15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Planlægning af en grillfest – tjekliste og tips til optimal forberedelse

planlægger sommer grillfest organiserer tjekliste tips

Lær, hvordan du laver en med os planlægge en stor grillfest kunne! Vi giver dig 7 vigtige tips og en kort tjekliste, så din sommergrill bliver uforglemmelig. Når vejret bliver sommerligt nok, bruger vi mere og mere tid udenfor. Pointen er da ikke at holde os varme, men at gøre festen varm. Grill er den perfekte måde at skabe nye kontakter og få gang i dit sociale liv igen. Men du skal være forberedt. Her er 7 tips fra os, der kan gøre din grillfest fantastisk.

Planlæg en grillfest

1. Medbring det rigtige tilbehør til kødet.

planlæg grillfest tjekliste tips grøntsagsspyd

Bare at smide kød på grillen er virkelig kedeligt. Men hvis du marinerer stykkerne på forhånd, bliver det hele en fest for din tunge. Brug spyd til dette. Prøv det samme med babykartofler, gulerødder, tomater, peberfrugter, løg eller tofu. Du kan også tilberede din yndlingssauce eller dressing. Glem ikke grillmarinaden. Spyd er en fantastisk måde at gøre grillning unik på.

2. Plader af plast eller akryl.

Grillfest dekoration tjekliste tips bord plast tallerken blomstermønster

Brede, farverige festtallerkener giver masser af stemning til din fest og fås i mange butikker og supermarkeder. De vaskes og opbevares som normale tallerkener, men er ufarlige og meget velegnede til børn og klodset voksne!

3. Lyset.

grillhave lys ideer planlægning tjekliste tips

Når solen går ned, skal du tænde for de særlige festlys. Du kan bruge forskellige lanterner eller farverige festlamper til dette. Det varme lys vil give dine gæster hygge og komfort.

4. Servietter og våde håndklæder.

planlæg en grillfest tips servietter plastikplader

De er meget populære, så du kan lave en god grillfest. Især hvis du har meget at gøre med tykke saucer. De våde klude er bedst til rengøring. De kan også findes overalt, i apoteker og supermarkeder.

5. Tilbered grillsaucen selv

Tips til planlægning af grillfester håndlavet sauce bbq

En klassisk Grillsauce er altid godt, men hvis du kunne lave dit eget, ville det være endnu bedre. For eksempel kan du blande varm, teryaki eller thailandsk sauce og oprette en ny, der passer til din smag. Hvis du gjorde det, ville det være sikkert at give dine gæster indtryk af, at du gik den ekstra mil, uanset om du bare fik saucen fra butikken eller ej.

6.. De rigtige værktøjer til madlavning.

vært en grill tjekliste tips værktøjer madlavning

Rustfrit stål og varmebestandigt bestik er bedst, når du griller. Få en spatel, tang og andre grill-egnede værktøjer, så grillen kan gå glat.

7. Opret pladser nok til dine gæster.

planlæg en grill tjekliste tips stort bord træbænk

Når du har inviteret 25 gæster og har et bord, bliver folk tvunget til at stå og kommunikere. Det er ikke så behageligt. Så sørg for at få bænke, selv normale plaststole ville være fine. Krydr dem med farverige puder, tæpper osv..

Previous Post
Jernmangel hvad skal man gøre? – En oversigt over årsager, symptomer og fødevarer, der indeholder jern!
Next Post
Lav din egen altandekoration – krydder dit udendørs område hurtigt og nemt!