15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lagdelt bob – en klassisk haircut behøver ikke at være kedelig

Bob -frisuren er måske en af ​​de mest eftertragtede blandt moderne damer i alle aldre. Det er en af ​​de klassiske haircuts og står for klasse og individuel stil. På grund af sin mellemlængde er den praktisk, kræver ikke for meget vedligeholdelse og passer til næsten alle ansigtsformer. EN lagdelt bob er perfekt til kvinder, der ikke har meget tid til at style, men gerne vil se velplejede ud.

Lagdelt bob – lang foran, kort bagpå

Tiered bob-front-long-back-short-nicole-gale-anderson

Den lagdelte bob -frisure kan variere i længden, men normalt er håret hagelængde på de kortere varianter og skuldrene på de lidt længere. Således er dette hårklipp en af ​​de praktiske, mellemlange, der også tilbyder flere muligheder for styling. Grundlæggende adlyder den tierede bob mottoet: ‘lang foran, kort bagpå’. Afhængig af hårets struktur og ansigtsform vælges den passende længde og den grad, håret er lagdelt på, med hjælp fra en erfaren frisør.

Vinklet bob

tiered bob bag på hovedet, lang bagpå, kort sølvblond

Og her kan du tjekke et par eksempler på, hvordan den vinklede bob ser ud bagfra. Håret på nakken er klippet kortere, så festen ovenpå ser meget fyldigere og omfangsrig ud.

lagdelt bob baghovedet blondt tykt hår

tiered bob kort mahogni hårfarve bag på hovedet

Lagdelt bob skaber visuelt mere volumen

Uddannet bob-volume-back-of-the-head-star-cheryl-cole

I mangel af volumen kan den lagdelte bob være den bedste løsning. Håret er klippet i mange faser, især på bagsiden af ​​hovedet. Volumen opnås gennem de relativt korte tråde. Føn en gang med en rund børste, og den perfekte hårstyling er udført. For virkelig at få den flotte frisure frem, er det tilrådeligt at inkorporere højdepunkter i hårfarven. Gå efter naturlige gyldne toner.

Bob frisurer 2016/2017 – 20 ideer til den populære frisure

Bob frisurer 2016 – 27 ideer til snit og styling

Moderne kvinders frisurer til kvinder fra 30 år

Mange varianter af den klassiske haircut – lagdelte bob

trin-bob-lang-volumen-gigi-hadid

Lagdelt mellemlangt hår kan styles på mange forskellige måder. Af denne grund vælger mange stjerner en ændring eller blot at forkæle sig selv med et frisk udseende. Model Gig Hadid for nylig forkortet sin lange manke betydeligt. Ved de sidste American Music Awards bar hun håret kæmmet tilbage og med en let våd effekt. Passende nok består hun meget naturligt.

Lagdelt bob til tykt hår – rodet look

tiered-bob-lang-brunette-brun-tyk-hår-keira-knightley

En lagdelt bob er et godt valg af frisure til et kantet ansigt, som Hollywood -stjernen Keira Knightleys. Skuespilleren har tykt hår, hvorfor håret efterlades lidt længere og ikke meget lagdelt, så det falder pænt og naturligt på hendes skuldre. Et enkelt ‘massivt’ look opnås for at matche boho -kjolen lavet af fine blonder i nøgenfarver. Tuslet hår er ikke nødvendigvis grimt.

Lagdelt bob med naturlige krøller eller krøllet hår

tiered-bob-krøllet-krøllet-blond-retro

Kvinder med naturligt krøllet hår har normalt svært ved at finde det rigtige hårklipp til deres frække hår og at style det bagefter. Så anbefaler stylister simpelthen at få dem klippet i flere faser. Du bør dog kun stole på erfarne hænder, ellers risikerer du at fremstå som en busket rede. Frem for alt er det vigtigt, hvor niveauerne begynder. På den anden side ser mellemlangt lagdelt krøllet hår vidunderligt ud. Du skal bare prøve.

