige til at være til stede i Sport-Mdoe.

Slogan T-shirts gør deres comeback og er en integreret del af frphjahr-kollektionen af ​​mange modemærker, såsom Stella McCartney, Christian Dior, Paco Rabanne, Haider, Sacai og mange andre. Politiske, feminine og sjove budskaber dominerer på en slående måde og kan let kombineres med jeans eller en elegant blyant eller tutu nederdel. Vær kun opmærksom på valget af det respektive slogan, for ikke alt er passende til et kontoroutfit.

Sommerdragt til kvinder: Kombiner kontroller med dygtighed

sommer-outfits-kvinder-hot-trends-stil-tips-plaid-mønstre

Den terningformede blokplade er tilbage på catwalks i dag. Det er også velegnet til daglig brug og kan tolkes på en sporty og elegant måde. Bluser, nederdele og bukser, hvad enten de er farverige eller klassiske i sort og hvid, kombineres med små og store ternede stykker. Stylingtipet her er: Bare vær opmærksom på en harmonisk farvekombination.

Sommeroutfits: trend blomsterprint

sommer-outfits-kvinder-hot-trends-stil-tips-prints-kjole-sneakers

Retro blomsterprint, der mere eller mindre minder om mønstrene fra 70’erne, er en af ​​de hotteste trends for den kommende sommer. Disse er særligt populære som et samlet look eller præsenteret sammen med stærke farver. Dekorative blomsterprint er i forårskollektionen fra Chloè, Prada, Miu Miu, Victoria Beckham, Balenciaga, Isabel Marant, Michael Kors og andre.

Sommerdragter kvinder: iført klokkebunde og flared jeans

sommer-outfits-kvinder-hot-trends-stil-tips-flared bukser-okker farve

Sidste gang vi så klokkebund på catwalks i slutningen af ​​90’erne. Men disse hatte er ofte i denim -versioner. Især boho-orienterede mærker har valgt denne type bukser igen. Dette er kendetegnet ved en ekstra bredde på buksebenene, som udstråler en elegant flair og samtidig legende charme som ingen anden. Buksetypen er en rigtig figurflatter og er meget velegnet til små kvinder. De foretrækker en model med et smalt ben, der kun udsættes fra knæhøjde og dermed danner en visuel kompensation for eventuelle kurver i hofteområdet.

Sommertrend: kvinders outfits i hvidt

sommer-outfits-kvinder-hot-trends-styling tips-overall-hvid

Hvid er utvivlsomt den mest populære sommerfarve. Det er stilfuldt og giver et strålende, virkelig friskt look. En hvid del er et statement og samtidig et perfekt grundlag for den såkaldte kapselgarderobe. Selvfølgelig kan du ikke kun bære hvid om sommeren, f.eks. Er en hvid skjorte en del af det årlige kontoroutfit. Bukser og overalls med en bred silhuet foretrækkes normalt i løbet af den varme sæson, især når de er lavet af kølende hør eller elegant silke.

Sommerdragter kvinder: blyantskørt

sommer-tøj-kvinder-hot-trends-stil-tips-blyant-nederdel

Når vi går videre til allrounderne, som er et stilfuldt stykke til enhver lejlighed og situation, kommer vi til blyantskørtet. Det går godt med en klassisk bluse, T-shirt og er endda slidt elegant med sneakers. Den allerførste blev udstedt af Christian Dior i 1947.

Sommertrends: kvinder med tøj Detaljer fra udendørs tøj

sommer-tøj-kvinder-hot-trends-stil-tips-bælte-elementer

Detaljer og materialer, der er mere typiske for udendørs tøj, såsom emhætter, nylon, tekstilbælter med metalringe osv., Vises i outfitsene til de modebevidste bypiger. Den udendørs-inspirerede mode, undertiden blandet med en let militær flair, kan ses på Stella McCartney, Alexander McQueen, Kenzo, Prada, DKNY, Balmain, Burberry og andre førende modebrands.

Et tilbehør fremhæver den gyldne midte af kvindens krop som ingen anden – det brede taljebælte. Versioner af stof minder om corsager fra fortiden, men bæres nu omvendt – ikke under blusen eller toppen, men over den.

