15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

I den såkaldte Velaterapia brændes spaltede ender med ild!

Velaterapia mod splittede ender Hvordan virker det

Alle med langt hår ved, at det ikke ligefrem er let at holde det i perfekt stand. Skære tips regelmæssigt hos frisøren er afgørende for at forhindre splittede ender. Men vidste du, at der er en alternativ metode til spaltning af spidser, der kan spare beskadiget hår uden at skulle skære det af? Det inkluderer dog ild, hvilket betyder, at det kun er beregnet til modige kvinder. Gå ikke i panik, vi forklarer, hvad det handler om, og hvordan den såkaldte Velaterapia fungerer.

Hvad er “Candle Cutting”, også kendt som “Brazilian Velaterapia”?

Hvordan fungerer Velaterapia for at fjerne splittede ender med flammen på et stearinlys

Den såkaldte “candle cutting” er en hårbehandling, der revitaliserer beskadiget hår og frigør det fra spaltede spidser. Håret bliver snoet i snoet hårstrå, og de fremspringende spaltede ender bliver derefter brændt med flammen fra et brændende lys. Brænding af hårets ender er også kendt som “Brazilian Velaterapia”.

fjern beskadigede hårspidser med Velaterapia

Velaterapia har været udbredt i Sydamerika og forskellige lande rundt om i verden i årtier. Det siges at have sin oprindelse i oldtiden og blev praktiseret af skønhedspionerer som Cleopatra. Vi kan dog kun gætte på, om den egyptiske dronning faktisk brændte enderne af hendes hår væk med en stearinlysflamme. Det er der ikke noget reelt bevis på.

Hvordan virker Velaterapia?

Velaterapia koncept brænder væk udstående splittede ender

Moderne stylister tager denne gamle metode og moderniserer den lidt uden at ændre dens koncept. Processen med Velotherapia er besværlig og tager mindst to eller endda mere end tre timer. Prisen på behandlingen varierer mellem 100 og 300 euro og afhænger primært af hårets længde. Proceduren kan gentages hver 3. måned.

Først er håret opdelt i sektioner og fastgjort. Hver hårstreng er snoet tæt. Stylisten tænder et lys og flytter lysets flamme langs hver streng, så de udstående splittede ender kortvarigt kommer i kontakt med ilden.

Velaterapia Before After Lang klipning lige

Ja, det lyder chokerende ved første øjekast og kan faktisk blive til et mareridt, hvis du ikke lægger dig selv i hænderne på en professionel med en vis erfaring inden for området. Kort sagt, prøv ikke at lave velaterapia derhjemme. Det er ligegyldigt, om du har set omkring tyve video tutorials!

Velaterapia mod splittede ender Før og efter billeder

Ricardo Gomes, stylist på den berømte New York salon “Maria Bonita”, er en af ​​de professionelle, der tilbyder deres kunder denne ekstraordinære behandling mod splittede ender. Han indrømmer, at hans brasilianske venner først talte om teknologien for et par år siden, og de svor ved de gode resultater. Det var nok til at vække hans nysgerrighed, og han besluttede sig for et nyt eventyr.

Velaterapia er designet til at fjerne splittede ender med ild

Ricardo vendte tilbage til sit hjemland, Brasilien, for fem år siden, hvor han tilbragte en hel dag med at se en erfaren lokal stylists arbejde. “Det tog mig et stykke tid at forstå begrebet stearinlysskæring,” siger han. “Så prøvede jeg det med et par venner og lærte gradvist de vigtigste tricks.”

“Fordelen ved denne metode er, at du ikke mister noget af din hårlængde, fordi kun udstående splittede spidser fjernes,” sagde Ricky Gomes. ”Du kan ikke rigtig se, hvor meget der brændte ned. Kun knitren i håret og lugten kan være lidt skræmmende. “

Hvordan virker Velaterapia hårbehandling fra Brasilien

Hans klienter omfatter berømte modeller som Alessandra Ambrosio og Barbara Fialho. På grund af dynamikken i hendes job er hendes hår ofte beskadiget af mange stylingprodukter eller undertiden aggressive varmebehandlinger. Som du kan forestille dig, er føntørring, glatning, børstning og farvning en del af modellernes hverdag. Som et resultat mister håret sin naturlige glans og bliver ret tørt og skørt som halm. De brasilianske skønheder ønsker dog ikke at tabe dyrebare centimeter af deres hår, og en god hårbehandling tager tid og tålmodighed for at være effektiv. Af denne grund viser Velaterapia sig at være en god måde til hurtigt og permanent at fjerne hår fra spaltede spidser.

Metoder mod spaltede ender uden at skære

Den eventyrlystne frisør fortæller, at han også har udviklet en opfølgende behandling i form af en intensiv hårbehandling. Selvfølgelig afslører det ikke sine hemmelige ingredienser, men i det mindste afslører det dets interessante arbejdsprincip. Hårplejen opfundet af Ricardo forbedrer hårets neglebånds tilstand efter Velaterapia og blødgør.

Knust hår kan reddes ved at klippe det regelmæssigt

Med andre ord, umiddelbart efter at de spaltede ender er brændt af, er hårets yderste lag åbent og skørt. ”Når håret behandles med lysets flamme, er det et chok. Det kræver derfor ekstra omhu at forsegle neglebåndet og fremme regenereringsprocessen. Håret bliver synligt silkeagtigt, sundere og skinnende, ”siger han.

langt sundt hår dyster farve

Er fordelene ved Velaterapia videnskabeligt anerkendt? Faktisk er der ikke meget videnskabelig forskning om effektiviteten af ​​denne eksotiske hårbehandling. Så det er ikke overraskende, at hudlæger, der har specialiseret sig i hårpleje, ikke er helt overbeviste om, at dette er den bedste måde at få dit hår glat og skinnende.

“Den mest effektive måde at undgå splittede ender er at få spidserne beskåret regelmæssigt,” siger Dr. Melissa Piliang fra Cleveland Clinic. ”Et besøg hos frisøren anbefales hver sjette til ottende uge. Som et resultat vokser håret hurtigere og sundere. Det er en meget bedre variant end at lege med ild, hvilket virker direkte farligt. “

tørt og skørt hår ved føntørring

Specialisten tilføjer: ”Det vigtigste for at undgå spaltede spidser er at forhindre håret i at tørre ud. At udsætte dit hår for mere varme er ikke en god idé. Krølning, glatning og føntørring anbefales ikke, så varmen fra en åben flamme er måske heller ikke gavnlig. ”Og disse overvejelser er logiske …

Josue Perez, kendisstylist for Hollywood -stjerner som Gwyneth Paltrow og Sarah Jessica Parker, anbefaler det heller ikke. “Selvom brasilianske stylister sværger ved denne metode til spaltning af spidser, vil det kun tørre håret endnu mere ud,” sagde han.

Mad til sundt hår Omega 3 Fisk Avocado

Så før du vælger Velaterapia som en behandling mod splittelser, skal du bemærke, at hårpleje starter indefra. Så at spise en afbalanceret kost og få nok søvn kan have en positiv effekt på håret og dets udseende. Zink, D -vitamin og jern er afgørende for hårvækst. At indtage nok omega-3 fedtsyrer er også godt for skinnende hår og sund hud.

Previous Post
Moebius House – vidunderlig og innovativ arkitektur
Next Post
Håndværk ideer med kaffebønner – DIY stearinlys instruktioner