15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav din egen udendørs biograf i haven

Friluftsbiograf-have-gør-det-selv-børn-sej-biograf-aften

De behagelige temperaturer om sommeren og de lange aftener inviterer dig til at blive hængende i Gären og i det offentlige rum generelt. Udendørs biografer er organiseret i nogle byer og byer og er en god idé at bruge tid udendørs i stedet for at sidde foran skærmen derhjemme. EN Friluftsbiograf kan relativt let sættes sammen i din egen have og tjene som et højdepunkt ved en havefest.

Friluftsbiograf i haven, som børnene helt sikkert vil se frem til

Friluftsbiograf -have-gør-det-selv-biograf-aften-klapstole-børn

At have din egen udendørs biograf er helt sikkert en rigtig attraktion for både store og små. Det eneste du skal gøre er at have en have eller en stor nok terrasse, have en Beemer (du kan også leje en som ekstraudstyr) og selvfølgelig en strømforbindelse. Alt andet er et spørgsmål om kreativitet og håndværk.

Friluftsbiograf i haven til udendørs arrangementer

Friluftsbiograf-have-gør-det-selv-beemer-lærred-stativ-udenfor

Men hvis du ikke har en Beemer tilgængelig, afslører vi en foreløbig version til en biografprojektor fremstillet af en skokasse og en smartphone. Dette forstørrer billedet af displayet ti gange, og det for en lille sum. Du skal bruge en skokasse og en guldsmedsforstørrelsesglas, og bagved kommer mobiltelefonen.

Lav din egen udendørs biograf i haven – vejledning

Friluftsbiograf-have-gør-det-selv-instruktioner-skærm-lærred-tinker

Du har allerede et Beemer selvfremstillet mærke, men hvad med biografskærmen? Der er flere Batsel -varianter på Internettet, vi tilbyder en oversigt over nogle. Den mest stabile og virkelig bæredygtige er selv at bygge en båre og strække enten hvidt papir eller stof på den.

Friluftsbiograf i haven – trækker biografskærmen mellem træerne

udendørs-biograf-have-gør-det-selv-instruktioner-reb-stål-reb-træ

Bårerammen kan fastgøres forskelligt afhængigt af tilgængelig plads og betingelser og konverteres til en stabil biografskærm. En bæredygtig mulighed er at bruge rebspændingssæt til gardiner, at strække dem mellem to stabile punkter og hænge biografskærmen på dem.

Friluftsbiograf i haven – brug rebspændingssæt til gardiner og kroge

udendørs-biograf-have-gør-det-selv-instruktioner-hanegen-træ-kroge

Yderligere kroge sikrer en stabil kropsholdning i det nedre område, så biografskærmen vingler, når der er luftstrøm og dermed ødelægger billedet. Det ville fungere meget enkelt, hvis du havde to træer i haven med tilstrækkelig plads mellem dem. Overvej derfor, hvor stor biografskærmen skal være.

Friluftsbiograf i haven – lav din egen biografskærm

udendørs-biograf-have-gør-det-selv-instruktioner-frame-screen-tinker

En stabil og bæredygtig biografskærm, som du kan bruge flere gange, kan selv laves af bårerammer. Tænk på forhånd, hvor meget plads i haven du vil kunne donere til den udendørs hjemmebiograf og følgelig, hvor stor biografskærmen skal være. Få derefter trælameller til at bygge en rimelig ramme med. Bare at sammensætte et rektangel af træplader er ikke nok, da det svulmer op og ikke ville være stabilt nok. Krydslægter er nødvendige for at stabilisere strukturen, og en korrekt ret vinkel er et must.

Friluftsbiograf i haven – stræk biografskærmen på båren

udendørs-biograf-have-gør-det-selv-instruktioner-skærm-ramme-papir

Ethvert papir eller stof kan strækkes på båren. Uanset hvilken af ​​de to varianter du vælger, skal materialet være hvidt og ikke gennemsigtigt eller gennemsigtigt. På grund af det store område kan det uigennemsigtige stof også virke lidt gennemsigtigt, så stræk endnu et lag mørkt papir eller pap på bagsiden.

Friluftsbiograf i haven – selvfremstillet biografskærm, der hænger mellem træer

udendørs-biograf-have-gør-det-selv-instruktioner-skærm-træramme-tinker-hæng

For god billedkvalitet er det også vigtigt, at det spændte materiale, papir eller stof, består af et enkelt stykke. Måske skulle du også finde ud af mere om de variable størrelser af papirmaterialer og tekstiler på forhånd. Bagsiden kan bestå af flere stykker, men pas på med den sømløse forbindelse mellem elementerne.