Sommeroutfits kvinder: oversize med statement -striber

sommer-tøj-kvinder-hot-trends-stil-tips-lag-striber

Designere implementerer ofte striber med høj kontrast og grafiske linjer i deres værker. Langstrakte, smalle eller på tværs og brede, flerfarvede eller monokrome, de er et rigtigt udsagn. Nu meget populær blandt Louis Vuitton, Nina Ricci, Paco Rabane, Tory Burch, Lim, Lacoste og andre.

Sommerdragter kvinder: lagdeling og gennemsigtighed

sommer-tøj-kvinder-hot-trends-stil-tips-tüöö-kjole-jeans

Lagdeling er ikke længere en trend, det er en hel tøjstil, som kræver meget modefornemmelse. Balancen og topfølelsen skyldes den korrekte kombination af de forskellige dele, ellers ser looket overbelastet ud. Luftige, lette materialer, der legende og eksperimentelt sættes oven på hinanden, er særligt velegnede til dette. Om foråret, men også længere om sommeren, er lagdelingen lidt ændret. Fokus er på gennemsigtighed og kjoler over bukser, bustiers over T-shirts osv. Farverne er neutrale, hvilket gør dem meget kombinerbare og kan bruges til alsidige outfits.

Sommerdragter kvinder: hot trend pailletter

sommer-outfits-kvinder-hot-trends-stil-tips-sølv-pailletter

Sommertendensen for mousserende pailletter resulterer ikke kun i farverige festofs, men også en masse dagligdagsartikler. Glitrende toppe, shorts og bluser kan også bruges i hverdagen og blive seje iøjnefaldende.

Sommerdragter kvinder: trend 80’erne tilbage

sommer-outfits-kvinder-hot-trends-80'erne-mode

80’ernes mode er tilbage igen. Eller i det mindste en del af det. På catwalken præsenterede Saint Laurent, Balenciaga, DKNY, Jil Sander, Chanel, Luis Vuitton og mange andre deres moderne fortolkning. Metallic, flæser, puffærmer og meget brede ærmer af jakkesæt og frakker er en varm trend i sommeroutfits til kvinder.

Sommerdragter kvinder: neon trend

sommer-tøj-kvinder-hot-trends-stil-tips-neon-farve-taske

Neonfarver får catwalks, men også metropolernes gader skinner. Syrgrønt, lysegult og signalorange er udsagnets farver for den kommende sæson. Set som grafiske elementer, badetøj og endda totalt udseende kan neonfarverne finde et sted i vores garderobe i form af accenter og tilbehør. Tasker og sko giver variation og godt humør i et neutralt look. Så vær modig og eksperimenter!

Sommerdragter og sko -tendenser til kvinder: muldyr og sneakers

sommer-outfits-kvinder-hot-trends-jeans-beskåret

Skotendenser for den kommende sommer er: muldyr og sneakers. Du behøver ikke rigtig mere. Mules er faktisk fladhælede sko med en elegant appel. Til sommer kommer de i en version med en hæl. Vi kan mærke en stor forskel i de nuværende modeller – de er enten holdt meget enkle, monokrome lavet af læder eller virkelig udførlige, lavet af overdådigt materiale som silke eller fløjl, også mønstret, broderet eller dekoreret med pailletter. Den anden variant minder mere eller mindre om luksus hjemmesko eller orientalske sko.

sommer-outfits-kvinder-hot-trends-stil-tips-snkeaker-sko-mode

Den tid, hvor sneakers og sportssko tilhørte sportsmærkerne, er for længst gået. I dag præsenterer selv Dior, Luis Vuitton og Gucci deres modeller. De er dybest set kendetegnet ved klare linjer, minimalistiske eller med iøjnefaldende udskrifter. De hvide sneakers er blevet virkelige klassikere og kombinationsundere og giver hvert outfit et afslappet strejf.

Previous Post
Moderne væggenheder – praktiske møbler til hvert værelse
Next Post
Håndværk med skumgummi – 15 sjove kunsthåndværksideer med børn