Lagdelt bob med spidserne vendt udad

trin-bob-uden-vendt-tips

Det ser særligt smart ud, når trådene omkring ansigtet efterlades længere på den lange bob. Føn udvendig eller simpelthen vredet med krøllejernet for at opnå det umiddelbare boho-look. Det ser især godt ud, når denne streng også er lidt lysere end den grundlæggende hårfarve.

Lagdelt bob med sideskille og romantiske rosenblonde højdepunkter

trin-bob-blond-rose-side afsked-Sienna-Miller

En lagdelt bob er ofte en overgangslængde til langt hår. Det er også en god løsning, når det lange hår er beskadiget og ser usundt ud. Denne mellemlængde er den perfekte erklæring om modernitet og uafhængighed, kvaliteter, som enhver nutidig kvinde besidder.

Varierede frisurer – lagdelt bob

tiered-bob-fine-hair-blond-kirsten-dunst

Selvom bob -frisuren er meget veldefineret, er der utrolig meget variation og omfang. Trinene tilbyder flere muligheder for styling. Et godt eksempel er Kristen Dunst, der forbliver tro mod den populære frisure. Udglattet eller med lysbølger præsenterer hårklippet altid et velplejet look uden større indsats.

Lagdelt bob med platinblond hårfarve

tiered-bob-fine-hair-blond-michelle-williams

Den funktionelle længde efterlader meget plads til eksperimenter med hårfarve uden at håret virkelig skal lide under det. Ofte valgte damer fede farver, hvis håret ikke er særlig langt. Det giver mening, ikke kun på grund af vedligeholdelsen, men også på grund af indsatsen i månedlig farve.

Style en lagdelt lang bob – inspiration fra Jennifer Lawrence

lagdelt-bob-lang-platin-blond-film-stjerne-jennifer-lawrence

Vi kan samle inspiration til mulige frisurer fra Hollywood -skuespilleren Jennifer Lawrence. På billedet kan du se tre varianter af den samme frisure – glattet, med sideskilning og med medium. Takket være de kortere trin på toppen af ​​hovedet og på det øverste lag kan håret let styles.

Kortlags Bob med pandehår – Taylor Swift

tiered-bob-pony-naturlig-blond-taylor-swift

En straight cut pony tilføjer en streng note til looket. På det tidspunkt formidlede det uafhængighed og er et udsagn om frigørelse. Således henledes opmærksomheden på ansigt og øjne, som stylisterne af sangerinden Taylor Swift gjorde det muligt.

Kort lagdelt bob uden pandehår

lagdelt-bob-bagsiden af ​​hovedet-tykt-hår-brun-brunette

Det særlige ved denne frisure er de indarbejdede niveauer, som forsigtigt smelter sammen i hinanden og synes at fremkalde et ubegrænset volumen. Af denne grund er den ideel til kvinder med fint, tyndt hår. Selv fuldt hår kan aldrig være for omfangsrigt. Det anbefales kun at vælge en længde op til skuldrene.

Lagdelt bob-side afsked-blond-julianne-hough-

Asymmetrisk lagdelt bob med sideskille

lag-bob-asymmetrisk-tykt-hår-kylie-jenner

For at fremhæve det asymmetriske hårklipp kan du lave en sideskilning og føntørre dit hår pænt og glat. Spidserne kan smukt formes indad med en rund pensel og bøjes rundt om ansigtets kontur. Så det klassiske snit ser aldrig kedeligt eller gammeldags ud.

Lagdelt bob med tophår – underskåret, sidecut og osv.

lagdelt-bob-top-hår-underskåret-sidecut-kort-hår-cut

For de modige kvinder er der også versioner med en underskæring eller sidecut. Du kan dække det barberede eller meget korte område med de længere trin. Barberingerne på halsen, som kan ses, når håret er bundet, er blevet meget trendy.

Previous Post
Moebius House – vidunderlig og innovativ arkitektur
Next Post
Håndværk ideer med kaffebønner – DIY stearinlys instruktioner