15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bangs frisurer i enhver hårlængde – 11 eksempler

pandehår frisurer ideer langt hår blondt lige snit

Pandehårene er en af ​​de ting, der aldrig går af mode. Det særlige ved det er, at det kan bæres med forskellige hårlængder og frisurer og sikrer et yngre og moderne look og samtidig et helt andet look. Pandehårene er et godt valg, hvis du gerne vil prøve noget nyt med dit hår uden at ændre det drastisk. I denne artikel præsenterer vi et par eksempler på trendy dem Bangs frisurer hvormed du opnår et moderne og trendy look.

Pony frisurer zu langt hår

pandehår lige langt hår blondt taylor hurtig

Hvis du har langt, glat hår, kan du bære lige og tykke pandehår, der når lige under øjenbrynene. En midterste afsked skal vælges. Denne slags Trendy frisure med pandehår passer til alle ansigtsformer.

Bangs frisurer til skulderlangt hår

pony frisurer bølger skulderlængde smukke damer look

Du bør først tilføje et par lag til håret på skulderlængden for at give det mere krop. Du kan derefter vælge en effektiv pony, men det skal være glat at friske frisuren op. Sørg for, at det løber i en lille vinkel, så det langsomt flyder ind i resten af ​​håret.

Bob frisurer 2016/2017 – 20 ideer til den populære frisure

Trend frisurer: mellemlang, lagdelt og med pandehår – 13 stilarter & Tips

Lagdelt bob – en klassisk haircut behøver ikke at være kedelig

En pony til kort hår

pony frisurer kort hår dreng ser styling moderne ud

Når du vælger tykke pandehår til den korte frisure, skal håret altid rettes. Denne klassiker Trendy frisure med pandehår får en ny, moderne stil, der vil imponere alle.

Trendy frisure med pandehår – bølget / kruset hår

pony frisurer medium bob idé bølger kruset hår

Der er ingen grund til at blive ved med at glatte dit hår, bare fordi det er kruset. Prøv bare et brag med det, og du vil opdage, at det passer meget godt til denne type hår. Håret skal være skulderlangt eller langt, og det er bedst at have en sideskille på. Så er det bare at føntørre det glat med en børste og hårtørrer, hvorefter du volder det lidt med fingeren. De mest passende ansigtsformer til denne type Trendy frisure med pandehår er ovale eller firkantede.

En lang pony

Pandehår-frisurer-mellemlangt-hår-Kerry-Washington

Pandehårene starter højt oppe på hovedet med denne frisure. Det er meget velegnet til runde og kantede ansigter, da det får panden til at se højere ud. Desuden ser håret takket være det mere omfangsrigt ud i det øvre område. Disse Trendy frisure med pandehår er en meget elegant måde at krydre dit look på.

I en hestehale

pony-frisurer-hestehale-lige-pony-olivia-wilde

Ret dit hår perfekt ud, og bind det derefter i en høj hestehale. Pandehårene, som helt sikkert skal være omfangsrige, lad dem bare falde ned i dit ansigt. Med denne frisure kan du være sikker på, at du er helt på trend. Mange frisører bruger i øjeblikket disse Trendy frisure med pandehår Vend tilbage.

pandehår-frisurer-langt-hår-lige-pandehår-alyssa-milano

pony-frisurer-freja-hår-erichsen-chanel

pony-frisurer-kort-bob-katie-holmes

pony-frisurer-kruset-hår-freja-hår-erichsen

Previous Post
Moebius House – vidunderlig og innovativ arkitektur
Next Post
Håndværk ideer med kaffebønner – DIY stearinlys instruktioner