15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Opsætning af din egen vinterhave – 3 tips til design

Indstil en udestue-terrasse-parasol-metal-havemøbler

Ingen steder kan du slappe af så godt som i din egen vinterhave. Og med vinterhaveindretningen og udsmykningen kan du indse begreber, der sandsynligvis vil virke lidt rodede i resten af ​​lejligheden. Da vinterhaven er overdækket, skal der ikke kun vælges funktionelle havemøbler, men polstring, puder og hyggelige sengetæpper ser også godt ud der.

Opsætning af din egen vinterhave – det behøver ikke altid at være havemøbler

Vinterhavemøbler-møbler-polstring-moderne-møblering

Komfortable polstrede sofaer og lænestole ser godt ud i din egen vinterhave, de gør glasforlængelsen til en solrig oase og et hyggeligt tilbagetog. Møblerne skal ligesom resten af ​​vinterhavemøblerne passe ind i et sammenhængende overordnet koncept med hensyn til farvevalg og stil. Hvis du vil indrette senere, kan du f.eks møbelbetræk med nyt betræk være udstyret Møbler kan også males relativt let i nye farver.

 Opret din egen vinterhave – planter er obligatoriske i vinterhaven

Opret en vinterhave -planter-overvintre-terracotta-fliser-citrontræ

Som navnet antyder, er det svært at forestille sig en vinterhave uden planter. De sikrer en hyggelig og varm atmosfære. Selv i en uopvarmet vinterhave kan hobbygartnere opbevare deres potteplanter i de kolde måneder, så de ikke bliver offer for frosten. Bemærk, at visse tropiske planter kun kan overleve i en opvarmet udestue.

Urtepotter i forskellige størrelser og former kan arrangeres på fremspring og vindueskarme, så der skabes et harmonisk helhedsindtryk. Derudover kan glasvaser fyldes med kviste eller andre dekorative materialer såsom kastanjer. Stearinlys er også smukke, selvom alt fra telys til farverige lys er muligt, der passer til det overordnede koncept for din egen vinterhave. Her kan du også variere sæsonen igen og igen, så vinterhaven kan pyntes med liljekonvaljer og påskeæg i løbet af påsken, mens en Halloween -dekoration kunne tænkes i efteråret.

Opret din egen vinterhave og sørg for elegante skærme til beskyttelse af personlige oplysninger

Opret en vinterhave -glas-privatliv-beskyttelse-solcreme-dyrkning-moderne

For at beskytte dig selv mod naboernes øjne kan det være nyttigt at installere en sædebeskytter i en vinterhave. Også på dette område er der elegant designede muligheder, der ser langt smukkere ud end konventionelle persienner. Rullegardiner eller plisségardiner er et alternativ her; Gardiner kan også bruges her. Flere gardiniveauer kan installeres efter hinanden.

Opret en udestue og varm den effektivt

udestue-møblering-havearbejde-varme-sofabord-ruder

Med en glasforlængelse kan husejere realisere deres drøm om en vinterhave. Det er ofte muligt at konvertere et eksisterende vindue til en vinterhave. Husejere skal også beslutte, om de vil tilføje en opvarmet eller kold vinterhave – mens den permanente opvarmning af en vinterhave medfører betydelige omkostninger, kan en “kold” vinterhave ikke bruges i lange perioder af året.

Realiser drømmen om din egen vinterhave

Opret en vinterhave -pool-ruder-naturlig-forlængelse-hus

Når de grundlæggende beslutninger vedrørende vinterhaven er afklaret, skal det acceptable finansieringsspørgsmål afklares. At optage et lån kan overvejes, men bankernes forskellige tilbud bør sammenlignes omhyggeligt. Ejendomsfinansieringen af ​​Sparda Bank har følgende fordele, at særlige betalinger er mulige gratis. Således kan en låntager tilbagebetale obligationen tidligt og dermed spare høje renter; med en tilbagebetalingsberegner Interesserede parter kan på forhånd planlægge deres økonomi og oprette en betalingsplan.

Previous Post
De uhyggelige Halloween -dekorationer til en god fest
Next Post
Moderne hus i den vestlige bugt i Sydafrika
Immediate Momentum