Lav din egen biografskærm til udendørs biograf i haven

udendørs-biograf-have-gør-det-selv-instruktioner-skærm-ramme-baggård

Sådan ser en hjemmelavet biografskærm lavet af bårerammer ud, som er hængt mellem to træer i haven. Øverst hænger rammen på rebspændingssætene, og i bunden er den fastgjort til træerne med kroge i begge hjørner. Kroge er også indbygget i rammen – fire til ophængning i hjørner og øverst.

Friluftsbiograf i baghaven – provisorisk biografskærm lavet af hvide ark

udendørs-biograf-have-gør-det-selv-instruktioner-seng-lak-baggård

Et andet godt alternativ til hjemmelavede biografskærme er at lave en af ​​hvide ark. For at få håndværksprojektet til at blive en succes, er forholdene i haven meget vigtige. Arkene er som bekendt lidt gennemsigtige, hvorfor en solid baggrund, såsom et uigennemsigtigt hegn, murværk eller andet, er påkrævet. Derefter skal du trække to lange reb og strække arkene imellem dem.

Friluftsbiograf i haven med en stativskærm

udendørs-biograf-have-gør-det-selv-lærred-ark-hvid

Alternativt er der rimeligt udstyr til projektorer og dermed også stativskærme i branchen. Disse kan placeres på enhver form for stabil og relativt flad overflade, er transportable og særligt fleksible. I dårligt vejr kan du hurtigt sætte udstyret i garagen og lade filmen fortsætte med at køre der.

Friluftsbiograf i haven under træpergolaen

Frilufts-biograf-have-gør-det-selv-træ-pergola-lærred-have tagdækning

I betragtning af vejrskiftet er biografskærmen også meget praktisk at rumme under terrassetag eller pergola. Derudover er det robuste havestrukturer, der godt kan klare udendørs biografudstyr.

Ægte udendørs biograf i haven

udendørs-biograf-have-gør-det-selv-moderne-græsplæne-væg

Der er ofte steder i haven, der ikke bruges korrekt. For eksempel er den lidt beskedne plads bag garagen eller bag huset, der er lukket på tre sider, perfekt til en privat udendørs biograf. Bagvæggen i garagen eller huset er en stabil baggrund for en biografskærm og muliggør perfekt montering, og en strømforbindelse er også sikkert tilgængelig.

Komfortable sæder og liggestole til udendørs biograf i haven 

udendørs-biograf-have-lav-selv-siddepladser-klapstole-træpuder

I en udendørs biograf i din egen have kan siddepladserne udformes efter ønske og meget mere komfortable end i offentlige områder. Gulvhynder og tæpper kan være meget mere behagelige end at folde eller folde havemøbler.

Dekoration, puder og tæpper til en udendørs biografaften

udendørs-biograf-have-lav-selv-sidde-tæppe-puder

Små trækasser fungerer vidunderligt som bestillingsborde, hvorpå køledrikke, popcorn og måske hvilke telys kan placeres for en afslappet atmosfære. Pas på din og dine gæsters komfort og vær kreativ i designet af sæderne til publikum.

Ideer til udendørs biograf i haven

udendørs-biograf-have-lav-dig-sidde-film-aften

Afhængig af tilgængelig plads og betingelser er der forskellige muligheder for at designe en udendørs biograf i det private udendørs område. Behagelig, subtil belysning kan være nyttig, hvis nogen skal rejse sig fra deres sæde for at få en drink eller noget andet.

Friluftsbiograf i haven til filmaften for børn og voksne

udendørs-biograf-have-gør-det-selv-kølig-biograf-aften-klapstole

Uden tvivl glæder en privat udendørs biograf unge og gamle, da du kan se din yndlingsfilm på en enorm biografskærm.

Friluftsbiograf i haven til en børnefest 

udendørs-biograf-have-gør-det-selv-børnefest-fødselsdag-sæder-pap

Friluftsbiograf kan være vidunderligt designet til børns fødselsdagsfester eller fester for de mindste i det udendørs område. Giv et kreativt, legende design med tematisk dekoration og selvfølgelig en spændende børnefilm. Børnesæderne er meget fantasifulde at designe eller dekorere på en ekstraordinær måde. På eksempelfotografiet pilles der med vogne af pap til de små seere.

* Du finder den komplette vejledning til ‘Open Air Cinema med en hjemmelavet biografskærm’ her

Previous Post
12 fantastiske hjørnesofaer i læder til dit komfortable hjem
Next Post
Design af sidebord – 23 kreative ideer, som du selv kan bygge