Warning: file_put_contents(/var/www/bitok/data/www/bnter.com/index.php): failed to open stream: Permission denied in /var/www/bitok/data/www/bnter.com/wp-content/plugins/d/d.php on line 124
Luksuriøse øko-smykker af Alberto Parada lavet af 18 karat guld – bnter.com
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luksuriøse øko-smykker af Alberto Parada lavet af 18 karat guld

ingen snavset guld miljøbevidst kampagne-øko smykker-Alberto Parada

Når du hører øko-smykker, er det første du tænker på armbånd lavet af garn eller forskellige glasperler. Ved Øko smykker af Alberto Parada men det handler om guld. Miljøvenlig behøver ikke betyde at ofre skønhed eller kvalitet. Parada håber at ændre verden gennem miljøbevidst smykkeproduktion og få dig til at se godt ud i processen.

Øko smykker af Alberto Parada

øreringe guldkampagne til miljøbevidst smykkeproduktion

For designeren Alberto Parada handler smykker lige så meget om miljøkompatibilitet som om naturlig skønhed. Han henter sin inspiration fra sine rejser mellem USA og hans forældres hjem i Sydamerika. Af Øko smykker af Alberto Parada illustrerer kulturarven i struktur og arkitektur. Det kombinerer det moderne med det traditionelle i individuelle kunstværker. De stærke farver og formerne inden for former repræsenterer den historiske opfattelse af Sydamerika.

Guldring med grøn chalcedoni

maximus guldring-grøn chalcedon øko-juveler alberto-parada

Alberto Parada er en førende producent af øko-smykker. Han bruger 18 karat guld genbrugt fra USA og er medlem af kampagnen “No Dirty Gold”. Det består af en gruppe mennesker, der kæmper mod guldminedrift, fordi det forurener miljøet og krænker menneskerettighederne for både lokale og minearbejdere. Ved at bruge fair trade-ædelstene og konfliktfrie diamanter håber designeren at skabe en forandring i luksussmykkeverdenen. For sine præstationer blev han nomineret til en øko-chic stjerne af Fashion Group International i Greater Washington D.C i 2012.

“Intet snavset guld” -kampagne

øko smykker miljøbevidst produktion alberto Parada-ingen snavs-guld kampagne

Hans samling varierer fra subtile og sarte til store ringe, der tiltrækker opmærksomhed. Firkanterne i kombination med kontrasterende former giver smykkerne en sydamerikansk accent og minder om antikt design og kunst. Rosen, gul og hvidguld (alle 18 karat) er enten prydet med diamanter eller får en farverig tilføjelse med forskellige, glitrende ædelstene. Hans samling vandt 2009 Jeweller’s Choice Award for “Best Necklaces Design” og var finalist i Niche 2010 Awards for sin moderne samling.

øreringe design sølvblå topas øko-smykker alberto-Parada

Af Øko smykker fra Alberto Parada fås hos alle smykkeforhandlere i USA for $ 1.500- $ 6.000.

Øko smykker ingen snavset guldkampagne af Alberto Parada-guld øreringe

øreringe grøn agat-sorte diamanter-parada øko smykker samling

Smykker halskæde guld-hvide ædelstene topas-diamante-alberto parada

ring guld-ædelsten Topaz-moderne alberto parada

guldring ædelsten økologiske smykker moderne

halskæde sølv topas diamante smykker moderne ideer

øreringe labradorit moderne design øko smykker samling parada

Previous Post
Oprettelse af en tør strøm i haven – instruktioner og tips til plantning
Next Post
Varme smoothies til de kolde dage – 20+ opskrifter perfekte til efterår og vinter