15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Glasfacade med spejleffekt – ekstraordinært træhus

Glasfacade - spejlfacade - træhus - byliv

Som en moderne variant af det typiske træhus passer den ekstra struktur på taget af et enfamiliehus perfekt ind i bymiljøet. Det er faktisk en selvstændig enhed til en 12 -årig dreng, eller med andre ord – et teenageværelse. Udefra ligner det en terning Glasfacade der landede på husets tag. Konceptet og designet er faktisk baseret på den traditionelle idé om et træhus.

Glasfacade med spejleffekt gemmer sig på taget af et byhus

Glasfacade -spejl facade-træhus-spejling-spejl

Det terningformede træhus på taget kan næsten ikke ses på afstand. Denne optiske illusion opnås meget effektivt gennem glasfacaden med en spejleffekt. Ved hjælp af spejlfacaden kommer den enkle, kubiske struktur i kontakt med omverdenen og skaber irritation. Den stort set reflekterende overflade fungerer dels som en vinduesrude, men kun indefra.

Glasfacade med spejleffekt: moderne variant til et træhus i byen

glas-facade-spejl-facade-træhus-tag-by

Facaden afspejler vegetationen og det omkringliggende landskab og afslører lidt af interiøret. Den lille bygning ser ud til at opløses i sine omgivelser og fastholder rytmen i moderne byarkitektur. Kun individuelle områder er gennemsigtige indefra og fungerer som vinduer i stort format. Andre er helt uigennemsigtige og tilbyder det privatliv, du rent faktisk har brug for.

Et træhus i bymiljøet – en glasfacade med en spejleffekt til huset på taget

glas-facade-spejl facade-træhus-interiør-træ

I løbet af dagen afspejler den ekstraordinære glasfacade alt i området og ser ud til at være usynligt. Om aftenen levendegøres det lille hus af den indvendige belysning og fungerer som en futuristisk lanterne, der skiller sig ud over rækkehusene.

Hus med en facade af glas og et minimalistisk interiør udelukkende af træ

træhus-minimalistisk-gæstehus-træ-interiør-konstruktion

Selvom husets ydre fremstår futuristisk, er det lille hus indvendigt enkelt, men meget hyggeligt. Interiøret, møblementet og alle møblerne er specielt fremstillet til projektet. Til dette bruges kun naturlig krydsfiner.

Minimalistisk interiør i krydsfiner

træhus-moderne-interiør-minimalistisk-træ

Det enkle, men funktionelle udstyr giver alt, hvad en enkelt person har brug for: soveværelse, studie og indgang. De enkelte værelser er ikke adskilt fra hinanden med nogen døre. Indretningen er holdt meget enkel og enkel. De retvinklede proportioner og former dominerer både ude og inde.

Et moderne træhus i byen – møbler og beslag lavet af krydsfinerplader 

træhus-spejl-facade-interiør-krydsfiner-minimalistisk

Store vinduer og facade i glas med spejleffekt

glas-facade-spejl-facade-træhus-vindue-stort

Byg et gæstehus med en spejlfacade på taget

Glasfacade -spejlfacade-træhus-tag-hus-by

Pensionatskitse

glas-facade-spejl-facade-træhus-plan-skitse

Men vi må indrømme, at på trods af det flotte og effektive design kan denne spejlfacade have skadelige virkninger på fuglene. Fugle, såvel som andre dyr, genkender ikke spejlingen og vil sandsynligvis træde imod denne glasfacade. Implementeringen af ​​konceptet for et moderne træhus på husets tag giver bestemt beskyttelse af natur og dyreliv.

* et projekt af Remico Siebring

Previous Post
Frilagte betonvægge frembringer grønt i haven og farverige dekorationer
Next Post
7 urter og lægeplanter, som du selv kan dyrke med succes