15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvilke shorts til tykke lår? – Med disse modeller kan du skjule stærke ben!

Her er det endelig – den længe ventede sommer. Og med det tid til lette, luftige nederdele, shorts og stropløse toppe. Men med det varmere vejr følger ofte et kritisk blik i spejlet. Og lad os være ærlige – der er altid noget, vi ikke er tilfredse med. Maven er ikke flad nok, brysterne er for små, eller benene er for korte. Hver krop er smuk, og vi skal lære at elske os selv for den, vi er. Flot, men super behagelig – shorts er en hæfteklammer til den varme årstid. Men at købe bukser giver især buttede kvinder hovedpine hvert år. Nå, med et par stylingtip og det rigtige snit kan hver kvinde faktisk rocke et outfit med shorts! Så hvilke shorts til tykke lår skal du vælge, hvis du vil skjule dine stærke ben? Du finder svarene herunder!

Hvilke shorts til tykke lår?

shorts til buttede kvinder shorts til tykke lår

Inden vi begynder, vil vi gøre én ting klar: Absolut hver kvinde, uanset hendes vægt og krop, kan bære alt, hvad hun har lyst til. Og ja, shorts er gode til dem med tykke lår, og de kan faktisk se fabelagtige ud. For at fremkalde en fantastisk silhuet skal du dog være opmærksom på nogle stylingtips, når du køber. For at kunne skjule tykke ben om sommeren er buksernes pasform naturligvis det vigtigste. Vi vil jo ikke bare se godt ud, vi vil også have det godt med vores tøj. Bermuda shorts, paperbag, denim shorts, monokrom eller med mønstre – korte bukser fås nu i alle tænkelige stilarter og længder. Alle modeller er designet på en sådan måde, at vi dygtigt kan iscenesætte eller skjule forskellige kropsdele.

Korte bukser til fede ben: det afhænger af længden!

Korte bukser til tykke lår og kalveshorts til stærke ben

Korte bukser og stærke ben hænger ikke sammen? Ikke engang tæt på! Med det rigtige snit kan de små problemområder faktisk skjules vidunderligt. Så hvordan skal de perfekte shorts se ud for dem med tykke lår? Ikke for kort og ikke for lang, men et sted midt imellem – det ville være den ideelle bukselængde for dig! Tænk på længere shorts i et kærestelook, culottes eller de trendy Bermuda -shorts! Korte bukser til buttede kvinder, der er under den bredeste del af låret, er ægte iøjnefaldende og skærer altid en fantastisk figur. En høj talje får også overkroppen til at se længere ud og kan gøre underværker for stærke lår.

Store lårshorts: disse farver og mønstre er ideelle til dig

korte bukser til tykke lårshorts til tykke benspidser

Ud over længden spiller farver og mønstre også en vigtig rolle, når man køber shorts til fede ben. For at kunne skjule tykke lår, bør du fokusere på overkroppen med dit outfit. Luftige toppe og skjortebluser fremhæver dygtigt dine skuldre og spaltning og er et rigtigt blikfang om sommeren. Statement smykker i form af overdimensionerede halskæder kan også hjælpe med at aflede dit blik fra dine ben. Hvad angår materialet til shorts til buttede kvinder, kan du ikke gå galt med stoffer som viskose, hør, denim og bomuld. Vi vil hellere fraråde satin og silke – de vikler rundt om dine ben i varmen og ville derfor ikke være et godt valg.

Jennifer Lopez Outfits Shorts til fede ben

Stribemønsteret er en af ​​årets mest populære modetrends, og lodrette striber er faktisk en fantastisk måde at få dine ben til at se længere og lår smallere ud. Med hensyn til farve bør du foretrække dæmpede nuancer og jordfarver. Klassikere som hvid, sort eller mørkeblå er også gode. Da lyse neonfarver og iøjnefaldende udskrifter straks henleder opmærksomheden på benene, anbefaler vi, at du undgår dem.

Bredskåret shorts til tykke lår

hvilke shorts til tykke lår stofbukser til buttede kvinder

Når det kommer til shorts til tykke lår, er vores største råd at kigge efter styles, der ikke er for figurkrammende og ret løst skåret. Shorts, der er for stramme, får dig faktisk til at se højere ud, end du er, og ikke føle dig særlig godt tilpas i varmen. Vidskårne bukser er et absolut must i år og ser flatterende ud på alle figurtyper. Det er bedst at bruge straight-cut linned eller bomuldsshorts, der ender en hånds bredde over knæet. Den løse pasform får lårene til at se smallere ud, og shortsene er utrolig behagelige. Brug den med en simpel top eller en let T-shirt, og du har det perfekte sommeroutfit!

Klassikeren: jeansshorts til fede ben

Jeansshorts til stærke lår korte bukser til tykke ben

Udover lette kjoler og sandaler er denimshorts også en del af det grundlæggende, der ikke bør mangle i nogen sommergarderobe. Med en høj talje og en afslappet T-shirt, som du stikker foran i linningen, får du et vidunderligt sommerlook, der er velegnet til hverdag såvel som til en date night. Modeller med høj talje er det bedst mulige valg til komfortable, men stilfulde shorts med tykke lår.

Cykelshorts til stærke lår

hvilke shorts til tykke lår korte bukser til fede ben

Cykelshorts, også kendt som biker shorts, har været trendy i årevis og har også fundet vej til catwalken i denne sæson. Mens cykelshortsene hovedsageligt ses på atleter, er de også ideelle til super flotte og smarte sommeroutfits. Ansvarlig for dette er Kim Kardashian, der bragte bukserne til streetwear sidste år og bar dem med høje hæle og blazere. Stjernen er et klart bevis på, at cykelshorts også fungerer vidunderligt som shorts til tykke lår.

Skjuler tykke lår om sommeren: Sådan kan du gøre det!

Kim Kardashian -tøj, der shortser til tykke lår

Er du utilfreds med din figur og vil gerne skjule dine tykke lår? Heldigvis er der et par tips og tricks, du kan bruge til at fjerne fokus fra dine ben.

  • Fremhæv din overkrop og skuldre ved at bære farvestrålende bluser eller kjoler med V-hals.
  • Store, lyse mønstre og lyse farver er uegnede til shorts til tykke lår.
  • Korte bukser med høj talje får dine ben til at se længere ud.
  • Mørkt tøj gør dig slank – det ved vi alle. Denimshorts i mørke vaske og shorts i dæmpede farver er den ideelle ledsager til buttede kvinder.

Shorts til tykke lår: det smukkeste udseende, der skal re-style!

korte bukser til buttede kvinder shorts tykke ben

Brug en overdimensioneret jakke for at fjerne øjnene fra dine ben

Shorts til fede ben tykke lår skjuler sommeren

Korte bukser med høj talje strækker figuren visuelt

hvilke shorts til tykke lår korte bukser til stærke ben

Komfortabel og super chic: shorts til tykke lår i et kærestelook

Shorts til tykke lår og bukser til buttede kvinder om sommeren

Er du stolt over dine stærke lår? Sæt dem derefter i scene med denimshorts!

Shorts til tykke lår korte bukser til fede ben

Beyoncé viser os også, at stærke lår på ingen måde bør ses som en fejl

Shorts tykke ben og stærke lår skjuler sommeren

Cykelshorts til det ultimative sommerlook

Tykke lår skjuler sommershorts til buttede kvinder

Med en matchende top bliver dit outfit et rigtigt blikfang

hvilke shorts til tykke lår korte bukser til buttede kvinder tips

Previous Post
Terrassedesign med træ – 30 inspirerende ideer
Next Post
Mørk vinduer: Disse tips sikrer en afslappet søvn!