15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fjern hårfarve fra huden – disse tricks og hjemmemedicin hjælper!

som at få ny hårfarve fra din hud

Du har lige været hos frisøren og er helt forelsket i din nye hårfarve. Du går hjem og står foran spejlet for at beundre dit friske udseende igen. Men hvis du ser lidt tættere på dit ansigt, kan du se dem – de grimme pletter, der er blevet tilbage på panden, på nakken og langs hårgrænsen. Gå ikke i panik, fordi vi har samlet nogle afprøvede og rigtige hjemmemediciner og tips til, hvordan du fjerner hårfarve fra din hud.

Sådan får du hårfarve fra din hud?

hvordan man fjerner hårfarve fra hudtips hjemmemekanismer

I dag får størstedelen af ​​damerne deres hår farvet før eller siden i livet. Dette dækker ikke kun gråt hår, men skaber også et helt nyt look. Umiddelbart efter farvning er udseendet dog ikke så fantastisk. Ofte forbliver genstridige pletter på ansigt, hals og hals, der ødelægger hele effekten af ​​den nye frisure. Og selvom disse pletter forsvinder efter et par brusere, kan de være meget irriterende de første par dage efter du har farvet. Således har de fleste kvinder, der farver deres hår, mindst én gang spurgt sig selv, hvad der kan bruges til at fjerne hårfarve fra deres hud.

fjern hårfarve fra hudspidsen medium

Heldigvis er der nogle metoder og hjemmemekanismer, der kan hjælpe dig med at få hårfarve hurtigere af din hud. Vi opsummerer de bedste af dem herunder.

Fjernelse af hårfarve fra huden – metoder og hjemmemekanismer

hårfarve pletter rester komme ud tips

Først og fremmest spiller pletternes placering en vigtig rolle. Hvis du for eksempel selv arbejder som frisør eller vil hjælpe en ven med hårfarvning, kan det ske, at dine fingre eller arme er farvet på samme måde. I dette tilfælde kan du også bruge lidt mere aggressive metoder til at fjerne hårfarven, som f.eks. Er temmelig uegnet til den sarte hud i ansigtet.

Tip: Fjern hårfarven fra huden så hurtigt som muligt, da pletterne med tiden bliver mere genstridige.

Fjern hårfarve fra ansigtet

fjern hårfarve fra hudtandpasta hjemmemekanismer

tandpasta

Med hårfarve i ansigtet såvel som på hænderne tilbyder tandpastaen et praktisk middel til at fjerne pletterne. Tandpastaen virker som et skånsomt slibemiddel, som du kan bruge til at skrabe farvningsresterne af. Påfør et tyndt lag på pletten og massér i ca. 1 minut. Skyl derefter med varmt vand. Denne metode fungerer dog ikke med tandpasta i form af gel.

Babyolie

Dæk det misfarvede område af huden med lidt babyolie og lad det sidde i et par minutter eller natten over for genstridige pletter. Gnid derefter forsigtigt fingrene for at fjerne rester af hårfarve. Alternativt kan du også bruge madolie eller rengøringsklude, der indeholder olie.

fjerne hårfarve fra hudbehandle vaselin

Vaseline

Da ansigtets hud er følsom, bør den ikke gnides kraftigt, ellers kan der opstå rødme. Med olieagtige cremer og især vaselin kan hårfarven fjernes fra huden uden at irritere den. Læg blot lidt vaselin på en vatrondel og brug den til at massere det misfarvede område. Når vatpuden er farvet, og hårfarven er helt fjernet fra huden, tørres ansigtet af med en fugtig klud, og du er færdig.

Cigaretaske

Selvom det i starten lyder lidt underligt, er cigaretaske et effektivt middel til at plette rester på hud og hænder. Asken fungerer som en skrælning og fjerner hårfarvepletterne. For at gøre dette skal du lægge lidt aske på en fugtig klud og køre forsigtigt hen over det misfarvede område. Den ubehagelige lugt forsvinder umiddelbart efter brusebadet.

fjern hårfarve fra hudens ansigtstoner vatrondel

Ansigts toner

En toner, der fjerner vandtæt makeup, bør også kunne fjerne hårfarve fra huden. Læg noget af dette på en vatrondel og gnid pletten forsigtigt. Hvis vatrondellen ændrer farve, så virkede det. Skylning er ikke nødvendig i dette tilfælde.

Fjern hårfarve fra hænderne

fjern hårfarve hjemmemedicin bagepulver

bagepulver

Bagepulver er en allrounder i husstanden, der også kan hjælpe med misfarvet hud. Det fjerner de døde hudceller, der påvirkes af hårfarven. Fordi dette hjemmemedicin er hårdt, er det ikke egnet til områder, hvor huden er følsom, såsom ansigtet. Hårfarve fra dine fingre kan derimod fjernes vidunderligt med en pasta lavet af bagepulver og mildt rengøringsmiddel. Vask til sidst dine hænder med en fugtig klud og gentag om nødvendigt efter et par timer. For at forhindre huden i at tørre ud, påfør lidt fugtighedscreme efter behandlingen.

Fjern hårfarve fra hudmetodernes hjemmemedicin

Opvaskemiddel

Selv en lille mængde vaskemiddel kan reducere eller fjerne misfarvning af huden betydeligt. Det er bedst at bruge et vaskemiddel, der ikke indeholder farvestoffer eller parfume for at undgå hudirritation. Vask blot dine hænder eller arme grundigt med det og skyl med varmt vand.

tips til fjernelse af hårfarve fra hænder neglelakfjerner

neglelakfjerner

Mange har sikkert allerede hørt, at du kan fjerne hårfarve fra din hud med neglelakfjerner. Dette produkt indeholder imidlertid aggressive ingredienser og er helt uegnet til brug på ansigtets hud. På andre hudområder, hvor huden er mindre følsom, kan du bruge neglelakfjerner i en nødsituation, men fortynd venligst med lidt vand på forhånd. Neglelakfjerner er kun egnet til brug på fingrene. Aftershave fungerer på en lignende måde og kan også bruges.

fjern hårfarve fra hudens hjemmemedicin citronsalt

Citron og salt

Hvis du har genstridige pletter af hårfarve på dine hænder og arme, kan du fjerne dem med en citron. Skær simpelthen citrusfrugterne i halve og drys lidt salt på den ene halvdel. Gnid det misfarvede område med hjemmemedicin, lad det stå i et par minutter og vask derefter med vand.

Forebygger pletter af hårfarve på huden

hårfarve plet forhindre handsker

For at undgå farvning af rester på huden kan du tage nogle foranstaltninger på forhånd. Når det kommer til hænder, er den nemme måde at forhindre de genstridige pletter fra hårfarve på at tage et par handsker på, mens du farver. Engangshandsker af plast eller latex er bedst til dette.

hårfarve ansigt måler forebyggelse

Du kan også på forhånd beskytte ansigtshuden mod hårfarven. For at gøre dette skal du smøre en fedtet creme på din pande, ører, nakke og hals, inden du farver dit hår. Det betyder, at hårfarven ikke kan klæbe til huden, og pletterne forsvinder umiddelbart efter det første brusebad.

Previous Post
Glas tagsten som et effektivt tagsystem, der genererer elektricitet
Next Post
Konvertering af en blomsterpotte til et sidebord til haven – DIY konstruktion idé